Achieve Your Goals Pakket – Bereik je doelen

5 krachtige energieën voor het bereiken van doelen, levensmissie en het vergroten van helderziende vermogens.

Deze cursus is een bewijs van het inherente verlangen van de menselijke geest naar succes, vervulling en zelfrealisatie. Terwijl we door het leven reizen, onze missie nastreven en onze doelen nastreven, verzamelen we ervaringen van onschatbare waarde die onze ziel vormen en ons de belangrijkste levenslessen leren.

Er kunnen momenten zijn waarop we moeite hebben om de motivatie, kracht en ideeën te vinden om vooruit te blijven gaan. Het is belangrijk om te onthouden dat zulke momenten een natuurlijk onderdeel zijn van de levensreis, en dat dat prima is, zolang we onszelf en de processen die we doormaken blijven begrijpen.

Elke energie in dit pakket heeft een unieke rol en doel, allemaal ontworpen om je te helpen op je reis naar het bereiken van je doelen. Of het nu gaat om het verwezenlijken van je levensmissie, het stimuleren van je creativiteit of het versterken van je vastberadenheid, deze energieën zijn hier om je te begeleiden en te ondersteunen. Dus of je nu voor het eerst doelen stelt of al lang bestaande doelen wilt bereiken, deze cursus is er om je op je reis te helpen!

De voordelen van de energieën in dit pakket:

 • Versterkt ons potentieel en onze inspiratie
 • Helpt bij het ontwikkelen en verwezenlijken van de missie en het doel van het leven
 • Help ons onze doelen te realiseren en te bereiken
 • Versterkt onze helderziende vermogens
 • Verbetert intuïtie en inspiratie
 • Verhoogt de creativiteit en productiviteit
 • Aarding
 • Geen vereisten
 • Makkelijk te gebruiken
 • Goed voor zowel beginners als ervaren genezers
 • Je mag deze inwijdingen doorgeven aan anderen

Dit pakket bevat de volgende krachtige afstemmingen:

Golden Arrow – Gouden Pijl van Aartsengel Jophiël
De Gouden Pijl van Aartsengel Jophiël is een interessante energie die bedoeld is om ons te helpen bij het realiseren van onze doelen in het leven. Het helpt bij het ontwikkelen en verwezenlijken van de levensmissie en doel, het stellen van taken in het leven en het hebben van voldoende kracht om onze doelen op een gemakkelijke, productieve en creatieve manier te bereiken. Het geldt dus zowel voor de doelen die we al hebben gesteld, als voor de doelen die we in de toekomst zouden moeten stellen. Deze energie is ook nuttig om ons te inspireren om te zien wat echt goed voor ons is, voor ons werk, onze creativiteit of welke taak dan ook die we moeten uitvoeren. Het kan iets ‘kleins’ zijn, of iets heel belangrijks en betekenisvols voor ons leven. Ook zal deze energie ons nauw verbinden met de Aartsengel Jophiël. Het is geweldig om de afstemming te hebben in de energie van de Aartsengel Jophiël, want ze passen perfect bij elkaar. Die combinatie is uitstekend geschikt voor creatief werk, het ontwikkelen van persoonlijk potentieel, inspiratie, schoonheid en voordelen in ons leven.

Stream of Wishes – Stroom van Wensen door Aartsengel Michaël
De Stroom van Wensen door Aartsengel Michaël is de energie van het Nieuwe Tijdperk, die bedoeld is om ons te helpen bij het stellen en bereiken van doelen in het leven. Het inspireert ons om een verlanglijstje te maken voor beslissingen voor de korte of lange termijn, door ons op zachte wijze te laten zien hoe we het juiste en het beste pad kunnen kiezen om onze doelen te bereiken. Het wordt gegeven om ons te inspireren hoe we de beste manier kunnen kiezen om succes op te bouwen op een manier die zowel goed is voor ons als voor de mensen van wie we houden. Als we in deze hoge frequentie zijn, kunnen we op een gemakkelijkere manier bepalen wat echt goed voor ons is, wat misschien potentieel goed is om uit te stellen of te vergeten. Vraag Aartsengel Michaël om begeleiding, kracht en vastberadenheid om je doelen te bereiken tot het punt waarop ze op de hoogste en beste manier voor jou worden bereikt. Vastberadenheid, toewijding en doorzettingsvermogen zijn de deugden die zullen worden ontwikkeld door deze energie te gebruiken. Het is ook een aanvulling op andere spirituele, meditatieve en psychologische technieken die ons helpen deze verbazingwekkende deugden op te bouwen.

