Kundalini Reiki pakket

Kundalini

Kundalini Reiki 1 t/m 3 & Kundalini Reiki Source

Het is mogelijk om Kundalini Reiki en Kundalini Reiki Source samen als één pakket te ontvangen. Je ontvangt vier afstandsinwijdingen:

 Kundalini Reiki 1

Tijdens de eerste inwijding worden alle blokkades in de chakra’s verwijderd, behalve in het basis chakra. Het hoofd-energiekanaal tussen de basis- en kruinchakra wordt schoongemaakt en voorbereid op het ‘wakker maken’ van de Kundalini tijdens de Kundalini Reiki 2 inwijding. Het hartchakra wordt vergroot en de energiebanen van de handen naar het kruinchakra worden geopend, zodat de Reiki energie vrijer kan stromen. Je leert een complete behandeling te geven en een afstandsbehandeling. Kundalini Reiki staat gelijk aan Usui Reiki 1, 2 en 3!

Kundalini Reiki 2

Tijdens de tweede inwijding worden de Reiki-kanalen verder geopend. Het ontwaken van de Kundalini, waarbij de hoofd-energiebaan zachtjes en veilig geopend wordt, wordt aangestoken door het Kundalini vuur en bereikt de zonnevlecht ter voorbereiding van het volledig opstijgen van de Kundalini tijdens de Kundalini 3 inwijding. Tevens gaat het voorhoofd chakra (3e oog) verder open. Je leert een speciale korte meditatie. Als je deze meditatie toepast, dan verhoog je voor korte tijd de kracht van het Kundalini vuur. Op deze manier worden alle chakra’s en het hele energiesysteem gereinigd.

Kundalini Reiki 3 – Kundalini Reiki master

Bij de derde inwijding worden de voorgaande inwijdingen krachtiger en de keelchakra, zonnevlecht, hara en wortel chakra worden geopend. Het Kundalini vuur wordt krachtiger en stijgt omhoog om bij de kruinchakra het lichaam te verlaten. Je leert Kundalini Reiki inwijdingen te geven aan anderen en hoe je kristallen en andere objecten kan inwijden opdat ze kunnen fungeren als Reiki kanalen.

In deze master-inwijding zitten nog 7 andere inwijdingen besloten, namelijk;

  • Balans Reiki
  • Diamant Reiki
  • Kristal Reiki
  • DNA Reiki
  • Geboorte Trauma Reiki
  • Locatie Reiki
  • Vorige Levens Reiki

Kundalini Reiki Source

Bij Kundalini Reiki Source kun je na het ontvangen van de inwijding energetische tools maken. Deze tool zal je Kundalini Reiki energie binnen 24 uur “upgraden”. Het zal je energiestroom verbeteren, maar ook je helende vermogens en je vermogen om afstemmingen door te geven.

Je kunt jezelf en anderen behandelen met Kundalini Reiki. Er zijn geen symbolen of moeilijke technieken.

Je mag deze inwijdingen doorgeven aan anderen. 

Founder: Ole Gabrielsen

Tussen het ontvangen van de verschillende inwijdingen zit meestal drie tot vijf dagen rust. Deze rust is bedoeld om reinigingsymptomen te voorkomen.

Om deze inwijdingen te kunnen ontvangen is het fijn als je minimaal bent ingewijd in Reiki 1 of enige ervaring hebt in het werken met energie.

Wil je graag in het gehele Kundalini Reiki pakket worden ingewijd, dan kun je contact opnemen via het contactformulier.

Je ontvangt 4 afstandsinwijdingen, de bijbehorende Nederlandstalige handleidingen, de originele Engelstalige handleidingen en een certificaat via de email. Voor deze energie uitwisseling vraag ik 65 euro. 

Ervaringen Kundalini Reiki Pakket

Hoi, Ik heb de het mogen ontvangen.
Wauw…
Wat een verschil met gold reiki.
Veel sneller resultaten.
Lieve groet.


Hoi Beste Jose, Heb het totaal pakket ontvangen afgelopen vrijdag de Kundalini Source ! Hiervoor nog mijn Hartelijke Dank! Voelde bij iedere inwijding warmte in de wervel kolom, heel fijn!


Hallo Jose, Ik heb de inwijdingen inmiddels voltooid. Tijdens de inwijdingen voelde ik een zeer duidelijke verhoging van de energie die mijn kruin binnenkwam en aan de slag ging in mijn lichaam. Na de inwijdingen heb ik gemerkt dat er een krachtigere energie uit mijn handen komt. Erg fijn, dank je wel.


Beste José, Ik heb ze alle 4 gedownload. De eerste voelde ik goed  langs mijn ruggegraad en kruin. Bij de 2de viel me de volgende dag op dat ik me geaard voelde. Het is mooi. Dank je wel.


Beste josé, ik heb de kundalini inwijdingen opgehaald en draag vandaag de kundalini reiki source antenne. de eerste inwijding een warm gevoel in mijn onderrug en bij de tweede ontzettend warme bovenarmen, bij de derde inwijding gebeurde er veel rond mijn hoofd. een dagje even een dipje gehad, en na de eerste inwijding een verkoudheid gehad, maar verder voelt het heel goed, en ik vind het een krachtige en fijne energie om mee te werken, heb zelf al wat dingen op mijzelf toegepast. dank je wel voor deze mooie inwijdingen! en tot de volgende keer.


Beste Jose, Ik heb alle inwijdingen gehad en de energie stroomt sterker dan ooit!


Goedemorgen José , Dank U wel voor de Kundalini Reiki pakket Inwijdingen. Ik heb ze intussen allemaal opgehaald. Het was fijn. Ik heb alles positief ervaren. Hartelijk Bedankt.


Lieve José, vanmorgen heb ik me de laatste inwijding afgehaald. Heel lief bedankt voor het klaarstellen. Het zijn allemaal mooie inwijdingen geweest. Vooral de derde was heel diepgaand en ik voelde me helemaal met de energie verbonden en werd op een moment eens mee. de laatste vanmorgen was een heel krachtige en ik voel me helemaal klaar voor om mee te werken.


Hallo Jose, Op dit moment heb ik al de inwijdingen binnen gehaald en zijn ze al weer een paar weken binnen mijn systeem werkzaam. De activaties gingen goed en heb deze niet al heftig ervaren. wat leuk is dat de energie beter stroomt en ook het gronden veel sterker is. Het werken met de geboorte reiki deed wel veel en was interessant hoe dit in mij lichaam te werk ging. Al met al een mooie verrijking. Bedankt voor het klaar zetten en het bieden van de mogelijkheid om deze energie vormen voor iedereen beschikbaar te maken.