Love Cocoons / Liefde Cocons

love-cocoons

Een Love Cocoon is een eivormig schild rond je aura die met onvoorwaardelijke liefde is opgeladen.

Eenmaal afgestemd op deze energie, kun je gebruik maken van de energie van onvoorwaardelijke liefde en “liefde cocons” voor jezelf en anderen maken.

De mogelijkheden van de Love Cocoon zijn divers. Zo kun je een Love Cocoon heel goed gebruiken voor je kinderen als ze gaan slapen, ze worden dan ondergedompeld in onvoorwaardelijke liefde.

De energie van onvoorwaardelijke liefde in je aura ontwaakt een diepgaande, maar ook liefdevolle, zachtaardige healing van de eventueel aanwezige blokkades in die je in je energieveld kunt hebben en beschermt je op hetzelfde moment.

Het ontvangen van een Love Cocoon transformeert en tegelijkertijd wordt je door de energie beschermt.

Founder: Ole Gabrielsen

Wil je graag ingewijd worden in Love Cocoons dan kun je contact opnemen via het contactformulier.

Je ontvangt één afstandsinwijding, een Nederlandstalige handleiding en een certificaat via de email. Voor deze energie uitwisseling vraag ik 25 euro.

Ervaringen Love Cocoons

Beste José, Dinsdagmiddag heb ik de Love Cocoons attunement ontvangen, ik heb het gewoon over me heen laten komen, bemerkte niet zoveel maar voelde wel heel vredig en voldaan. Ik heb al een love cocoon gemaakt en dat voelde wel heel goed.

hoi hoi jose wat een fijne energie zeg. ik heb voor andere ook een love cocoon gemaakt en ze zijn er super blij mee zo ontspannen en relax me vriendin had sinds gisteer last van haar onderbuik zo erg dat ze naar de eerste hulp moest niks aan het handje, maar nog wel pijn. nadat ik me zelf had ingwijd en haar de love cocoon had gegeven was de pijn weg ! goed hoor !!!

Dag José, Ik heb vanmiddag de inwijding opgehaald; dat ging goed (ik zag verschillende kleuren voor mijn geestesoog, o.a. geel en groen), maar duurde niet zo lang, ongeveer 10 minuten, en toen hoorde ik in mijn hoofd dat ik nu een love cocoon kon gaan maken (de inwijding was nog aan de gang), en dat heb ik gedaan, in de kleuren geel en groen, met onvoorwaardelijke liefde voor mezelf. Hi Jose, De inwijding ging goed, hele lichte fijne energie zo rond 5 a 10 minuten. Heb nog geen love cocoon gemaakt, ga ik snel doen! Dank je wederom!