Chaos Flush / Herstellen energievelden

Chaos Flush

Chaos Flush verwijdert chaotische energieën en herstelt je energievelden.

Als je in de buurt komt van mensen wiens leven in chaos is, of chaotische energieën op een natuurlijke wijze lijken aan te wakkeren, kunnen jouw eigen energievelden deze manier van bewegen overnemen. Als je niet wilt dat jouw energievelden door chaos worden verschoven, zul je genieten van het snelle herstel door de Chaos Flush.

Chaos Flush werkt snel en grondig door de chaotische energieën weg te spoelen (flush) die zich hebben kunnen verzamelen in je energievelden. Chaotische energieën van andere mensen die langs jou liepen of dichtbij waren kunnen jouw goed ontworpen energievelden verstoren. Een dergelijke verstoring kan uren of dagen duren, zelfs als de oorzaak van de chaos zelf niet meer aanwezig is.

Voordelen van het activeren van de Chaos Flush zijn:

  • Terugkeren van de normale energieniveaus
  • Verbetering concentratie
  • Verbetering humeur
  • Verbeterde kijk op leven
  • Terugkeren van het gevoel van veiligheid
  • Fysiek lichaam voelt zich beter
  • Verbeterde verbinding met het Goddelijke
  • Het verlangen om voor jezelf te zorgen keert terug
  • Pijntjes en kwalen verergerd door chaos zullen worden verlicht
  • Zorgen, die door de chaos werden versterkt, zullen verminderen

Je mag deze inwijding aan anderen doorgeven.

Founder: Mariah Windsong

Wil je graag de Chaos Flush inwijding ontvangen dan kun je contact met mij opnemen via het contactformulier. Je ontvangt één afstandsinwijding, de originele Engelstalige handleiding en een certificaat via de email. Voor deze energie uitwisseling vraag ik 25 euro.

Ervaringen Chaos Flush

Beste José, Ik heb de inwijding van Chaos Flush ontvangen. Ik voelde gelijk de energie stromen en ik heb het gevoel dat ik actiever ben geworden. Het is alsof ik nu ik mijn tijd goed benut. Ik heb in deze twee dagen al veel vooruit gegaan, met wat ik wil doen. Of het gaat om dingen in het dagelijks leven of dingen die ik heb gepland.Bedankt voor deze inwijding. Ik voel me fitter en vitaal.


Hoi Jose, Ik heb de inwijding opgehaald
Wat fijn jou energie weer te mogen ervaren. Ik kwam erook achter dat ik jou inwijdingen nog steeds veel gebruik in mijn werk. Nu ik de chaos flush heb opgehaald ervaarde ik weer hoe jou inwijdingen altijd zijn. Zo krachtig en fijn maar ook zuiverend. De energie stroomt gewoon. Ik merkte wel dat ik vandaag oké was en wat wankelig op de been ik denk dat mijn lichaam nog even moet wennen aan deze chaos flush energie. Maar dat hoort erbij de energie doet zijn werk als ik het aanroep.


hoi Jose, Ik heb de inwijding gedaan wat een fijne mooie energie weer het voelt zo fijn en zacht  en de energie stroomt gigantisch fijn weer om dit te ervaren jou energie heel fijn dank je wel dankbaar.