Aura & Chakra Repair Empowerment / Aura & Chakra Reparatie

aura en chakra repair empowerment

 

De Aura- en Chakra Repair Empowerment zijn twee aparte energiesystemen. Ik bied ze in een pakket aan, omdat ze goed met elkaar te combineren zijn. In combinatie met de Aura- en Chakra Flush wordt de werking zelfs versterkt.

Aura Repair Empowerment

De Aura Repair Empowerment is een gemakkelijk en effectief energetisch hulpmiddel. Het heelt de aura, pakt blokkades aan en versterkt de aura. Het is speciaal geschikt voor het repareren van gaten en zwakke plekken waardoor men energie kan lekken.

De aura is het energieveld welke het lichaam omgeeft. De aura strekt zich uit in een cirkel van een paar centimeter tot een paar meter, of zelfs meer, van het lichaam. De aura fungeert als een natuurlijk, psychisch verdedigingsmechanisme. Het weert ongewenste gedachtevormen en energieën. Het geeft daarnaast energie aan het lichaam, voedt het energetische systeem en brengt verse Chi naar de chakra’s en meridianen. Als de aura goed functioneert, brengt het frisse energie en verdrijft het oude ‘muffe’ energie.

De aura kan gedachtevormen verzamelen, zowel van het individu als van degene om hen heen. Iemand die voortdurend boos is, zal ook boze gedachtevormen in de aura hebben verzameld. Dit zal de aura verzwakken en uiteindelijk ook de persoon.

Een paar problemen die in de aura kunnen voorkomen:   

  • De aura kan te zwak zijn, waardoor de persoon het gevoel heeft ‘afgetapt’ te worden of kwetsbaar is voor energieën van buitenaf.
  • Een gat, of zelfs meerdere gaten, in de aura, waardoor de persoon energie ‘lekt’. Dit kan een gevoel van vermoeidheid leiden. Een voorloper van een gat is een deuk in de aura en is een teken van energetische disbalans.
  • Andere mensen kunnen hun energie in de aura duwen, wat kan leiden tot emotionele manipulatie. Soms kunnen mensen andermans emoties opnemen in de aura grenzen niet worden gehandhaafd.
  • De aura kan worden besmet met negatieve energie- en gedachtevormen, welke fysieke en emotionele stress veroorzaken.
  • De aura kan geblokkeerd en gestagneerd raken waardoor de energie niet meer in- en uit kan stromen.

Aura Repair Empowerment kan ook handig als men het volgende ervaart: vermoeidheid, emotionele overweldiging, obsessieve gedachten over een ander persoon, teveel emoties over een ander voelen, fysieke ziekte, en angst.

Chakra Repair Empowerment

De Chakra Repair Empowerment helpt bij het balanceren en ‘repareren’ van de chakra’s. De Chakra Repair Empowerment is gemakkelijk in gebruik en werkzaam op alle chakra’s tegelijkertijd.

Dit is vergelijkbaar met de Chakra Flush. Echter de Chakra Flush werkt voornamelijk om negatieve energie in de chakra’s te zuiveren en de Chakra Repair Empowerment helpt de chakra’s die verzwakt en geblokkeerd zijn weer te herstellen.

Met slechts één intentie geef je een ‘boost’ aan alle chakra’s. Door de zachte eigenschap van de energie kun je zonder probleem het meerdere malen activeren en het zal niet leiden tot ernstige reinigingsymptomen. Het is een uitstekende energie om te gebruiken als je een snelle en gemakkelijke oppepper wilt geven aan de chakra’s.

Founder: Stephanie Brail

Wil je graag de Aura- en Chakra Repair Empowerment ontvangen, dan kun je contact opnemen via het contactformulier. Je ontvangt twee afstandsinwijdingen, twee Nederlandstalige handleidingen, twee originele Engelstalige handleidingen en een certificaat via de email. Voor deze energie uitwisseling vraag ik 30 euro.

Ontvang je liever geen pakket en heb je bijvoorbeeld alleen interesse in de Aura Repair Empowerment (of de Chakra Repair Empowerment), dan kun je deze inwijding ook los aanvragen.  Als energie uitwisseling vraag ik dan 20 euro per inwijding.

Enkele ervaringen

Dag José, Inmiddels heb ik de twee inwijdingen betreffende Aura  & Chakra Repair Empowerment opgehaald. Ik heb het ervaren als een heel fijne/zachte energie.


Dag José, Gisteravond de chakra repair inwijding ontvangen en zoals gewoonlijk heerlijk geslapen – verder geen bijzonderheden waargenomen vanmorgen verkwikt opgestaan.


Dag José, Vanmiddag de aura flush en de aura repair gedaan. Alle vermoeidheid die er daarvoor was, is als sneeuw voor de zon verdwenen. Prachtig. 


Ik voelde de energie stromen het was een lekker ontspannen gevoel, een beetje slaperig werd ik ervan. (aura-repair)