Tachyon Pakket

Het is mogelijk om de Tachyon inwijding en de Tachyon Source inwijding in een voordelig pakket te ontvangen.

De Tachyon energie kun je, net als Reiki, inzetten voor healing, reiniging, bescherming, etc. Je channelt deze energie met je intentie.

Tachyon energie stimuleert eenheidsgericht bewustzijn en harmoniseert ons energieveld op het diepste niveau. De holistische werking die hiervan uitgaat, straalt uit door alle niveaus van ons wezen. Dit bevordert niet alleen onze gezondheid, maar brengt ook spirituele groei en energetische bescherming. De mogelijke therapeutische effecten van Tachyon energie zijn eindeloos!

Tachyon energie is de eerste energetische structuur die zich vanuit de vormeloze structuur van het nulpuntveld in het energetisch continuüm voordoet. Het nulpuntveld is het allesomvattend energieveld, een vibrerende oceaan waar alle creatie uit voorkomt en in plaats vindt, wat op subatomair niveau alles al een eenheid met elkaar verbindt. Het energetisch continuüm draagt deze Tachyon energie naar alle eronder liggende dimensies waar het steeds verder condenseert tot uiteindelijk de fysieke vorm in onze dimensie.

Tachyon energie is de eerste vorm-hebbende energie die nog tot alles kan verworden. Je kunt het een beetje vergelijken met stamcellen. Stamcellen hebben een vorm aangenomen, maar kunnen nog elke vorm en functie aannemen die het organisme bevat. Het creëert perfecte vorm en herstelt richting perfecte vorm.

Tachyon is gênetropisch van aard, dat wil zeggen; altijd in harmonie, balans en eenheid in de hand werkend. Het is holistisch op het diepste niveau. Het is onveranderlijk eenheidsgericht en hierdoor kan de werking niet door disharmonieuze krachten worden verkleurd of verzwakt. Tachyon energie kan geen negatieve ladingen oppikken en ook de aard van onze gedachten en gevoelens kunnen de werking niet beïnvloeden.

Tachyon is geen traditionele healingsvorm. Healing-energieën zijn weliswaar intelligent van zichzelf, maar hebben wel als het ware een richting qua vorm en functie aangemeten. Hierdoor is hun bereik beperkt. Tachyon kan nog tot elke vormgegeven intelligentie verworden en hierdoor kan de Tachyon energie elke vorm en functie aannemen zodra het in aanraking komt met een specifieke vorm van disharmonieuze energie. Je zou dus kunnen zeggen dat het lichaam zelf de Tachyon energie zodanig transformeert, dat de Tachyon energie precies die werking krijgt die het lichaam nodig heeft. Het is daarom van grote therapeutische waarde. Het harmoniseert op subatomair niveau, werkt dus holistisch en versterkt daarmee ook het immuunsysteem en het zelfgenezend vermogen. Daarnaast ontstoord het schadelijke energieën van buitenaf, zoals elektrosmog.

Voordelen bij gebruik van Tachyon energie

 • Versterking van het immuunsysteem.
 • Activering van het zelfgenezend vermogen.
 • Harmonisering van allerlei pijnverschijnselen.
 • Harmonisering van allergieën.
 • Geestelijk welbevinden en de levensvreugde worden vergroot.
 • Verbetering van het slaapgedrag.
 • Ontstoring/ harmoniseren van elektrosmog, aardstralen, wateraders, zendmasten, etc.
 • Terugwinning van de volle levenskracht, ook wel Chi en Prana genoemd.
 • Herstel van de chakra’s.
 • Het in evenwicht brengen van beide hersenhelften.
 • Betere opname van zuurstof en voeding.
 • Betere doorbloeding.
 • Toenemende kracht, uithoudingsvermogen en betere reflexen.
 • Vermindering van pijn
 • De lichaamsontgifting wordt geoptimaliseerd.

Door middel van 1 afstandsinwijding wordt je afgestemd om met deze energie te kunnen werken.

