Prana Pakket

prana-pakket

Ontvang de Prana Attunement en de Prana Source Attunement in een voordelig pakket.

Prana 

Een Prana antenne is een voorwerp dat permanent is veranderd op een sub‐moleculair niveau, zodat het werkt als een ontvanger en zender van Prana (Levenskracht).

Na het ontvangen van de Prana inwijding kun je met je intentie van ieder willekeurig voorwerp verschillende soorten Prana antennes maken.

All‐round Prana antennes zijn geschikt voor water, olie en alles om te dragen, zoals polsbandjes, hoofdbanden, wraps, enz. Ook geschikt voor vellen papier, kussentjes en straling filters voor je mobiele telefoon.

One-Side Prana antennes zijn geschikt voor het maken van een “Prana schijf”.

One-Side Laser Prana antennes zijn geschikt voor het maken van chakra stenen. Dit is de meest geconcentreerde antenne.

Daarnaast leer je om te maken:

  • Prana water
  • WMF Telefoon filters
  • Prana “inwijdingsolie” (deze kun je gebruiken bij het geven van een inwijding)
  • Prana Discs/Schijven (voor het opladen van kamers en voorwerpen)
  • Prana Chakra Stenen (voor het reinigen en opladen van de chakra’s)
  • En nog veel meer…

Prana Source 

Dit is het vervolg op Prana

Waar je bij Prana Prana antennes maakt, maak je bij Prana Source Prana Source antennes. Prana Source antennes maken van alles dat in de buurt komt weer Prana antennes!

Bijvoorbeeld als je een Prana Source antenne naast een glazen fles met water plaatst, zullen zowel de glazen fles als het water veranderen in een permanente Prana antenne. Zelfs de tafel waarop de Source antenne is geplaatst zal een Prana antenne worden. Alles dat in de buurt komt van een Prana Source antenne, zal veranderen in een permanente Prana antenne.

Stel je het gebruik van een normale Prana antenne voor: Overal waar je deze antenne plaatst wordt levensenergie toegevoegd. Wanneer je de antenne verwijdert, zal de levensenergie zachtjes vervagen.

Bij het gebruik van een Prana Source antenne, zal de hoeveelheid levensenergie niet verdwijnen omdat het object (of de persoon) een zelfonderhoudende antenne wordt die de levensenergie die nodig is, permanent uitzendt!

Als je een Prana Source antenne bij je draagt, zul je in staat zijn om overal waar je komt, de energie van je omgeving permanent te verbeteren. Iedereen met wie je in contact komt, wordt positief beïnvloed door de positieve energie die je uitstraalt en zij zullen permanent worden beïnvloed!

Prana Source zal het geven van behandelingen en inwijdingen verbeteren en verder versterken.

Het is aan te raden om al ingewijd te zijn in Tachyon en/of Kundalini Reiki om deze inwijdingen te kunnen ontvangen, echter dit is niet verplicht. Wel dien je al enige ervaring te hebben met energiewerk (minimaal Reiki 1).

Er dient minimaal 3 dagen rust te zitten tussen de afzonderlijke inwijdingen. Dit is om reiniging symptomen te voorkomen. 

Je mag deze inwijdingen doorgeven aan anderen. 

Founder: Ole Gabrielsen

Wil je het Prana pakket ontvangen, dan kun je contact opnemen via het contactformulier

Je ontvangt 2 afstandsinwijdingen, en via de email de Nederlandstalige handleidingen, de originele Engelstalige handleidingen en een certificaat. Voor deze energie-uitwisseling vraag ik 35 euro.

 

Een ervaring

Hoi José, Ik heb afgelopen week de Prana inwijding ontvangen, deze voelde heel goed, de warmte en energie waren in mijn hele lichaam voelbaar. Het was een hele fijne ervaring.

Het voelde als een zachte en toch krachtige energie (Prana Source).