Arch Angel Michael Alignment / Aartsengel Michael Uitlijning

Arch Angel Michael Alignment is een energiesysteem die jouw hartcentrum, derde oog, basischakra en je handen in afstemming brengt met Aartsengel Michael.

Er wordt veel over Aartsengel Michael geschreven en vele mensen uit verschillende religieuze stromingen bidden tot hem. Men doet vaak een beroep op Aartsengel Michael voor bescherming en verlossing. Zijn verschijningen aan gelovigen en niet-gelovigen zijn vastgelegd in oude teksten. Er zijn veel goede bronnen om meer te leren over de historische en traditionele verslagen over zijn karakter en daden.

Dit energiesysteem is erop gericht om je te helpen beter contact te maken met Aartsengel Michael door verschillende delen van je lichaam bewust af te stemmen op zijn energie.

Na het ontvangen van de Arch Angel Michael Alignment afstemming kun je 7 energiefuncties met jouw intentie activeren:

Arch Angel Michael Alignment (Uitlijning)
Dit is een algemene afstemming die je energievelden van je lichaam op één lijn brengt met Aartsengel Michael.

Arch Angel Michael Third Eye Alignment (Derde Oog Uitlijning)
Dit vergroot je onderscheidingsvermogen en intuïtie in wijsheid en moed. Indien nodig zal Aartsengel Michael eerst de verdichte energieën of energie die niet langer jouw helderheid en wijsheid dienen uitzuiveren uit je derde oog, voordat hij deze op één lijn brengt met zijn derde oog. Je intuïtie en vooruitziende blik kunnen sterk toenemen als je regelmatig deze Arch Angel Michael Third Eye Alignment activeert. Verbazingwekkende helderheid en nauwkeurigheid kunnen worden verkregen als je in afstemming bent met Aartsengel Michael. Sommige mensen hebben meer intuïtie dan ze willen. Als jij dit bent, kun je er zeker van zijn dat deze afstemming je zal helpen. Je zult gemakkelijk opmerken en onderscheiden welke informatie voor jou van belang is en alle andere informatie zal vervagen terwijl je deze afstemming (uitlijning) gebruikt.

Arch Angel Michael Heart Anchor (Hart Anker)
Aartsengel Michaël kan je hart verankeren in je eigen hartcentrum op zielniveau. Het is nuttig voor degenen die te meelevend zijn. Sommige mensen laten zich namelijk van hun doel afleiden door iedereen die een triest verhaal te vertellen heeft. Aartsengel Michael zal je begeleiden om gefocust te blijven en je tijd en vaardigheden te besteden aan de mensen die werkelijk je hulp nodig hebben. Het is oorspronkelijk ontworpen voor mensen die onlangs hun liefde hebben verloren. Dit kan door een breuk met een vriend(in) of een echtgenoot. Of doordat iemand is gestorven waarvan men houdt en niet meer fysiek aanwezig is. Het is ook een fijne energiefunctie voor personen die verliefd zijn en daadwerkelijk in een relatie of huwelijk zijn. Er kunnen momenten zijn waarop jouw geliefde emotioneel niet in staat is om in jouw behoefte te voorzien en je niet de genegenheid ontvangt die je nodig hebt. Aartsengel Michaël zal je pijn verlichten van de scheiding van degene van wie je houdt. Zelfs als die persoon in je leven is, maar nu niet helemaal zoals je wilt, vult deze energiefunctie je op een persoonlijke manier met goddelijke liefde zodat je weer in balans komt.

Arch Angel Michael Root Chakra Alignment (Basischakra Uitlijning)
Dit verwijdert angst gerelateerd aan gevaren die kunnen worden gevoeld met betrekking tot discriminatie van welke aard dan ook en de veiligheid in huis. Alle vormen van discriminatie indrukken/inprentingen die zijn ervaren kunnen worden verwijderd.

Arch Angel Michael’s Hand Enhancement (Hand Verbetering)
Dit vergroot je genezende vermogen en alle andere energievaardigheden die je geboorterecht zijn. Elke keer als je het activeert worden je handchakra´s gezuiverd en opgewaardeerd. Je vaardigheid om energie te channelen en deze door te geven wordt verbeterd en vergroot. De helende energie kun je gebruiken voor (huis)dieren, mensen, planten, natuurlijke gebieden en kun je zelfs in gebouwen channelen. Als je de Arch Angel Michael Enhancement activeert voordat je andere energiesystemen waarop je al bent afgestemd activeert, dan zullen deze effectiever werken.