Tachyon 2011

Na het ontvangen van de Tachyon 2011 inwijding kun je met je intentie van ieder willekeurig voorwerp verschillende soorten Tachyon antennes maken. Dit wordt ook wel tachyoniseren genoemd. 

Een Tachyon antenne is een voorwerp dat permanent is veranderd op een sub‐moleculair niveau, zodat het werkt als een ontvanger en zender van Tachyon energie, dat zich vervolgens weer zal converteren in levensenergie (ook wel genoemd Life Force, Prana, de liefde van God, Tachyon, Chi, etc.). Levensenergie is de basis voor alles. Het is hoger intelligent en zal automatisch worden omgezet naar de specifieke energie die op dat moment nodig is in het lichaam.

De volgende Tachyon antennes kun je maken: 

All‐round Tachyon antennes: deze zijn geschikt voor water, olie en alles om te dragen, zoals polsbandjes, hoofdbanden, wraps, enz. Ook geschikt voor vellen papier, kussentjes en straling filters voor je mobiele telefoon.

One-Side Tachyon antennes: zijn geschikt voor het maken van een “Prana schijf” (discs). 

One-Side Laser Tachyon antennes: zijn geschikt voor het maken van chakra stenen. Dit is de meest geconcentreerde antenne.

Daarnaast leer je om te maken:

 • Tachyon water
 • WMF Telefoon filters
 • Tachyon  “inwijdingsolie” (deze kun je gebruiken bij het geven van een inwijding)
 • Tachyon Discs (schijven) (voor het opladen van kamers en voorwerpen)
 • Tachyon Chakra Stenen (voor het reinigen en opladen van de chakra’s)
 • En nog veel meer…

Tachyon Source 2011

Dit is een vervolg op Tachyon 2011

Waar je bij Tachyon 2011 Tachyon antennes maakt, maak je bij Tachyon Source 2011 Tachyon Source antennes. Tachyon Source antennes maken van alles dat in de buurt komt weer Tachyon antennes!

Bijvoorbeeld als je een Tachyon Source antenne naast een glazen fles met water plaatst, zullen zowel de glazen fles als het water veranderen in een permanente Tachyon antenne. Zelfs de tafel waarop de Source antenne is geplaatst zal een Tachyon antenne worden. Alles dat in de buurt komt van een Tachyon Source antenne, zal veranderen in een permanente Tachyon antenne.

Stel je het gebruik van een normale Tachyon antenne voor: Overal waar je deze antenne plaatst wordt levensenergie toegevoegd. Wanneer je de antenne verwijdert, zal de levensenergie zachtjes vervagen.

Bij het gebruik van een Tachyon Source antenne, zal de hoeveelheid levensenergie niet verdwijnen omdat het object (of de persoon) een zelfonderhoudende antenne wordt die de levensenergie die nodig is, permanent uitzendt!

Als je een Tachyon Source antenne bij je draagt, zul je in staat zijn om overal waar je komt, de energie van je omgeving permanent te verbeteren. Iedereen met wie je in contact komt, wordt positief beïnvloed door de positieve energie die je uitstraalt en zij zullen permanent worden beïnvloed!

Tachyon Source 2011 zal het geven van behandelingen en inwijdingen verbeteren en verder versterken.

Je mag deze inwijdingen doorgeven aan anderen. 

Founder: Ole Gabrielsen

Wil je het Tachyon Pakket ontvangen dan kun je contact met mij opnemen via het contactformulier

Je ontvangt 2 afstandsinwijdingen (Tachyon 2011 en Tachyon Source 2011), de Nederlandstalige handleidingen, de originele Engelstalige handleidingen en een certificaat via de email. Voor deze energie uitwisseling vraag ik 35 euro. 

