Great Central Sun Pakket

great-central-sun-pakket

De Grote Centrale Zon is het centrum van ons melkwegstelsel… ook wel “de Bron” of het “hart van God” genoemd en hier ligt de oorsprong van alle fysieke-geestelijke creaties.

Vergeleken met Tachyon, is de energie van de Grote Centrale Zon, het hogere aspect van Tachyon. De energie kan voor sommigen heel krachtig zijn, vooral voor degenen die nog niet eerder met de energieën hebben gewerkt. Dat is de reden waarom een Tachyon inwijding verplicht is voor het ontvangen van de Great Central Sun Attunement.

Als je geniet van het werken met de Tachyon energie en de tools, zul je ook genieten van de Great Central Sun energie en de tools die je hiermee kunt maken.

Het is nu mogelijk om de Great Central Sun inwijding en de Great Central Sun Source inwijding als één pakket te ontvangen.

Je mag deze inwijdingen aan anderen doorgeven.

Wil je het Great Central Sun Pakket ontvangen dan kun je contact opnemen via het contactformulier.

Je ontvangt 2 afstandsinwijdingen, 2 Nederlandstalige handleidingen en een certificaat via de email. Voor deze energie uitwisseling vraag ik 35 euro.

 

Ervaringen Great Central Sun Pakket

Hoi José, Weer ’n ervaring rijker, bij de attunement was er best veel “kracht op mijn bolletje en late rop mijn hart chakra wat langzaam weg vloeide. De source ervaarde ik meer op mijn zonnevlecht en was bijzonder aangenaam, thanks.


Beste josé. ik heb de great central sun en de great central sun source inwijdingen opgehaald, het ware fijne inwijdingen met veel warmte en verder heel vredig. ik verheug me er op om met deze energie te gaan werken. dank je wel voor deze mooie inwijdingen.


Beste José, Dank je wel voor het Great Central Sun pakket. De eerste inwijding heb ik op dinsdag gedaan. De energie was goed voelbaar, behoorlijk sterk en het hart werd er meer bij betrokken. Dat geldt trouwens ook voor de healing, die we net elkaar hebben gegeven. Vrijdag plan ik de tweede en dan mail ik je wel weer.


Hoi José, We hebben vanavond de Great Sun Source inwijding ontvangen. De energie was behoorlijk sterk. Begon eerst in mijn hoofd en heel snel naar mijn handen en voeten. Daarna kwam mijn hart erbij, werd warm. En zo langzamerhand verspreidde de energie zich over mijn hele lichaam. Het bleef behoorlijk sterk en mijn stem ging open, wat voor mij betekent dat mijn hart was geopend. Nogmaals hartelijk dank voor de inwijdingen.


Hallo José,­ Het is inmiddels 2 weken geleden dat ik d­e Great Central Sun Attunement en de Grea­t Central Sun Source Attunement heb opgeh­aald. Dankjewel hiervoor. Wat een energie zeg, wauw! Bij het ophale­n van de 1e­ inwijding begonnen mijn handen direct te­ stromen. Hierna vervolgde mijn benen en ­als laatste lag ik op een bedje van heerl­ijk stromende energie. Alles verliep heel­ rustig en geleidelijk. Heerlijk! Bij het­ ophalen van de 2e­ inwijding stond ik toch wel even verstel­d van de power van deze energie! Direct v­oelde ik mijn handen weer flink stromen, ­maar nu werd ik direct opgetild of gedrag­en door de energie… wauw! Ik lag niet mee­r op de bank maar hing er boven. Wat een ­mooie ervaring! Ik ben hier eigenlijk direct aan de slag ­gegaan met het maken van antennes. Eerst ­voor mezelf om het zelf te ervaren en ben­ hierna vooral thuis en op het werk hierm­ee bezig geweest. Ook mijn auto is nu een all round antenne. Prachtig! De rest van d­e wereld volgt nog haha! Ik hoef er maar ­aan te denken en de energie stroomt direc­t én flink door mijn handen. Zelfs bij he­t schrijven van deze mail stromen mijn ha­nden flink. Wat een krachtige energie… Ik­ heb mezelf ook een paar keer kort behand­eld hiermee. Erg mooi en krachtig zeg! Wa­t een mooie aanvulling dit. Puur genieten­!


Beste Jose, Dank je wel voor het klaar zetten. Ik kon natuurlijk niet wachten. Zojuist de Great Central Sun Attunement gedaan. Ik was gaan liggen, en was zo weg. Ik voelde de stroom beginnen en werd 30 minuten later van mijn wekker ‘wakker’. Het voelt heerlijk en kloppend in het geheel, ben er blij mee. Ik zal de komende dagen meer drinken (ik drink al best veel). Zodra ik de source attunement hebt gedaan zal ik je weer mailen, dank je wel!


Goedemiddag José,  Vrijdag middag heb ik de great central sun source opgehaald.  Ik voelde niet heel veel maar ben ook weer na een paar minuten ‘weg’ geweest… het was wellicht nodig om er niet tussen te zitten met mijn mind.  Heel erg bedankt voor de attunements, ik ben inmiddels lekker antennes aan het maken!