Hawaiian Trinity Reiki

hawaiian-trinity-reiki

Hawaiian Trinity Reiki bestaat uit drie verschillende Reiki systemen:

Kahuna Reiki, Aloha Reiki en Uhane Nui Reiki.

Deze systemen zijn herzien en samengebracht door Stephanie Rail. De systemen kun je los van elkaar gebruiken, maar ook samen als een compleet Reiki systeem.

Kahuna Reiki

Je werkt hierbij met de energie van de Vader, de Amakua = jouw Hogere Zelf.
Door je af te stemmen op de energie van jouw Hogere Zelf kun je jouw spirituele bewustwording verhogen, je intuïtie verbeteren, jezelf en anderen genezen.

De Amakua is je verbinding met het Goddelijke. Terwijl je met deze energie werkt, wordt jouw verbinding met het Goddelijke meer volledig geopend.

Kahuna Reiki helpt je bij:

 • Brengen van duidelijkheid
 • Vergroten van het inzicht en intuïtief bewustzijn
 • Emotionele heling
 • Verbinden met heilige ruimte
 • Luisteren naar je geest

Aloha Reiki

Hierbij werk je met de geest van Aloha. Dit betekent in de Hawaiiaanse taal; affectie, liefde, mededogen, barmhartigheid en ander gevoelens van soortgelijke aard. Het wordt in Hawaï gebruikt als groet (‘hallo’ of ‘tot ziens’).

Aloha is meer dan een woord van begroeting of afscheid. Het betekent wederzijds respect en genegenheid, warmte en voor elkaar zorgen zonder daar iets voor terug te verwachten. Het betekent om te horen wat er niet gezegd wordt, om te zien wat niet kan worden gezien en om te weten wat je niet kunt weten.

Deze energie is liefdevol, voedend, warm en zacht.

Aloha Reiki is een krachtige methode van genezing en helpt je bij:

 • Onvoorwaardelijke liefde en acceptatie
 • Vrede en sereniteit
 • Vriendelijkheid
 • Nederigheid
 • Geduld
 • Spirituele wijsheid

Uhane Nui Reiki

Uhane Nui Reiki gaat over het herkennen van de grote geest in ieder van ons.

In Kahuna Reiki werken we samen met de energie van de Amakua (Hoger Zelf) om onszelf te bevrijden en te verbinden met Spirit. In Aloha Reiki werken we samen met de Spirit van onvoorwaardelijke liefde – voor onszelf en anderen.

In Uhane Nui Reiki hebben we onze mooie geest bevrijd, zodat deze weer kan stralen. We werken aan onze bewuste geest (Uhane) om deze te integreren met onze Spirit. Wanneer onze bewuste geest uit balans is, is deze gebaseerd op angst en controle, wat kan leiden tot stress, pijn en ziekte.

Wanneer onze bewuste geest in contact is met Spirit, kan deze dienen als een zachte gids die werkt aan de integratie van drie zelven (onbewuste zelf, bewuste zelf & hoger zelf) en onze verlangens manifesteren in de buitenwereld.

Uhane Nui Reiki helpt je bij:

 • Integratie van lichaam, geest en ziel
 • Afstemming van het ego en de bewuste geest op het doel van de ziel
 • Het vinden en het uiten van je levensdoel
 • Spiritueel bewust en mondig worden
 • Het besef dat we spirituele wezens zijn met een menselijke ervaring
 • Het verhogen van ons gevoel van goddelijke verbinding en bewustzijn
 • Het bereiken van een flow, afkomstig door de afstemming met Spirit

Na het ontvangen van deze inwijdingen mag je deze aan anderen doorgeven. 

Founder: Stephanie Brail

Wil je graag worden ingewijd in Hawaiian Trinity Reiki, dan kun je contact opnemen via het contactformulier.