Ervaringen Tachyon Pakket

Goedemiddag José, Ik heb de twee inwijdingen al opgehaald , ik was na de eerste inwijding , de volgende dag s’avonds al klaar voor de tweede. Het was héél verrijkend! Bij de eerste inwijding voelde en zag ik energie als witte vlokjes dwarrelen in mijzelf. Bij de tweede inwijding voelde ik de bron van energie tot in de manifestatie van wie ik ben en ditmaal waren de vlokjes in alle kleuren die ik wenste ….Mijn focus is sinds 100% gericht op de energie achter de manifestatie van in plaats eerst de manifestatie te zien en daarachter de energie… Dit weet ik nu maakt voor mij een wereld van verschil! Het heeft als het ware een noodzakelijke correctie uitgevoerd die ik nodig had! Dankjewel voor de inwijdingen José.


Hoi José, Heb beide inwijdingen mogen ontvangen. Dankje wel hiervoor.
Bijzonder en fijne energie. Ondertussen al wat objecten getachyoniseerd en mediteren met de energie, ben er voorzichtig en opbouwend mee aan de slag. De handleiding is helder en duidelijk. Nogmaals dank dat je dit mogelijk maakt. Kijk er naar uit er verder mee te werken en door te geven.


Hoi José, Hartelijk dank voor jouw inwijdingen, ik voel me weer meer in balans! Hartelijke groetjes en tot later!


Hai beste José, Ik wil je graag even mijn ervaringen delen rond de Tachyon inwijdingen; ik heb vooral heel veel energie, warmte gevoeld, ben ook vaker wakker geworden tijdens de nacht. Ik voel me ook rustiger, aan de andere kant ben ik steeds gevoeliger aan het worden voor drukke energie, Ik wil je heel graag danken voor de Inwijding.


Beste Jose, Hartelijk dank voor de inwijdingen! Vooral de eerste Tachyon 2011 heb ik als zeer krachtig ervaren. En ik vind het erg bijzonder om Tachyon antenne te maken.


Lieve Jose, Zoals beloofd een berichtje over hoe ik de inwijding heb ervaren. Ik vond het een “hemelse” ervaring! Gelijk nadat ik de intentie had uitgesproken, voelde ik een warme gloed vanaf mijn kruin langzaam mijn lichaam binnen stromen, later begon het bij mijn benen te golven, verder naar beneden. Er kwam een team van 9 lichtmeesters om mij heen staan, waarbij aan het voeteneind een Jezusfiguur, die mij liefdevol toesprak. Dit ontroerde mij, zoveel warmte en liefde. Ik voelde mijn lichaam nauwelijks meer, zweefde iets boven de grond, voelde heerlijk. Ik zag de mooiste kleuren en engelen, hemels! Jose, ontzettend bedankt voor deze hemelse ervaring!


Beste José, Ik heb het Tachyon pakket opgehaald en heb beide inwijdingen als positief ervaren. Zeer krachtige energie. Bij Tachyon 2011 voelde ik een lichte trilling van kop tot teen en ik kwam al snel in een laag bewustzijnsniveau. Moment van harmonie, eenheid, stilte en vrede. Na de inwijding voelde ik pijn in linker oor wat ongeveer 20 seconde duurde. Daarna een lichte streling op mijn kruin en lichte trilling op mijn derde oogchakra. De volgende dag was ik enkele minuten duizelig, lichte hoofdpijn, grieperig, moe, moest vaak boeren, gapen en voelde me slaperig. De 3e dag na de Tachyon inwijding voelde ik me prima. De Tachyon source inwijding heb ik zondag opgehaald Was minder heftig dan de Tachyon inwijding. Ik voelde de energie stromen van mijn kruin naar mijn voeten en koud wind vlaag over mijn lichaam Een fijne energie stroom in mijn hartchakra José ik ben je zeer dankbaar voor deze prachtige, fijne inwijdingen en de duidelijke handleiding.


Beste José, Dank je wel voor de inwijdingen. Bij de eerste inwijding heb ik niet veel gevoeld, maar bij de tweede wel. Een dag later voelde ik mij helemaal in de war. De dagen erna viel alles stilaan weer in zijn plooi. Ik gebruik de energie ook voor bepaalde situaties waar nu duidelijkheid in kan komen en tot nu toe werkt het prima. Dus tot nu toe heb ik enkel krachtige positieve ervaringen met de Tachyon energie. Fijn weekend.


