Astral Body Radiance / Healing Astraal lichaam

Astral Body Radiance is een energiesysteem voor het reinigen, repareren, versterken en het instellen van een glans van je astrale lichaam.

Astral Body Radiance geeft aan het astrale lichaam het onderhoud wat nodig is.

We worden geboren met een sterk, complex gevormd astraal lichaam waarmee we door vele rijken en dimensies reizen. Elk moment dat je met je geest buiten je fysieke lichaam reist, wordt je astrale lichaam blootgesteld aan de sferen die het doorkruist. 

In de loop van de jaren kan dit lichaam slijten en kunnen er dingen in je astrale lichaam blijven zitten die daar niet thuishoren. Het kan gebeuren dat het ´weefsel´ van je astrale lichaam wordt uitgerekt en op verschillende gebieden dun wordt..

Naast de Astral Body Radiance kun je werken met twee energiefuncties:

Astral Body Cloak

Astral Body Cloak is een energetische mantel voor je geest zodat je in betrekkelijke anonimiteit kan reizen. Het maakt het minder waarschijnlijk dat je wordt opgemerkt door degenen die je willen gebruiken of je kwaad willen doen. 

Astral Body Cloak is speciaal ontworpen voor mensen die nog niet hebben geleerd hoe ze hun geest kunnen beheersen tijdens het slapen.

Astral Body Cloak is verstandig om te activeren wanneer je bewust een sjamanistische reis aangaat of mediteert met als doel om naar de innerlijke of uiterlijke niveaus van de werkelijkheid te gaan; of ’s avonds voordat je gaat slapen, of als je van plan bent om astraal te reizen.

Astral Body Retrieval

Astral Body Retrieval haalt delen van jezelf weer terug als deze niet terug van hun reis zijn gekomen, waar je ook was.  Astral Body Retrieval geeft je de autoriteit om aspecten van je geest en astrale lichaam die zijn vastgehouden naar je terug te roepen

Het Astrale lichaam 

Astra betekent ster, dus ‘sterrelichaam’. Het astrale lichaam, of het astraallichaam, is de vierde auralaag. Vaak neemt het automatisch de vorm van het fysieke lichaam aan, en is van een fijnstoffelijke substantie. Het astrale lichaam wordt beschreven als; (semi-)transparant, (semi-)transparant zilvergrijs, zilver, grijs en blauw.

Veel schrijvers en beoefenaars verwijzen naar het astrale lichaam als het ´etherische lichaam´, waarbij ze stellen dat ´astraal´ duidt op een ervaring van droomsymbolen, archetypen, herinneringen, spirituele wezens en visionaire landschappen.

Het astrale lichaam verlaat het fysieke lichaam tijdens de slaap, maar blijft verbonden via een ‘koord’ waardoor het terug kan treden. Bij overlijden wordt het koord verbroken en keert het astrale lichaam niet terug tot het grofstoffelijk fysieke lichaam. Tijdens uittredingen reis je met je astrale lichaam.

Volgens Mariah Windsong zijn alleen de aspecten van je ziel, die geïncarneerd zijn in je fysieke lichaam, die in je astrale lichaam reizen. Met ´astraal lichaam´ verwijst ze naar het gewaad van licht dat de aspecten van jou, jouw wezen en/of bewuste gewaarzijn veilig draagt, wanneer je ergens heen gaat zonder je fysieke lichaam te bewegen.

Een paar voorbeelden wanneer je in je astrale lichaam bent:

 • Dromen tijdens het slapen
 • Lucide dromen
 • Fantaseren
 • Mediteren
 • Astrale projectie
 • Nachtwerk tijdens het slapen
 • Sjamanistisch reizen
 • Extatische spirituele ervaring
 • Visioenen
 • Anderen geestelijk helpen om “over te steken”
 • Inner Planes reis

Je mag deze inwijding doorgeven aan anderen. 

Founder: Mariah Windsong

Wil je graag worden ingewijd in de Astral Body Radiance, dan kun je via het contactformulier contact met mij opnemen. Je ontvangt één afstandsinwijding, en daarnaast via de email een Nederlandstalige handleiding, de originele Engelstalige handleiding en een certificaat.

Voor deze energie uitwisseling vraag ik 25 euro.