Water Elemental Pakket

water-elemental-pakket

Het is mogelijk om de Water Elemental Attunement en de Water Elemental Source Attunement in een voordelig pakket te ontvangen.

Water Elemental Attunement

Een frisse en krachtige energie!

Zeer geschikt voor het creëren van healing tools voor gebruik tijdens healing sessies, het opladen van water of om gewoon in een kamer neer te leggen. Een goede energizer!

Water Elemental kan als Reiki worden gebruikt. Bijvoorbeeld om de Water Elemental energie als een hands-on healing te gebruiken, denk je aan “Water Elemental” in plaats van Reiki om de energiestroom te starten. 

Je kunt Water Elemental ook gebruiken om energie tools te creëren, zoals die beschreven zijn in de Tachyon handleiding. Hier vervang je gewoon het woord “Tachyon” in “Water Elemental”.

Water Elemental Source Attunement

Dit is een vervolg op de Water Elemental Attunement

Net als bij Tachyon Source, kun je Source antennes maken met de energie van Water Elemental.

Een Water Elemental Source antenne maakt van alles dat in de buurt komt weer Water Elemental antennes!

Bijvoorbeeld als je een Water Elemental Source antenne naast een glazen fles met water plaatst, zullen zowel de glazen fles en het water veranderen in een permanente Water Elemental antenne. Zelfs de tafel waarop de Source antenne is geplaatst zal een Water Elemental antenne worden. Echt alles dat in de buurt komt een Water Elemental Source antenne, zal veranderen in een permanente Water Elemental antenne.

Stel je het gebruik van een normale Water Elemental antenne voor: Overal waar je deze antenne plaatst wordt levensenergie toegevoegd. Wanneer je de antenne verwijdert, zal de levensenergie zachtjes vervagen.

Bij het gebruik van een Water Elemental Source antenne, zal de hoeveelheid levensenergie niet verdwijnen omdat het object (of de persoon) een zelfonderhoudende antenne wordt die de levensenergie die nodig is, permanent uitzendt!

Als je een Water Elemental Source antenne bij je draagt, zul je in staat zijn om overal waar je komt, de energie van je omgeving permanent te verbeteren. Iedereen met wie je in contact komt, wordt positief beïnvloed door de positieve energie die je uitstraalt en zij zullen permanent worden beïnvloed!

Voordelen Water Elemental en Water Elemental Source

  • Een krachtige energizer
  • Je kunt jezelf en anderen behandelen (hands-on en via afstand)
  • Er zijn geen symbolen of moeilijke technieken, iedereen kan hiermee werken. 
  • Je kunt krachtige energie-tools (antennes) maken van ieder willekeurig voorwerp
  • Je kunt water opladen
  • Je mag deze inwijdingen aan anderen doorgeven

Founder: Ole Gabrielsen

Wil je het Water Elemental Pakket ontvangen, dan kun je contact opnemen via het contactformulier

Je ontvangt 2 afstandsinwijdingen, de Nederlandstalige handleidingen en een certificaat via de email. Voor deze energie uitwisseling vraag ik 35 euro. 

 Een ervaring Water Elemental Pakket

De Water Elemental en de Water Elemental Source heb ik nu beide binnengehaald. De eerste was iets ‘harder’, de tweede kwam veel zachter binnen. Beide met naar het einde toe een overgang naar fel wit licht dat overheerste en dat me echt helemaal geruststelde. Met je uitleg kan ik er dus ook concreet mee aan de slag. Nogmaals dank.