Hallo Jose, Bedankt voor het pakket. Ik heb de 1e inwijding gedaan en voelde 2 maal 2 spiralen ineen van mijn hoofd naar mijn benen gaan (ik lag). Ook warme en koude plekken gevoeld. Daarna werdt ik verstoord door iemand en ben niet meer bij mijn gevoel gebleven. Personen claimen me veel. Gisteren heb ik hem opnieuw gedaan. Sinds gisteren merk ik echt grenzen, grenzen , grenzen. Wat me niet bevalt geef ik meteen door, live, per mail of telefoon. Het voelt krachtig en dat personen niet over het lijntje moeten gaan maar hoop dat het ook weer naar het positieve draait. Waarschijnlijk moet dit er eerst uit?


Hallo Jose, Ik heb de tachyon 2011 en tachyon source binnen vier dagen opgehaald. Bij de eerste inwijding voelde ik tintelingen in mijn lichaam en het voelde alsof ik ging zweven, duurde ongeveer 2 seconden. Ik vond het een fijne ervaring. Bij de tweede inwijding voelde ik weer de tintelingen en ik werd snel ook warm. Heel erg bedankt in ieder geval. Een warme groet van mij.


Beste José, Ik heb het Tachyon pakket opgehaald en heb beide inwijdingen als positief ervaren. Zeer krachtige energie. Bij Tachyon 2011 voelde ik een lichte trilling van kop tot teen en ik kwam al snel in een laag bewustzijnsniveau. Moment van harmonie, eenheid, stilte en vrede. Na de inwijding voelde ik pijn in linker oor wat ongeveer 20 seconde duurde. Daarna een lichte streling op mijn kruin en lichte trilling op mijn derde oogchakra. De volgende dag was ik enkele minuten duizelig, lichte hoofdpijn, grieperig, moe, moest vaak boeren, gapen en voelde me slaperig. De 3e dag na de Tachyon inwijding voelde ik me prima De Tachyon source inwijding heb ik zondag opgehaald. Was minder heftig dan de Tachyon inwijding. Ik voelde de energie stromen van mijn kruin naar mijn voeten en koud wind vlaag over mijn lichaam. Een fijne energie stroom in mijn hartchakra.


Beste José, Bedankt voor de inwijdingen. De eerste inwijding heb ik ervaren als heel krachtig. Ik voelde het door mijn lijf stromen en vooral door mijn benen en handen. Het eas erg prettig.

De tweede inwijding ging veel subtieler, het begon te gloeien bij mijn linkeroor en dat trok zo langzaam schuin over mijn lichaam. Minder heftig, maar prettig en zacht. Nogmaals dank!


Hallo José, Ik heb inmiddels beide inwijdigen gedaan, de eerste voelde als een warme deken met op bepaalde punten (niet alleen de chakra’s) druk, m.n. bij keel & hart. De tweede inwijding heb ik vandaag gedaan en ben helaas in slaap gevallen, blijkbaar erg ontspannen! Ik kijk de komende dagen wat het met me doet, ben benieuwd naar de uitwerking!


Dank je jose voor deze mooie inwijdingen..ik mocht deze goed uitvoeren en was een fijne ervaring.het was al voor mij bekent,maar toch is elke inwijding speciaal vind ik..daar voor mijn hartelijke dank..


Hallo José, De inwijdingen zijn inmiddels achter de rug. Bij Tachyon voelde ik eigenlijk helemaal niets, dus dat vond ik wel jammer was ook bang dat de inwijding misschien niet goed was aangekomen, dus voelde ik me een beetje onzeker. En bij Tachyon source voelde ik het erg sterk. Ik viel daarna dan ook als een blok in slaap. Ik heb het ook al toegepast (healing geven) bij andere mensen en die zeggen dat deze healing sterker is als een andere healing die ik geef. Bedankt voor de mooie inwijdingen, en tot heel gauw bij de volgende inwijding! 😉


