Reiki Advanced Pakket (Gold Reiki, Kundalini Reiki & Purple Reiki)

Ontvang Gold Reiki, Kundalini Reiki en Purple Reiki in een voordelig pakket!

Gold Reiki

Gold Reiki transformeert angst en negativiteit in Licht en vreugde.

De gouden straal is in het Universum één van de krachtigste transformerende energieën. Met de inwijdingen van Gold Reiki word je afgestemd op het edelmetaal goud en haar essentie en heeft een enorme kracht om te zuiveren.

Gold Reiki helpt ook om angst en negativiteit uit te bannen en je te beschermen tegen ongewenste energieën. Je kunt Gold Reiki op dezelfde manier als Reiki gebruiken, los van elkaar maar ook als combinatie.

Kinderen reageren heel goed op de Gold Reiki. Vooral kinderen met een ontwikkelingsstoornis als ADHD, PDD-NOS, autisme, etc. reageren er heel goed op. Het geeft ze meer rust en ontspanning.

Gold Reiki level 1
Na de 1e inwijding kun je behandelingen geven, zoals je met Usui Reiki gewend bent. Je kunt jezelf, planten, dieren, voorwerpen en anderen ook op afstand energie geven.

Gold Reiki level 2
Na de 2e inwijding wordt je energie wederom verder verhoogd, zodat je behandelingen krachtiger zullen zijn.

Gold Reiki level 3 – Gold Reiki Master
Na de 3e inwijding waarbij de energieën wederom verhoogd worden, kun je ook anderen inwijden.

Kundalini Reiki

Kundalini Reiki is een krachtige, aardende energie en brengt je in jouw eigen kracht.

Kundalini Reiki  level 1
Tijdens de eerste inwijding worden alle blokkades in de chakra’s verwijderd, behalve in het basis chakra. Het hoofd-energiekanaal tussen de basis- en kruinchakra wordt schoongemaakt en voorbereid op het ‘wakker maken’ van de Kundalini tijdens de Kundalini Reiki 2 inwijding. Het hartchakra wordt vergroot en de energiebanen van de handen naar het kruinchakra worden geopend, zodat de Reiki energie vrijer kan stromen. Je leert een complete behandeling te geven en een afstandsbehandeling. Kundalini Reiki staat gelijk aan Usui Reiki 1, 2 en 3!

Kundalini Reiki level 2
Tijdens de tweede inwijding worden de Reiki-kanalen verder geopend. Het ontwaken van de Kundalini, waarbij de hoofd-energiebaan zachtjes en veilig geopend wordt, wordt aangestoken door het Kundalini vuur en bereikt de zonnevlecht ter voorbereiding van het volledig opstijgen van de Kundalini tijdens de Kundalini 3 inwijding. Tevens gaat het voorhoofd chakra (3e oog) verder open. Je leert een speciale korte meditatie. Als je deze meditatie toepast, dan verhoog je voor korte tijd de kracht van het Kundalini vuur. Op deze manier worden alle chakra’s en het hele energiesysteem gereinigd.

Kundalini Reiki level 3 – Kundalini Reiki Master
Bij de derde inwijding worden de voorgaande inwijdingen krachtiger en de keelchakra, zonnevlecht, hara en wortel chakra worden geopend. Het Kundalini vuur wordt krachtiger en stijgt omhoog om bij de kruinchakra het lichaam te verlaten. Je leert Kundalini Reiki inwijdingen te geven aan anderen en hoe je kristallen en andere objecten kan inwijden opdat ze kunnen fungeren als Reiki kanalen.

Tijdens deze master-inwijding ontvang je 7 extra afstemmingen, namelijk;

– Balans
– Diamant Reiki
– Kristal Reiki
– DNA Reiki
– Geboorte Trauma Reiki
– Locatie Reiki
– Vorige Levens Reiki

Purple Reiki

Purple Reiki is zeer effectief bij het oplossen van blokkades en vastgelopen energie.

Soms zijn cliënten en hun healers zich niet bewust van de vastgelopen energie en verwarren het met geblokkeerde chakra’s. Purple Reiki gaat direct naar het gebied van de vastgelopen energie om deze te deblokkeren en de cliënt en de healer zullen onmiddellijk een verschil kunnen waarnemen. De plek zal zeer warm worden en de handen van de healer kunnen heet en rood worden. Deze symptomen duren een paar minuten en trekt vanzelf weer weg. Het is een zeer krachtige energie.

Je kunt Kundalini Reiki, Gold Reiki en Purple Reiki gebruiken zoals je met Reiki al gewend was. Een behandeling met Kundalini Reiki, Gold Reiki en Purple Reiki is vele malen korter dan een behandeling met bijvoorbeeld Usui Reiki. Je kunt jezelf behandelen, een afstandbehandeling of een gewone ‘hands-on’ behandeling geven.

Founder: Ole Gabrielsen

Je kunt jezelf en anderen behandelen met Gold Reiki, Kundalini Reiki en Purple Reiki (hands-on of via afstand). 

Je mag deze inwijdingen doorgeven aan anderen. 

Om het pakket te kunnen ontvangen is het fijn als je minimaal ingewijd bent in Reiki 1 of enige ervaring in het werken met energie.

Wil je het Reiki pakket ontvangen dan kun je contact opnemen via het contactformulier

Je ontvangt 7 afstandsinwijdingen, de bijbehorende handleidingen en certificaten via de email. Voor deze energie-uitwisseling vraag ik 85 euro.

Een ervaring:

Hallo José, Het is alweer een tijdje geleden dat ik het reiki pakket had besteld. De Kundalini, gold en purple reiki.  Ik ben er meteen mee aan de slag gegaan. Ivm met vakantie daarna ben ik helemaal vergeten een terugkoppeling te geven. 
Het heeft veel voor mij gedaan. En dat doet het nu nog steeds. In het begin was ik nog onzeker omdat ik niet zoveel voelde. Bij de 2e kundalini reiki inwijding werd het heel warm in mijn onderrug, alsof ik stoelverwarming aanzette. Een heel fijn, warm en zacht gevoel. Ik heb alle inwijdingen gedaan en ik ben daardoor steeds lekkerder in mijn vel gaan zitten op een zachte rustige manier. Het is heel geleidelijk gegaan. Op dat moment besefte ik dat nog niet, maar als ik nu terugkijk, heb ik een enorme sprong gemaakt. Ik geef mezelf nog steeds iedere dag kundalini reiki en ik voel het ook steeds meer en intenser stromen.  Ik ben erg dankbaar dat dit op mijn pad is gekomen.