Reiki pakket (Kundalini-, Gold- & Purple Reiki)

Ontvang Kundalini Reiki, Gold Reiki en Purple Reiki in een voordelig pakket!

Kundalini Reiki

Kundalini Reiki bestaat uit 3 inwijdingen:

Kundalini Reiki 1

Tijdens de eerste inwijding worden alle blokkades in de chakra’s verwijderd, behalve in het basis chakra. Het hoofd-energiekanaal tussen de basis- en kruinchakra wordt schoongemaakt en voorbereid op het ‘wakker maken’ van de Kundalini tijdens de Kundalini Reiki 2 inwijding. Het hartchakra wordt vergroot en de energiebanen van de handen naar het kruinchakra worden geopend, zodat de Reiki energie vrijer kan stromen. Je leert een complete behandeling te geven en een afstandsbehandeling. Kundalini Reiki staat gelijk aan Usui Reiki 1, 2 en 3!

Kundalini Reiki 2

Tijdens de tweede inwijding worden de Reiki-kanalen verder geopend. Het ontwaken van de Kundalini, waarbij de hoofd-energiebaan zachtjes en veilig geopend wordt, wordt aangestoken door het Kundalini vuur en bereikt de zonnevlecht ter voorbereiding van het volledig opstijgen van de Kundalini tijdens de Kundalini 3 inwijding. Tevens gaat het voorhoofd chakra (3e oog) verder open. Je leert een speciale korte meditatie. Als je deze meditatie toepast, dan verhoog je voor korte tijd de kracht van het Kundalini vuur. Op deze manier worden alle chakra’s en het hele energiesysteem gereinigd.

Kundalini Reiki 3 – Kundalini Reiki master

Bij de derde inwijding worden de voorgaande inwijdingen krachtiger en de keelchakra, zonnevlecht, hara en wortel chakra worden geopend. Het Kundalini vuur wordt krachtiger en stijgt omhoog om bij de kruinchakra het lichaam te verlaten. Je leert Kundalini Reiki inwijdingen te geven aan anderen en hoe je kristallen en andere objecten kan inwijden opdat ze kunnen fungeren als Reiki kanalen.

In deze master-inwijding zitten nog 7 andere inwijdingen besloten, namelijk;

  • Balans Reiki
  • Diamant Reiki
  • Kristal Reiki
  • DNA Reiki
  • Geboorte Trauma Reiki
  • Locatie Reiki
  • Vorige Levens Reiki

 

Gold Reiki

Gold Reiki transformeert angst en negativiteit in Licht en vreugde.

De gouden straal is in het Universum één van de krachtigste transformerende energieën. Met de inwijdingen van Gold Reiki word je afgestemd op het edelmetaal goud en haar essentie en heeft een enorme kracht om te zuiveren.

Gold Reiki helpt ook om angst en negativiteit uit te bannen en je te beschermen tegen ongewenste energieën. Je kunt Gold Reiki op dezelfde manier als Reiki gebruiken, los van elkaar maar ook als combinatie.

Kinderen reageren heel goed op de Gold Reiki. Vooral kinderen met een ontwikkelingsstoornis als ADHD, PDD-NOS, autisme, etc. reageren er heel goed op. Het geeft ze meer rust en ontspanning.

Gold Reiki bestaat uit 3 inwijdingen:

Na de 1e inwijding kun je behandelingen uitvoeren, zoals je met Usui Reiki gewend bent. Je kunt jezelf, planten, dieren, voorwerpen en anderen ook op afstand energie geven.

Na de 2e inwijding wordt je energie wederom verder verhoogd, zodat je behandelingen krachtiger zullen zijn.

Na de 3e inwijding waarbij de energieën wederom verhoogd worden, kun je ook anderen inwijden.

 

Purple Reiki

Purple Reiki bestaat uit 1 afstandsinwijding:

Purple Reiki is zeer effectief bij het oplossen van blokkades en vastgelopen energie.

Soms zijn cliënten en hun healers zich niet bewust van de vastgelopen energie en verwarren het met geblokkeerde chakra’s. Purple Reiki gaat direct naar het gebied van de vastgelopen energie om deze te deblokkeren en de cliënt en de healer zullen onmiddellijk een verschil kunnen waarnemen. De plek zal zeer warm worden en de handen van de healer kunnen heet en rood worden. Deze symptomen duren een paar minuten en trekt vanzelf weer weg. Het is een zeer krachtige energie.

 

Je kunt Kundalini Reiki, Gold Reiki en Purple Reiki gebruiken zoals je met Reiki al gewend was. Een behandeling met Kundalini Reiki, Gold Reiki en Purple Reiki is vele malen korter dan een behandeling met bijvoorbeeld Usui Reiki. Je kunt  jezelf behandelen, een afstandbehandeling of een gewone ‘hands-on’ behandeling geven.

 

Founder: Ole Gabrielsen

Om het pakket te kunnen ontvangen wordt wel gevraagd dat je minimaal ingewijd bent in Reiki 1 of enige ervaring in het werken met energie.

 

Wil je het Reiki pakket ontvangen dan kun je contact opnemen via het contactformulier.

Je ontvangt 7 afstandsinwijdingen, de bijbehorende handleidingen en certificaten via de email.

Voor deze energie-uitwisseling vraag ik 70 euro.