Energy Infused Water Attunement Pakket

Verhoog je trilling met 5 krachtige energieën voor stimulerend water! 

Laad je water of andere vloeistoffen energetisch op voor jezelf, je klanten, familie, planten, huisdieren, etc.

Zelf heb ik mijn keukenkraan afgestemd op de energie van Archangel Michael´s Spring en sindsdien is mijn kraanwater uitzonderlijk zacht. Mijn douchekop heb ik afgestemd op de energie van Archangel Gabriel´s Fountain of Life om mijzelf energetisch te reinigen tijdens het douchen. Het is erg leuk om met deze 5 energieën te werken en vooral ook om de verschillen qua smaak en zachtheid van het water te ervaren. 

Het Energy Infused Water pakket bevat de volgende afstemmingen:

 • Archangel Michael´s Spring – Aartsengel Michael´s Bron
 • Violet Flower of Goddess Eir – Violette Bloem van Godin Eir
 • Archangel Gabriel´s Fountain of Life – Aartsengel Gabriels Fontein van het Leven
 • Archangel Michael´s Blue Mist – Aartsengel Michael´s Blauwe Mist
 • Muscovite Mica – Moskoviet Mica

Archangel Michael´s Spring

Water heeft een goed geheugen. Ook is water uit de kraan niet altijd het schoonste water en als we bronwater kopen gaat dat door veel mensenhanden. Als we die gedachtevormen willen neutraliseren, dan stemmen we het water af en drinken het. Maar het belangrijkste is dat we water kunnen “programmeren” om voor ons een healing-tool, een genezend hulpmiddel, te zijn.

We kunnen geneeskrachtig water maken voor andere mensen en hen afstemmen op de energie van “Archangel Michael’s Spring”, zodat zij hetzelfde kunnen doen. 

Het is zelfs goed om ons gezicht met dat water te wassen. Het is goed om een ontspannend bad te nemen met dit water in combinatie met een snufje Himalaya zout. Het is verder goed voor het afstemmen van waterkranen.

Violet Flower from Goddess Eir 

Violet Flower van Goddess Eir is een interessante energie die ons zal helpen ons derde oog te openen en ons op een spirituele manier te laten bloeien!

Deze energie kan worden gebruikt voor hands-on genezing, maar de beste manier om het te gebruiken is door water en olie ermee op te laden. Het is een uitstekende remedie als we moe zijn, als we hoofdpijn hebben of als we ons gewoon fris willen voelen.

Het is geweldig om water met deze energie te bezielen en onze gezichten te besproeien. Olie kan echter ook nuttig zijn. Laadt olie op met deze energie en doe een druppel op je voorhoofd.

Godin Eir is een Noorse godin van de geneeskunde. Eir betekent in het Oudnoors: “Bescherming, hulp, genade”. Godin Eir was een genezeres/arts en werd beschouwd als de beste dokter die zich vooral bezighield met sjamanistische geneeswijzen. Ze leerde haar kunst aan Scandinavische vrouwen. Alleen de vrouwen hielden zich bezig met genezen. 

Godin Eir biedt een prachtige liefdevolle energie, die zelfs zeer hardnekkige blokkades kan helen. Haar energie (verbonden met het derde oog chakra) versterkt ook de intuïtie en is goed voor bescherming.

Archangel Gabriel’s Fountain of Life 

De energie van “Archangel Gabriel´s Fountain of Life” wordt gebruikt om water mee op te laden. Deze energie is goed voor verjonging, reiniging, zuivering maar vooral voor verjonging op celniveau.

Deze energie mag je gebruiken om het water dat je drinkt op te laden. Je kunt het ook gebruiken om je zwemwater op te laden.

Het geactiveerde water heeft verjongende eigenschappen. Het helpt je energetisch te reinigen als je onder de douche staat.

Voeg Himalayazout toe aan een badkuip voor een diepe reiniging en ontspanning. Gebruik vervolgens deze energie om het water op te laden en erin te blijven zolang je wilt. Na 30 tot 60 minuten voel je je als herboren!

Het is het beste om dit ’s avonds te doen voordat je naar bed gaat, zodat je de volgende dag als herboren en uitgerust wakker wordt!

Archangel Michael’s Blue Mist

Deze energie is bedoeld om ons fysieke lichaam te helpen genezen.

Als we bijvoorbeeld griep of een andere ziekte hebben, als gevolg van een zwakker immuunsysteem, zal het ons energie geven, zodat het proces wordt vergemakkelijkt. Natuurlijk zegt niemand dat we geen dokter moeten bezoeken of medische hulp moeten vermijden. Dat is niet de bedoeling van deze energie. Het punt is om ons sterker te maken om onze uitdagingen aan te gaan.

Door het te gebruiken, kan het ons ook een beter humeur geven en onze manier van denken over de obstakels die we hebben veranderen.

Het andere leuke en nuttige aan deze energie is dat we water en olie van energie kunnen voorzien. Vul een spuitfles met water, etherische olie of het water/de olie uit een heilige plaats en spuit het rond je aura. Dit zal je opbeuren en opvrolijken.

De voordelen van Archangel Michael’s Blue Mist:

 • Helpt ons fysieke lichaam te genezen
 • Verhoogt ons immuunsysteem en mentale kracht
 • We kunnen water en olie van energie voorzien

Muscovite Mica 

De energie van Moskoviet Mica wordt al eeuwenlang gebruikt met de bedoeling om het lichaam te verjongen, te genezen en te verjongen. 

Mica wordt in grote hoeveelheden over de hele wereld aangetroffen en helpt de aarde om het milieu te reinigen en te genezen. Veel mensen hebben het vermogen van Mica ontdekt om water te reinigen en water gemakkelijker op cellulair niveau op te nemen. Het lijkt “dun” water te zijn. Het hydrateren van de cellen van het lichaam is een belangrijke stap in het behouden van een goede gezondheid.

Voordelen Energy Infused Water pakket:

 • 5 krachtige energieën waarmee je water kunt opladen.
 • Je kunt jezelf en anderen behandelen (hands-on of via afstand)
 • Je mag deze inwijdingen doorgeven aan anderen

Founders: Marijana Gabrielsen & Ole Gabrielsen

Wil je graag het Energy Infused Water pakket ontvangen, dan kun je contact opnemen via het contactformulierJe ontvangt 5 afstandsinwijdingen, daarnaast ontvang je via de email 5 Nederlandstalige handleidingen, de originele Engelstalige handleidingen en een certificaat. Voor deze energie uitwisseling vraag ik 35 euro.

Je kunt de inwijdingen ook los van elkaar aanvragen. Ik maak binnenkort voor ieder energiesysteem een eigen pagina op de website. Voor een losse inwijding vraag ik 15 euro, en hierbij ontvang je een Nederlandstalige handleiding, de originele Engelstalige handleiding en een certificaat.