Aura & Chakra Flush / Aura & Chakra Spoeling

chakra-logo-fast

De Aura & Chakra Flush zijn twee aparte energiesystemen. Ik bied ze samen in een pakket aan, omdat ze heel goed bij elkaar passen en qua manier van werken op elkaar lijken.

Aura Flush

De Aura Flush is een zeer zachte reinigende energie die de aura als het ware schoonveegt en hiermee de negatieve energieën en gedachtevormen verwijdert.

De Aura Flush is gemakkelijk in gebruik en wordt door middel van intentie geactiveerd. Het werkt hands-on, maar ook op afstand.

Vanwege het gebruiksgemak is de Aura Flush Empowerment een prachtige aanvulling en hulpmiddel bij elke energetische healing of spirituele oefening.

De aura is het gedeelte van ons energieveld dat ons beschermt en omhuld. Het is onze projectie naar de wereld. Als we de juiste mensen en mogelijkheden naar ons toe willen trekken, is het nodig dat onze aura helder en gezond is en vol van positieve energie en liefde.

Helaas verzamelen we gedurende ons leven negatieve energieën in onze aura. Negatieve gedachtevormen, zoals woede, verdriet en haat, kunnen in onze aura verblijven en zorgen voor het terugdringen van onze totale energie. Hierdoor stoten we de juiste mensen van ons af. Door regelmatig de aura te reinigen zal je geest verjongen en de projectie naar de buitenwereld verbeteren.

Het advies is om dagelijks de Aura Flush te activeren. Je zult merken dat je hierdoor beter, energieker, fitter en gelukkiger gaat voelen.

Voordelen Aura Flush

 • De Aura Flush maakt het reinigen van de aura gemakkelijk en eenvoudig.
 • Je gevoel van geluk en welzijn zal verbeteren.
 • Meer fysieke en emotionele energie.
 • Negatieve gedachten vormen, die problemen in het leven creëren, worden losgelaten.
 • Emotionele bagage kan worden losgelaten.
 • Iedereen kan met de Aura Flush werken, er is geen voorkennis nodig.
 • Je kunt deze energie voor jezelf, maar ook voor anderen gebruiken.
 • Je mag deze inwijding aan anderen doorgeven.

Chakra Flush

De Chakra Flush is een reinigende energie. Het verwijdert op een zachte wijze blokkades, vastgelopen energieën en negatieve gedachtevormen uit de chakra’s.

Door het voorzichtig verwijderen van de energiewonden uit het verleden, wordt het mogelijk om deze plekken weer met nieuwe positieve energie te vullen.

De Chakra Flush is eenvoudig te gebruiken en het wordt door middel van intentie geactiveerd. Het werkt snel en doeltreffend en kan hands-on, maar ook op afstand gebruikt worden.

Voordelen Chakra Flush

 • De Chakra Flush maakt het reinigen van de chakra’s gemakkelijk en eenvoudig.
 • Oude lasten en emotionele bagage kunnen worden losgelaten
 • Oude vastgelopen energie in de chakra’s worden vrijgemaakt. 
 • Je voorkomt dat energetische toxines en negatieve energieën gaan vastzitten.
 • Iedereen kan met de Chakra Flush werken, er is geen voorkennis nodig.
 • Je kunt deze energie voor jezelf, maar ook voor anderen gebruiken.
 • Je mag deze inwijding aan anderen doorgeven.

De Aura & Chakra Flush zijn beide een uitstekende aanvulling op Reiki en/of ieder ander helend energiesysteem.

Founder: Stephanie Brail

Wil je graag worden ingewijd in de Aura & Chakra Flush dan kun je contact opnemen via het contactformulier. Je ontvangt twee afstandsinwijdingen, twee Nederlandstalige handleidingen en een certificaat via de email. Voor deze energie uitwisseling vraag ik 30 euro.

