Love Cocoons / Liefde Cocons

love-cocoons

Een Love Cocoon is een eivormig schild rond je aura die met onvoorwaardelijke liefde is opgeladen en je beschermt. 

Eenmaal afgestemd op deze energie, kun je gebruikmaken van de energie van onvoorwaardelijke liefde en “liefde cocoons” voor jezelf en anderen maken.

De mogelijkheden van de Love Cocoon zijn divers. Zo kun je een Love Cocoon heel goed gebruiken voor je kinderen als ze gaan slapen, ze worden dan ondergedompeld in onvoorwaardelijke liefde.

De energie van onvoorwaardelijke liefde in je aura ontwaakt een diepgaande, maar ook liefdevolle, zachtaardige healing van de eventueel aanwezige blokkades die je in je energieveld kunt hebben en beschermt je op hetzelfde moment.

Het ontvangen van een Love Cocoon transformeert en tegelijkertijd wordt je door de energie beschermd.

Je mag deze inwijding aan anderen doorgeven.

Founder: Ole Gabrielsen

Wil je graag ingewijd worden in Love Cocoons dan kun je contact opnemen via het contactformulier.

Je ontvangt 1 afstandsinwijding, een Nederlandstalige handleiding en een certificaat via de email. Voor deze energie uitwisseling vraag ik 25 euro. 

Ervaringen Love Cocoons

Goedenavond, Ik heb het opgehaald. Het was voor mij de eerste x om het zo te doen. Ik heb ze eigenlijk altijd op afstand ontvangen. Ik voelde de energie zeker 28 minuten stromen en heb denk ik best veel mogen los laten want had het erg koud.
Ik ben benieuwd naar het oefenen wat voor moois ik er mee kan doen en hoe het dan voelt ❤️


Beste José, Dinsdagmiddag heb ik de Love Cocoons attunement ontvangen, ik heb het gewoon over me heen laten komen, bemerkte niet zoveel maar voelde wel heel vredig en voldaan. Ik heb al een love cocoon gemaakt en dat voelde wel heel goed.


hoi hoi jose wat een fijne energie zeg. ik heb voor andere ook een love cocoon gemaakt en ze zijn er super blij mee zo ontspannen en relax me vriendin had sinds gisteer last van haar onderbuik zo erg dat ze naar de eerste hulp moest niks aan het handje, maar nog wel pijn. nadat ik me zelf had ingwijd en haar de love cocoon had gegeven was de pijn weg ! goed hoor !!!