Aura & Chakra Repair

aura en chakra repair empowerment

 

Aura- en Chakra Repair Empowerment

 

De Aura- en Chakra Repair Empowerment zijn twee aparte energiesystemen. Ik bied ze in een pakket aan, omdat ze goed met elkaar te combineren zijn. In combinatie met de Aura- en Chakra Flush wordt de werking zelfs versterkt.

 

Aura Repair Empowerment:

De Aura Repair Empowerment is een gemakkelijk en effectief energetisch hulpmiddel. Het heelt de aura, pakt blokkades aan en versterkt de aura. Het is speciaal geschikt voor het repareren van gaten en zwakke plekken waardoor men energie kan lekken.

 

Chakra Repair Empowerment:

De Chakra Repair Empowerment is net als de Aura Repair Empowerment een heel gemakkelijk, energetisch hulpmiddel. Met slechts één intentie geef je een healing alle chakra’s tegelijkertijd, worden ze weer opgeladen en in balans gebracht.

 

Founder: Stephanie Brail

 

Wil je graag de Aura- en Chakra Repair Empowerment ontvangen, dan kun je contact opnemen via het contactformulier. Je ontvangt twee afstandsinwijdingen, twee Nederlandstalige handleidingen, twee originele Engelstalige handleidingen en een certificaat via de email. Voor deze energie uitwisseling vraag ik 30 euro.

 

Ontvang je liever geen pakket en heb je bijvoorbeeld alleen interesse in de Aura Repair Empowerment (of de Chakra Repair Empowerment), dan kun je deze inwijding ook los aanvragen.  Als energie uitwisseling vraag ik dan 17,50 euro per inwijding.