Dag José, Inmiddels heb ik de beide Tachyon-Inwijdingen “opgehaald” met één week rust tussen beide inwijdingen, wat erg goed voelde. Ik had een rustige dag uitgezocht. De andere dagen was ik steeds vol bezet. Er gebeurt zoveel in deze periode. De beide Inwijdingen heb ik goed ontvangen, ze waren uiterst krachtig. De eerste Inwijding was zeer reinigend, opbouwend en LichtBrengend. Er gebeurde heel veel tijdens deze inwijding, het was alsof er een warme wind over me heentrok. De Energie was tevens zacht en Liefdevol. Ik voelde me beschermd en gedragen. De tweede Inwijding was ook uiterst krachtig, maar toch anders. Heel duidelijk zag ik mijn missie. Alles was heel helder, zo helder als kristal. Er was veel Licht. Heel mooi!


Heerlijke ervaring de Tachyon inwijdingen. Dank je wel hiervoor José.


Hallo José, Bedankt en ik heb intussen deze bijzondere energie al op gehaald, Bij de eerste heb ik de energie heel direct ervaren over mijn hele lichaam. er gebeurde van alles. krachtig en intensief. De tweede was rustiger. ik voel nog steeds en laat het even stromen.


goede avond Jose, ik heb de tachyon source opgehaald. mijn lichaam gloeide helemaal.. eerst mijn benen toen mijn buik en later mijn hele lichaam.. heb al antennes gemaakt met tachyon 2011 en uw tips gebruikt. wat heerlijk om ermee te werken. wordt er heen rustig van en slaap veel beter als voor heen. bedankt voor de energie uitwisseling.


Beste Jose, Bedankt voor je mail! Ik wil je hierbij bedanken voor de inwijdingen. Ik heb tot nu toe een aantal antennes gemaakt en ik merk dat ik er beter/dieper door ben gaan slapen, dat is erg prettig. Verder merk ik dat de energieën, waarmee ik werk, intenser zijn geworden. Ik krijg het nu ook veel warmer tijdens het behandelen. Kortom, ik ben er blij mee!


Hallo José, Ik heb inmiddels beide inwijdingen gedaan. De eerste was voor mij het duidelijkst voelbaar. Al heel snel werd mijn enkel, die ik enkele jaren geleden op drie plaatsen heb gebroken heel erg warm. Ook elders in mijn lichaam kon ik de energie voelen stromen. De tweede inwijding was subtieler, alsof er golfjes van energie door me heen gingen. Heb er de hele week diep op geslapen, wat voor mij ongewoon is. Maar ook duf wakker worden en een hele tijd zo blijven. Een soort van time-out.


Hallo, Jose, Ik heb vanavond de eerste inwijding gedaan. Was wel een vreemde gewaar wording. Ik wilde eerst een kwartiertje gaan mediteren. Ma na 10 minuten begon het te “kriebelen” op mijn kruin. Toen dacht ik dat het tijd was voor de inwijding. Heb precies gedaan zoals je me in de mail geschreven had.
Het kriebelen werd heftiger en zakte langzaam naar onderen,langs mijn nek,rug en eindigde bij de voeten die vervolgens helemaal warm werden. Ook had ik op een gegeven moment het gevoel alsof ik naar de grond getrokken werd,hoewel ik best goed geaard ben. Op een gegeven moment had ik het idee alsof ik niet meer kon bewegen. Niet vervelend ofzo, Maar alsof ik gewoon doodstil moest blijven zitten.
Na ongeveer 20 minuten voelde ik dat het afnam. Ben daarna heerlijk gaan liggen. Heel ontspannend allemaal

Ik heb er wel een goed gevoel over. Misschien kwam het ook doordat ik een getychoniseerde bal had meegenomen en die al die tijd in mijn handen heb gehouden. Dit helpt me namelijk bij het mediteren. Al met al vond ik het een bijzondere ervaring en wil je er hartelijk voor bedanken.
Misschien maandag of dinsdag de 2e inwijding. Ik laat het je weten zodra ik het gedaan heb.


