Solar Light (Zonlicht) Empowerment

solar-light

De energie van de zon is een warme, hoog vibrerende liefdevolle energie, die zeer nuttig kan zijn in healing sessies. Zonlicht heeft vele goede eigenschappen. De belangrijkste zijn genezing en regeneratie.

Zijn energieën bevorderen ook vreugde, geluk, gemoedsrust, rust en balans. Het reinigt en beschermt tegen negatieve energieën. Het is ook zeer geschikt voor gebruikt tijdens de meditatie.

Solar Light helpt uitstekend bij het overwinnen van verdriet en bedroefdheid en om licht te werpen op een specifiek probleem of situatie.

Lunar Light en Solar Light zijn een goede combinatie en gedragen zich als Yin en Yang. Ying is de Maan, het vrouwelijke en Yang is de Zon, het mannelijke.

Je kunt Solar Light gebruiken als gewone Reiki, alleen of in een combinatie.

Founder: Ole Gabrielsen

Wil je graag de Solar Light Empowerment ontvangen dan kun je via het contactformulier contact met mij opnemen. Je ontvangt één afstandsinwijding, de originele Engelstalige handleiding, een Nederlandstalige handleiding en een certificaat via de email. Voor deze energie uitwisseling vraag ik 25 euro.

Wil je de Solar Light Empowerment samen met de Lunar Light Empowerment ontvangen, dan is dit ook mogelijk. Voor deze energie wisseling vraag ik 35 euro. Je ontvangt twee afstandsinwijdingen, de originele Engelstalige handleidingen, twee Nederlandstalige handleidingen en twee aparte certificaten via de email.

 


Ervaring Solar Light Empowerment:

Hallo José, Ik heb afgelopen vrijdag de solar light empowerment inwijding opgehaald. Het viel me op dat mijn zonnevlecht heel erg ging branden en achter mijn borstbeen was het heel erg aan het “werken”

Mijn hoofd is enige dagen heel vol geweest en vol gedachten en oude muizenissen, gelukkig gaat het vandaag weer beter.