Arch Angel Michael Alignment

Arch Angel Michael Alignment

Aartsengel Michael Afstemming

 

Arch Angel Michael Alignment is energie systeem die jouw hartcentrum, derde oog, basis chakra en de handen in afstemming brengt met Aartsengel Michael.

 

Na het ontvangen van de Arch Angel Michael Alignment afstemming kun je verschillende energie functies met jouw intentie activeren:

 

Arch Angel Michael Alignment

Arch Angel Michael Third Eye Alignment

Arch Angel Michael Root Chakra Alignment

Arch Angel Michael’s Hand Enhancement

Arch Angel Michael Power

 

Arch Angel Michael Third Eye Alignment is gechanneld om je intuïtie en onderscheidingsvermogen te laten toenemen in wijsheid en moed. Je intuïtie en vooruitziende blik kunnen sterk toenemen als je regelmatig deze Arch Angel Michael Third Eye Alignment activeert. Mariah Windsong (de founder van dit systeem) werkt hier al meer dan 5 jaar persoonlijk mee en is heel gelukkig met de resultaten. Verbazingwekkende helderheid en nauwkeurigheid kunnen worden verkregen als je in afstemming bent met Aartsengel Michael.

 

Arch Angel Michael Root Chakra Alignment verwijdert angst gerelateerd aan gevaren die kunnen worden gevoeld met betrekking tot discriminatie van iedere aard en de veiligheid in huis. Alle vormen van discriminatie indrukken die zijn ervaren kunnen worden verwijderd.

 

Arch Angel Michael’s Hand Enhancement vergroot je vermogen als kanaal voor helende energieën.

 

Arch Angel Michael Power is een energie functie die je in de stroom zet van de kracht en geestelijke autoriteit van aartsengel Michael. Het is zeer nuttig voor mensen die anderen helpen om negatieve entiteiten te verwijderen en de energievelden van andere mensen zuiveren van ongewenste invloeden.

 

Founder: Mariah Windsong

 

Wil je graag ingewijd worden in Arch Angel Michael Alignment, dan kun je contact opnemen via het contactformulier. Je ontvangt één afstandsinwijding, de originele Engelstalige handleiding en een certificaat via de email. Voor deze energie uitwisseling vraag ik 30 euro.