Water Elemental Source / Vervolg Water Elemental

water-elemental-source

Dit is een vervolg op de Water Elemental Attunement

Een frisse en krachtige energie!

Zeer geschikt voor het creëren van healing tools voor gebruik tijdens healing sessies, het opladen van water of om gewoon in een kamer neer te leggen. Een goede energizer!

Water Elemental Source kan als Reiki worden gebruikt. Bijvoorbeeld om de Water Elemental Source energie als een hands-on healing te gebruiken, denk je aan “Water Elemental Source” in plaats van Reiki om de energiestroom te starten. Je kunt jezelf en anderen behandelen met, ook via een afstandsbehandeling. Er zijn geen symbolen of moeilijke technieken. 

Daarnaast kun je Water Elemental Source antennes maken met de energie van Water Elemental. Een Water Elemental Source antenne maakt van alles dat in de buurt komt weer Water Elemental antennes!

Bijvoorbeeld als je een Water Elemental Source antenne naast een glazen fles met water plaatst, zullen zowel de glazen fles en het water veranderen in een permanente Water Elemental antenne. Zelfs de tafel waarop de Source antenne is geplaatst zal een Water Elemental antenne worden. Echt alles dat in de buurt komt een Water Elemental Source antenne, zal veranderen in een permanente Water Elemental antenne.

Stel je het gebruik van een normale Water Elemental antenne voor: Overal waar je deze antenne plaatst wordt levensenergie toegevoegd. Wanneer je de antenne verwijdert, zal de levensenergie zachtjes vervagen.

Bij het gebruik van een Water Elemental Source antenne, zal de hoeveelheid levensenergie niet verdwijnen omdat het object (of de persoon) een zelfonderhoudende antenne wordt die de levensenergie die nodig is, permanent uitzendt!

Als je een Water Elemental Source antenne bij je draagt, zul je in staat zijn om overal waar je komt, de energie van je omgeving permanent te verbeteren. Iedereen met wie je in contact komt, wordt positief beïnvloed door de positieve energie die je uitstraalt en zij zullen permanent worden beïnvloed!

Je mag deze inwijding aan anderen doorgeven. 

Founder: Ole Gabrielsen

Wil je de Water Elemental Source Attunement ontvangen, dan kun je contact opnemen via het contactformulier.

Je ontvangt 1 afstandsinwijding, een Nederlandstalige handleiding en een certificaat via de email. Voor deze energie uitwisseling vraag ik 25 euro.