White Light Pakket

Het is mogelijk om White Light Attunement en White Light Source in een voordelig pakket te ontvangen.

White Light

White Light verdrijft negatieve energie en beschermt. Het is ideaal om ruimtes en bepaalde gebieden te zuiveren van negatieve/stagnerende energie.

White Light kan als Reiki worden gebruikt. Bijvoorbeeld om de White Light energie als een hands-on healing te gebruiken, denk je aan “White Light” in plaats van Reiki om de energiestroom te starten.

Je kunt White Light ook gebruiken om energie tools te creëren, zoals die beschreven zijn in de Tachyon handleiding. Hier vervang je gewoon het woord “Tachyon” in “White Light”.

White Light Source

Je kunt White Light Source gebruiken om energie tools te creëren, net zoals je een White Light antenne maakt. Hier vervang je gewoon het woord “White Light” in “White Light Source”.

Een White Light Source antenne maakt van alles dat in de buurt komt weer White Light antennes!

Bijvoorbeeld als je een White Light Source antenne naast een glazen fles met water plaatst, zullen zowel de glazen fles en het water veranderen in een permanente White Light antenne. Zelfs de tafel waarop de Source antenne is geplaatst zal een White Light antenne worden. Echt alles dat in de buurt komt van een White Light Source antenne, zal veranderen in een permanente White Light antenne.

Stel je het gebruik van een normale  White Light antenne voor: Overal waar je deze antenne plaatst wordt levensenergie toegevoegd. Wanneer je de antenne verwijdert, zal de levensenergie zachtjes vervagen.

Bij het gebruik van een White Source antenne, zal de hoeveelheid levensenergie niet verdwijnen omdat het object (of de persoon) een zelfonderhoudende antenne wordt die de levensenergie die nodig is, permanent uitzendt!

Als je een White Light Source antenne bij je draagt, zul je in staat zijn om overal waar je komt, de energie van je omgeving permanent te verbeteren. Iedereen met wie je in contact komt, wordt positief beïnvloed door de positieve energie die je uitstraalt en zij zullen permanent worden beïnvloed!

Voordelen White Light en White Light Source

  • Het verdrijft negatieve en stagnerende energieën. 
  • Het beschermt je tegen ongewenste of negatieve energieën. 
  • Ideaal om ruimtes mee te zuiveren. 
  • Je kunt krachtige energie-tools (antennes) maken van ieder willekeurig voorwerp
  • Je kunt water of olie opladen
  • Je kunt jezelf en anderen behandelen (hands-on of via afstand)
  • Er zijn geen symbolen of moeilijke technieken, iedereen kan met White Light werken
  • Je mag deze inwijdingen aan anderen doorgeven. 

Founder: Ole Gabrielsen

Wil je het White Light Pakket ontvangen, dan kun je contact opnemen via het contactformulier

Je ontvangt 2 afstandsinwijdingen, de Nederlandstalige handleidingen en een certificaat via de email. Voor deze energie uitwisseling vraag ik 35 euro.

Ervaringen White Light Pakket

Hoi Jose, Ik heb de twee inwijdingen opgehaald.
Inderdaad wat een fijne energie ik hoef het maar te denken en het stroomt al. Voel het nog beter als bij tachyon. De inwijdingen waren mooi voelde fijn en veel wit/geel licht af en toe een een zonnebloem die op me afkwam en dan overging in wit licht.
Bedankt weer dat ik dit van je mocht ontvangen.

Ervaringen White Light

Hallo José, Gisteravond heb ik de White Light attunement opgehaald…deze begon heel krachtig te stromen, bijna dezelfde energie als van Gold Reiki. Mijn handen gingen gloeien en ik ”zag” witte wolken en licht, ook Lichtwezens, Engelen en nog meer witte gedaanten…ik voelde ze ook om me heen en dat ze aan mij werken, het voelde heel vredig en fijn aan. De energie is door blijven stromen tot zeker een uur na de inwijding. Alleen al de naam en energie heeft een grote aantrekkingskracht op mij, misschen ook doordat ik een medium ben en zuiver werk. Nu ik dit schrijf, begint de energie weer te stromen zonder erom gevraagd te hebben. En ik heb al heel veel inwijdingen gehad. Bedankt voor de inwijding en mooie energie…


Hai José, Dankje voor de inwijding, ik heb hem gisteren opgehaald, en het voelde mooi en sereen, ik heb ook een mooie boodschap gekregen vanuit het licht… Zag iedere keer voor mijn derde ook een wit lichtpuntje, en voelde donkere energie wegtrekken… zat lkr buiten, in een acht briesje…voelde me na de inwijding heerlijk rustig. Dankje wel..


Hallo Jose, Bedankt voor de inwijding. Ik heb hem gisteravond opgehaald. Het was goed te voelen; mijn handen tintelden en mijn kruin. Het was net of daar met vingertoppen gekriebeld werd en zachtjes getikt ofzo. Kan het niet goed omschrijven. Maar er gebeurde duidelijk wel iets. Ben daarna ook gelijk on slaap gevallen en heb heerlijk geslapen. Dit ophalen van een inwijding was nieuw voor mij en vond het best spannend. Maar het ging goed. Nogmaals bedankt