Arch Angel Michael Alignment / Aartsengel Michael afstemming

Arch Angel Michael Alignment is energiesysteem die jouw hartcentrum, derde oog, basis chakra en de handen in afstemming brengt met Aartsengel Michael.

Na het ontvangen van de Arch Angel Michael Alignment afstemming kun je verschillende energie functies met jouw intentie activeren:

  • Arch Angel Michael Alignment
  • Arch Angel Michael Third Eye Alignment
  • Arch Angel Michael Root Chakra Alignment
  • Arch Angel Michael’s Hand Enhancement
  • Arch Angel Michael Power

Arch Angel Michael Third Eye Alignment is gechanneld om je intuïtie en onderscheidingsvermogen te laten toenemen in wijsheid en moed. Je intuïtie en vooruitziende blik kunnen sterk toenemen als je regelmatig deze Arch Angel Michael Third Eye Alignment activeert. Mariah Windsong (de founder van dit systeem) werkt hier al meer dan 5 jaar persoonlijk mee en is heel gelukkig met de resultaten. Verbazingwekkende helderheid en nauwkeurigheid kunnen worden verkregen als je in afstemming bent met Aartsengel Michael.

Arch Angel Michael Root Chakra Alignment verwijdert angst gerelateerd aan gevaren die kunnen worden gevoeld met betrekking tot discriminatie van iedere aard en de veiligheid in huis. Alle vormen van discriminatie indrukken die zijn ervaren kunnen worden verwijderd.

Arch Angel Michael’s Hand Enhancement vergroot je vermogen als kanaal voor helende energieën.

Arch Angel Michael Power is een energie functie die je in de stroom zet van de kracht en geestelijke autoriteit van aartsengel Michael. Het is zeer nuttig voor mensen die anderen helpen om negatieve entiteiten te verwijderen en de energievelden van andere mensen zuiveren van ongewenste invloeden.

Founder: Mariah Windsong

Wil je graag ingewijd worden in Arch Angel Michael Alignment, dan kun je contact opnemen via het contactformulier. Je ontvangt één afstandsinwijding, de originele Engelstalige handleiding en een certificaat via de email. Voor deze energie uitwisseling vraag ik 30 euro.

 

Enkele ervaringen Arch Angel Michael Aligment: 

Hallo José, Ik  heb  de Arch Angel Micheal Aligment op gehaald deze was heel zacht.

Hoi Jose, ik heb de inwijding van Aarts Engel Michael opgehaald en voelde mij daar heel erg goed bij. Heb ook de andere geactiveerd bij de heart anchor voel ik heel veel warmte door mij heen stromen, bij de Anointing voelt het als een kriebel op je hoofd handen en mijn voeten, bij de enhancement hands worden mijn handen heel erg gevuld met energie. Bij de wortel chakra voel je eigenlijk alles door je heen stromen ga ook zeker mijn andere chakra’s met energie vullen. Jose nog bedankt. .

Hoi Jose, Ik heb gisteravond de Arch Angel Michael Alignment opgehaald.Wat een fijne energie.

Hallo Jose, Ik heb vandaag de inwijding op kunnen halen.Heb een mooie rustige ervaring gehad laat het even inwerken op me. Bedankt voor de mooie subtiele inwijding ben er blij mee en het voelt goed.

Hallo José, ik heb zopas de inwijding ontvangen; ik voelde een hele zachte spiraalachtige werveling rond en in mij, ook kloppingen in nek en hoofd. Had dan precies een beeld van Aartsengel Michael die mij tot ridder sloeg, zoals ze dat vroeger deden, dus met zijn zwaard ging hij links en rechts van mijn schouders en dan derde oog en hoofd ! Nu zien wat het verder doet.

Hallo José, Ik heb de Arch Angel Michael Alignment, met alle onderdelen ontvangen het was een hele fijne ervaring . Ik voelde tintelingen in mijn handen en voeten en drukkend gevoel op mijn voorhoofd. Al met al het was heel prettig. Hartelijk bedankt dat ik het heb mogen ontvangen van je.

Lieve José, Dankbaar voor deze prachtige liefdevolle inwijding….één warme stroom van liefde….en diep geraakt. Als kind al voel ik me, zonder toen te weten wie die Aartsengel was, bijzonder verbonden……en te gek: het plaatje op de toenmalige sigaretjes van mijn papa zaliger, St.Michel. Heel sterk gevoel van diepe verbinding en opnieuw de aanwezigheid van de krachtige energie van onze grootse AE MICHAEL.

Hallo Jose, Ik heb de Arch Angel Michael Alignment – inwijding gedaan, de energie heb ik gevoeld en heb ook een Gids of een Engel gezien, mooi en met zachte pastel kleuren.