Je ontvangt 3 afstandsinwijdingen, drie uitgebreide Nederlandstalige handleidingen, de originele Engelstalige handleidingen en een certificaat via de email. Voor deze energie uitwisseling vraag ik 50 euro.

Ervaringen Hawaiian Trinity Reiki

Hoi José, Ik heb alle levels van de Hawaiian Trinity Reiki opgehaald. Ik vind het een hele krachtige energie en tegelijk ook heel zacht en het voelt heel liefdevol. Ik heb mezelf er al een paar keer mee behandeld en dat bevalt heel goed. Dank je wel voor deze mooie inwijdingen.


Lieve Jose, Heel Hartelijk dank voor de mooie Inwijding (Kahuna Reiki). het voelde zo goed ik ga er echt mee aan de slag.


Goede morgen Jose, Dit is de allermooiste inwijding die ik ken (Uhane Nui Reiki) Veel tijd had ik nog niet , maar er komt me een energie uit mijn handen ; Fantastisch” ik schrok er zelf van. Dank je wel, heel veel liefs en groetjes.


Hallo Jose, net de derde inwijding (Aloha Reiki) opgehaald, ik heb wel heel veel gevoeld maar ik mag nog steeds niets zien ,Jammer. maar we gaan rustig door. Dank je wel Jose.


Goede avond José, Alles in goede staat ontvangen. Eerste inwijding opgehaald. Was relaxed en geen bijzonderheden te melden. Mooie handleidingen en duidelijk.

Vandaag de derde inwijding opgehaald. Deze was lekker warm en tintelend. De tweede was gewoon relaxed. Nogmaals bedankt voor de inwijdingen.


Hallo Jose, Ik heb mijn laatste inwijding van Hawian Trinity opgehaald. Was wel heel bijzonder en mooi.


Hoi Jose, Ik heb inmiddels de Uhan Nui Reiki opgehaald. Ik ben een dondere tunnel in gegaan die steeds smaller werd en op het eind zag ik veel licht en werd het weer ruimer. Had ook het gevoel dat mijn hoofd het kussen werd ingetrokken. Verder voelde het wel goed veel tintelingen en zoals gewoonlijk na de inwijding even een zwaar hoofd. De vertaling vind ik geweldig begrijpt het nu iets beter allemaal. Bedankt


Hoi José, Ik heb alle levels van de Hawaiian Trinity Reiki opgehaald. Ik vind het een hele krachtige energie en tegelijk ook heel zacht en het voelt heel liefdevol. Ik heb mezelf er al een paar keer mee behandeld en dat bevalt heel goed. Dank je wel voor deze mooie inwijdingen.


Hallo José, Ik heb intussen alle 3 de inwijdingen gedaan en zal je vertellen wat mijn ervaringen zijn. Bij Kahuna Reiki voelde ik voornamelijk heel veel warmte in mijn handen en leek het of mijn nekwervels wat opgetild werden waardoor ik langer werd. Ik had geen ervaring dat ik iets zag. Bij de Uhane Nui Reiki voelde ik een soort van bries om mijn hoofd en leek het of mijn hoofdhuid omhoog getrokken werd. Tegelijkertijd werd ik omhuld met een gouden licht dat via mijn kruin door mijn lichaam trok. Bij de Aloha Reiki werden mijn handen ook heel erg heet maar ook mijn hoofd, schouders en borst. Ik zag een oranje driehoek met de punt naar beneden boven mijn hoofd hangen en die zakte langzaam door mijn hoofd naar beneden richting de grond. Ik rook de geur van bloemen om me heen en ik zag een enorme vogel, een adelaar, zweven. Ik voelde dat ik mijn handen op mijn hart moest leggen en de druk die ik daar al enige tijd voel, zakte langzaam weg en ik werd heel emotioneel, moest ook vaak kuchen tot ik langzaam een warm gevoel terug kreeg in mijn borstgebied. Het voelde heel veilig aan en ik vond het een mooie ervaring. Dank je wel -Mahalo-