Wie ben ik

Ik ben José Smit. Als kind kon ik geesten zien en wist ik al dat er meer tussen hemel en aarde is. Vaak kreeg ik vanuit mijn omgeving te horen dat ik over-gevoelig was en hierdoor heb ik een tijd gedacht dat het niet goed is om gevoelig te zijn. Na een zoektocht naar mijzelf weet ik inmiddels beter en kan nu de voordelen zien van mijn hooggevoeligheid.

In januari 2005 ben ik begonnen met Reiki 1. Dit was het begin van een reis om vanuit mijn hoofd weer terug te komen in mijn hart. In hetzelfde jaar mocht ook mijn masterschap behalen. Tijdens de inwijdingen voelde ik een thuiskomen en voelde ook duidelijk dat ik hiermee verder wilde gaan. Ik had nog niet de behoefte om anderen te gaan inwijden en ben mij verder in Reiki gaan verdiepen. Op een gegeven moment realiseerde ik mij dat het gebruik van symbolen tijdens een healing niet persé nodig is en dat gaat om de intentie.

Kort daarna kwam Shamballa op mijn pad en dit voelde voor als het echte ‘thuiskomen’. Bij Shamballa worden geen symbolen gebruikt en deze manier van werken paste veel beter bij mij. Mede door Shamballa is mijn persoonlijke ontwikkeling in een stroomversnelling geraakt en ben ik een meer bewust en gelukkiger persoon geworden.

Ook de Munay Ki heeft veel goeds in mijn leven gebracht. Na het ontvangen van de 9 riten in 2008 sta ik steviger in het leven en met beide voeten op Moederd Aarde. Sindsdien is mijn interesse gewekt in het Inca sjamanisme en heb meerdere teachings en inwijdingen mogen ontvangen van verschillende Paqo’s.

Mijn kwaliteiten zijn dat ik van nature een motivator ben. Ik heb een groot inlevingsvermogen en voel mensen goed aan. De afgelopen jaren heb ik mij met name verdiept in energiewerk en hiervoor de nodige cursussen en opleidingen gevolgd. Daarnaast heb ik aardig wat levenservaring opgedaan. Deze kwaliteiten wil ik graag aanbieden om jou handvatten aan te reiken om dichter bij jezelf en en je eigen kracht te komen.

Momenteel studeer ik Maatschappelijk Werk & Dienstverlening. Eind 2018 realiseerde ik mij dat ik graag wil werken in de reguliere hulpverlening. Dit inzicht bracht een omslag. Ik studeerde namelijk Klassieke Homeopathie en mijn intentie was om dit in de praktijk te gaan brengen. Ik ben blij dat ik heb geluisterd naar mijn gevoel en nog steeds gelukkig  met mijn keuze voor mijn nieuwe studie. Door mijn studie is er op dit moment geen ruimte voor het geven van cursussen en zijn mijn activiteiten alleen gericht op het geven van afstandsinwijdingen en zielszuiveringen. Mocht er in de toekomst weer tijd en ruimte voor zijn, dan zal ik het op de website vermelden.