Het is ook mogelijk om de Aura Flush en Chakra Flush apart van elkaar te ontvangen. Ik vraag dan per inwijding 20 euro

Ervaringen Aura & Chakra Flush

Hallo José, Ik heb maandag en vandaag de inwijdingen Aura en Chakra Flush opgehaald. De Aura Flush is rustig ontspannen verlopen, de Chakra Flush ook maar gaf een aangenaam tintenlend gevoel door mijn lichaam. Dit was bijzonder.Voel me laatste dagen energieker en meer zelfvertrouwen. Dit is wel aangenaam. Dit wilde ik even met je delen. Bedankt voor deze mooie inwijdingen…..


Bedankt voor de inwijdingen! Het was bij beide een hele mooie ervaring, Heel lucht en licht, inderdaad alsof ik doorgeblazen werd. Voelde naderhand ook een stuk opgeruimder!


Hoi Jose, Ik heb inmiddels beide inwijdingen gedaan en ze voelden beiden zeer verschillend, maar allebei erg mooi van energie. Dank je wel ! Ik denk dat dit een mooie aanvulling kan zijn op mijn energiewerk. Bedankt voor je tijd en moeite. En graag tot de volgende keer bij één van je andere mooie inwijdingen.


Hoi Jose, Je had het natuurlijk al verwacht maar ik heb direct de inwijding van de Aura Flush opgehaald. In mijn hele lichaam voelde ik tintelingen van top tot teen. Het is een hele fijne zachte energie. Daarnaast voelde het alsof mijn hele aura als het ware werd schoongeveegd. En wat daarnaast heel bijzonder was, al mijn beschermengelen en mijn gids waren aanwezig. Hartelijk dank voor deze mooie inwijding en deze mooie ervaring.


Hoi josé, ik heb vorige week de aura flush inwijding opgehaald, ik voelde allemaal lichte tintelingen rond mijn gezicht en hoofd, vanmorgen de chakra flush inwijding opgehaald, voelde een aangename warmte in nek en schouders. dank je wel voor de mooie inwijdingen.


Beste José, Ik heb de Aura Flush ervaren als een ietwat heftige, maar mooie inwijding ontvangen. Het wat heftige was, dat mijn maag wat opspeelde. Het leek net of er zenuwen opzaten. Maar mijn aura was nog nooit schoongemaakt. En nu gaat het prima. Mijn maag is tot rust gekomen, nadat ik ook de Chakra Flush heb ontvangen. Er zat ongeveer een dikke week tussen, maar ik ervaar nu veel meer rust. Het is net of er wat van mij af is gevallen. En zodra is weer onrust of boosheid voel, dan pas ik beide toe.


Hoi José, Ik heb vandaag mijn aura flush opgehaald en vond het een hele ervaring. Geen warm zacht gevoel zoals vele het wel omschrijven op je site, maar vond het juist best krachtig…een koude siddering door mijn lijf ( die vooral bij mijn torso bleef hangen) Dit is bij mij vooral de plek waar ik zelf moeite heb de energie te laten stromen. Hoe krachtiger ik met mijn ademhaling mee ging hoe sterker ook de koude rilling.. Met een kwartiertje voelde ik het afnemen. Bedankt!


Dag José, Inmiddels heb ik de inwijding van de Aura Flush Empowerment en de inwijding van de Chakra Flush Empowerment ontvangen. Het was een bijzondere gewaarwording. Na de eerste inwijding was ik heel onrustig. Dat heeft wel een dag geduurd. Nu is het weer o.k.. Ik vind het erg mooi dat dit zo kan!!!! En ik dank u heel hartlelijk


Ik heb deze inwijdingen een paar jaar geleden mogen ontvangen en gebruik het nog steeds regelmatig voor mijzelf. Het is een fijne en gemakkelijke manier om je aura en chakra’s te reinigen. 


Dag José, Dank je wel voor het sturen van de energieen. De aura flush heb ik vanmiddag toegelaten. Ik voelde betere doorstroming, afgewisseld met gevoelens van warmte, tinteling. Daarna was ik ontzettend moe. Dat trok na een tijdje wel weer bij.