Violet Drop – Violette Druppel van Aartsengel Raziël
De Violette Druppel van Aartsengel Raziël is een zachte, niet-invasieve energie die werkt op ons derde oog chakra en onze helderziende vermogens versterkt. Deze energie is vooral bedoeld voor het realiseren van onze levensdoelen, prioriteiten en taken die moeten worden voltooid om succesvol te zijn. Het geeft ons de mogelijkheid om diep in ons wezen na te denken, berichten van de Aartsengel Raziël te ontvangen en te zien waar we onze energie, tijd, emoties en moeite moeten investeren. Het is dus echt leuk en nuttig voor introspectie. Het beoefenen van healing sessies met deze energie zal ons feitelijk naar een dieper begrip van onze levensmissie in het algemeen leiden. We hebben meer levensmissies en rollen in het leven, maar zelfs deze korte termijn taken zullen ons naar die perfecte bestemming leiden. Omdat de reis uiteindelijk het belangrijkste is, en dit geeft een geweldige energie om deze mooi te maken en tegelijkertijd doelen te bereiken en te stellen.

Red Vortex – Rode Vortex van Aartsengel Chamuël
De Rode Vortex van Aartsengel Chamuël is een zeer krachtige, sterke en kalmerende energie die verbonden is met het basis chakra. Het is er om ons te helpen doelen te bereiken, sterk te zijn, onze persoonlijke wensen en taken op ons werk te verwezenlijken, en alles wat in het algemeen gedaan moet worden. Het vergroot zelfs onze fysieke kracht om te kunnen omgaan met en te werken in stressvolle omgevingen en situaties, dus het is goed voor mensen die in grote bedrijven, grote ondernemingen of in stressvolle posities werken waar ze geconcentreerd, kalm en efficiënt moeten zijn. Niet alleen is deze energie daar geweldig voor, maar ook voor het vinden van de beste manier om perfecte oplossingen voor uw doelen en taken te manifesteren. Het is werkelijk efficiënte energie die ons versterkt, grondt en inspireert. Het helpt ons een diepe verbinding op te bouwen met de materiële wereld, overvloed en rijkdom op deze prachtige planeet. Door met deze energie te werken, ga je meer aarden en krijg je een innerlijk gevoel dat het echt goed en fijn is om rijk te zijn en overvloed te hebben op de hoogst mogelijke manier.

Bright Moments – Heldere Momenten van Aartsengel Uriël
De Heldere Momenten van Aartsengel Uriël is een werkelijk unieke, nieuwe energie die ons inspireert om snel en toch efficiënt te denken en te reageren. Wanneer we snelle oplossingen nodig hebben bij een klus of in sommige belangrijke levenssituaties verhoogt het onze creativiteit en productiviteit. Dus in alle situaties die stressvol kunnen zijn, kan het ons helpen ontspannen en tot de beste ideeën komen. Door deze energie te gebruiken, zullen we doorgaans veel ‘aha-momenten’ ervaren, vooral wanneer we onze uniekheid moeten uiten en een persoonlijke stempel moeten drukken op zakelijke projecten, plannen en levensdoelen. Zo zullen wij de beste bijdrage leveren aan onszelf en de hele wereld.

Founder: Marijna Gabrielsen

Wil je graag het Achieve Your Goals pakket ontvangen, dan kun je contact opnemen via het contactformulier. Je ontvangt 5 afstandsinwijdingen, daarnaast ontvang je via de email een Nederlandstalige handleiding, de originele Engelstalige handleiding en een certificaat. Voor deze energie uitwisseling vraag ik 35 euro.