Arch Angel Michael Power (Kracht)
Dit brengt je in de stroom van Aartsengel Michaels kracht en spirituele autoriteit. Het is zeer nuttig voor mensen die anderen helpen om negatieve entiteiten te verwijderen en de energievelden van andere mensen zuiveren van ongewenste invloeden.

Arch Angel Michael Anointing (Zalving)
Dit is een zalving van Aartsengel Michael zijn energieën. Als je gevoelig bent voor subtiele energieën, kan het aanvoelen als een lichte mist of regen die rond je aura en op de bovenkant van je hoofd neerdaalt. Arch Angel Michael Anointing verhoogt het vermogen van je kruinchakra om op hogere niveaus te functioneren. Dit betekent voor iedereen weer wat anders. Wat je kruinchakra ook nodig heeft om te upgraden naar de volgende hoogste goddelijke expressie, Aartsengel Michael Anointing zal het bieden. Sommige mensen ervaren Aartsengel Michaël Zalving als een versterking van hun natuurlijke aura beschermingschild.

Je mag deze inwijding aan anderen doorgeven.

Founder: Mariah Windsong

Wil je graag ingewijd worden in Arch Angel Michael Alignment, dan kun je contact opnemen via het contactformulier. Je ontvangt één afstandsinwijding, de originele Engelstalige handleiding en een certificaat via de email. Voor deze energie uitwisseling vraag ik 30 euro.

Ervaringen Arch Angel Michael Alignment

Hallo José, Ik  heb  de Arch Angel Micheal Aligment op gehaald deze was heel zacht.


Hoi Jose, ik heb de inwijding van Aarts Engel Michael opgehaald en voelde mij daar heel erg goed bij. Heb ook de andere geactiveerd bij de heart anchor voel ik heel veel warmte door mij heen stromen, bij de Anointing voelt het als een kriebel op je hoofd handen en mijn voeten, bij de enhancement hands worden mijn handen heel erg gevuld met energie. Bij de wortel chakra voel je eigenlijk alles door je heen stromen ga ook zeker mijn andere chakra’s met energie vullen. Jose nog bedankt. 


Hoi Jose, Ik heb gisteravond de Arch Angel Michael Alignment opgehaald.Wat een fijne energie.


Hallo Jose, Ik heb vandaag de inwijding op kunnen halen.Heb een mooie rustige ervaring gehad laat het even inwerken op me. Bedankt voor de mooie subtiele inwijding ben er blij mee en het voelt goed.


Hallo José, ik heb zopas de inwijding ontvangen; ik voelde een hele zachte spiraalachtige werveling rond en in mij, ook kloppingen in nek en hoofd. Had dan precies een beeld van Aartsengel Michael die mij tot ridder sloeg, zoals ze dat vroeger deden, dus met zijn zwaard ging hij links en rechts van mijn schouders en dan derde oog en hoofd ! Nu zien wat het verder doet.


Hallo José, Ik heb de Arch Angel Michael Alignment, met alle onderdelen ontvangen het was een hele fijne ervaring . Ik voelde tintelingen in mijn handen en voeten en drukkend gevoel op mijn voorhoofd. Al met al het was heel prettig. Hartelijk bedankt dat ik het heb mogen ontvangen van je.


Lieve José, Dankbaar voor deze prachtige liefdevolle inwijding….één warme stroom van liefde….en diep geraakt. Als kind al voel ik me, zonder toen te weten wie die Aartsengel was, bijzonder verbonden……en te gek: het plaatje op de toenmalige sigaretjes van mijn papa zaliger, St.Michel. Heel sterk gevoel van diepe verbinding en opnieuw de aanwezigheid van de krachtige energie van onze grootse AE MICHAEL.


Hallo Jose, Ik heb de Arch Angel Michael Alignment – inwijding gedaan, de energie heb ik gevoeld en heb ook een Gids of een Engel gezien, mooi en met zachte pastel kleuren.