Beste Jose, Vrijdagavond heb ik de 1e inwijding opgehaald. Ik voelde heel duidelijk de energie door mee heen stromen, eerst werd ik geaard en daarna verbonden met de kosmos
het was een zachte warme liefdevolle energie
woensdag heb ik de 2e inwijding source opgehaald
Deze energie voelde nog zachter aan als de eerste inwijding
het geeft mij een gevoel van nog meer compleet te zijn op een heel diep niveau
Ik heb al diverse stenen en overige materialen tot een antenne gemaakt en dit voelt heel fijn, het geeft een bevestiging van bescherming op een heel diep niveau, die niet is te beschrijven
Het doet mij opnieuw beseffen hoeveel kracht wij in ons hebben als goddelijk wezen/kind
en helpt mee aan het ascensie proces waar wij allemaal in zitten
Hartelijk bedankt voor je inwijdingen tot nu toe.


Beste José, Bedankt voor de snelle reactie ik heb gisteravond tachyon 2011 opgehaald wat een bijzondere mooie ervaring en precies dat wat ik nodig had. Er was een bijzondere stroming door heel mijn lichaam en alles werd rustig. Ik kwam weer echt bij mezelf . Bij mijn kruin en hoofd was veel te doen net als bij mijn hart chakra. sinds lang heb ik mijn energie weer terug en voel ik me mezelf weer Ik heb mijn rust weer terug ben benieuwd naar de volgende inwijding deze ga ik maandag of dinsdag ophalen bedankt voor deze mooie energie fijn weekend liefs en warme groet.


Goedemiddag José, Wat een stralende certificaten, dankjewel!!!
Ik voel mij zo goed, wat fijn voor mij 🙂

Ik heb tot op heden al de Reiki 1 en Reiki 2 inwijdingen ontvangen.
Ik heb eveneens de Meervoudig Merkaba technieken ontvangen., niveau 1 en niveau 2
De Amadeus Shamanic healing en nu de Taychon inwijdingen.

Het is zo verrijkend al deze prachtige energie die één energie is.
Sinds de Taychon inwijdingen heb ik een noodzakelijke correctie ontvangen voor mijn zijn!
Ik ben sindsdien dol enthousiast en weet dat ik nog veel wil integreren en de Universele energie wil delen ten allen tijden met ons hele bestaan.

Er zijn nog zoveel inwijdingen die mij zullen vervullen en waarvoor ik nog bij jou zal terugkomen!
Mijn doel is een antenne te zijn voor iedereen die nood heeft om zichzelf en zijn wereld te vervullen van stralende energie en Liefde!

De tijd voor onze hemel op aarde is nu!
Ik ben iedereen zo dankbaar , waaronder jij José voor jullie bijdrage!

Tot binnenkort


Dag José, Hierbij wil ik aan u doorgeven dat ik inmiddels de inwijdingen van het Tachyon-pakket heb opgehaald. Ik heb het als heel mooi ervaren. En ik ben er heel erg blij mee.

Ik heb een vraagje. Kan het zijn dat ik nu al werking merk? Vooral fysiek? Kan het bijna niet geloven, maar ik meen zelf dat het zo is. Ik twijfel een beetje omdat ik het zo snel vind. Alhoewel dat met Gold Reiki ook zo was. (dat ik snel werking voelde)
Ik dank u heel hartelijk.


Hallo José, Dankjewel voor het klaarzetten van de inwijdingen. Vorige week heb ik ze beiden opgehaald en ondergaan. En ik moet zeggen dat dit een zeer bijzondere ervaring was! Wat een krachtige energie zeg!

Maandag heb ik je mail ontvangen en dinsdag heb ik de eerste inwijding opgehaald. Vlak voordat ik de inwijding op wilde halen wilde ik je mail toch nog even rustig doorlezen. Tijdens dit lezen is er al ontzettend veel gebeurd in mij of eigenlijk is om mij heen een betere manier om dit te beschrijven. Tijdens het lezen van dat wat ik moest zeggen om de inwijding op te halen voelde ik ontzettend veel activiteiten bij mijn hoofd, maar niet zo zeer fysiek geloof ik! Dit was duidelijk buiten mijn fysieke lichaam, maar duidelijk in mijn gehele veld te voelen. Ik voelde de energie mijn veld binnenkomen, maar zag ook hoe dit gebeurde daar bij mijn hoofd én wat het met mijn veld deed. Ik ben vervolgens gaan liggen, heb de woorden gezegd en wederom was de kracht van deze energie duidelijk te voelen. Maar nu over mijn gehele veld… ik was dan ook direct ‘van de wereld’. De dagen erna voelde ik me geweldig! Een paar dagen later heb ik de tweede inwijding opgehaald, ook hierbij was ik weer vrij snel ‘van de wereld’. Ook hierna voelde ik me super! Ik ben dan ook direct met deze energie aan de slag gegaan en doe dit vol plezier nog steeds door o.a. Tachyon antennes op vele plekken te maken. Dankjewel voor het doorgeven van deze mooie en krachtige inwijdingen.


beste, hartelijk bedankt voor de inwijdingen. Tijdens de inwijding voelde ik ongeveer wat je voelt bij een reikibehandeling dat iemand anders geeft. Ik heb een babynichtje waarmee ik telepatisch communiceer en het was te voelen dat ze bepaalde dingen getachyoniseerd wou voor als ik er niet was om reiki te geven wat ze sowieso vaak vraagt. bedankt ook voor het certificaat dat u me initieerde.


Hoi Jose, Het is inmiddels wel wat laat om te reageren…..ik was erg druk met het werk en vergat je steeds te mailen. Maar ik wilde je toch nog even een reactie sturen.
Ik heb de eerste inwijdings zondags na je mail gedaan. Ik heb er niet heel veel van gevoeld, behalve dat ik me heerlijk ontspannen voelde en op een gegeven moment kreeg ik het gevoel dat ik opgetild werd. Al gauw daarna ben ik heerlijk in slaap gevallen. Later merkte ik wel dat mijn darmen behoorlijk aan het rommelen waren. Bij de 2e inwijding (1 week later) werd ik helaas na 20 minuten gestoord….. Ook hier was ik weer in zo’n heerlijke ontspannen roes maar ik werd dus ruw gestoord… Dat was jammer ;-).
Ik kan nog niet echt veel voelen aan de producten die ik heb getachyoniseerd (stenen en kartonnetjes) maar ik heb wel het gevoel dat mijn reiki veel sterker is geworden.
Vooral het getintel in mijn handen en de warmte die er vanaf komt ervaar ik als heftiger (mn na inwijding Tachyon Source merkte ik dat). Vond ik eigenlijk wel vreemd omdat het 2 heel verschillende dingen zijn…. of is er toch een verband waar ik niet vanaf weet?


Hi Jose, Dank je wel! Super fijn! Ik heb al een aantal voorwerpen gemaakt. Muur platen die de tachyon energie weerkaatsen, wat all round attenes en onderzetters. Ik drink nu deze hele dag thee vanaf de onderzetter, wat een heeeerrrlijke energie zit er in. Ik blijf drinken hihi


Beste Jose, Dank je wel! Ik ben er voor gaan liggen. Ik voelde het binnen komen en was al vrij snel ‘weg’ en werd ‘wakker’ toen mijn alarm afging welke ik had gezet. Ik ben benieuwd komende dagen, voelt in iedergeval goed. Ik denk dat ik de tweede zaterdag wil ophalen maar daar ga ik nog over ‘voelen’ natuurlijk. Heel erg bedankt al en alvast. 

Beste José, Vanochtend 10.10 de Tachyon source binnen gehaald. Deze voelde anders, voelde stromingen en tintelingen, was heerlijk. Precies 10.21 keek ik op, toen was de stroom klaar. Mijn lichaam bleef nog even nagenieten. (Ik voelde dat het nog bezig was). Na een half uur ben ik opgestaan. Heel erg bedankt voor de inwijdingen! Ik ga er mee aan de slag.


Hallo Jose ,Ik heb beide inwijdingen ontvangen, wat een fijne ervaring voelde de energie goed door mijn hele lijf stromen. Dank je wel 
Lieve groet