Kundalini Reiki pakket

Kundalini

Kundalini Reiki 1 t/m 3 & Kundalini Reiki Source

Het is mogelijk om Kundalini Reiki en Kundalini Reiki Source samen als één pakket te ontvangen. Je ontvangt vier afstandsinwijdingen:

 Kundalini Reiki 1

Tijdens de eerste inwijding worden alle blokkades in de chakra’s verwijderd, behalve in het basis chakra. Het hoofd-energiekanaal tussen de basis- en kruinchakra wordt schoongemaakt en voorbereid op het ‘wakker maken’ van de Kundalini tijdens de Kundalini Reiki 2 inwijding. Het hartchakra wordt vergroot en de energiebanen van de handen naar het kruinchakra worden geopend, zodat de Reiki energie vrijer kan stromen. Je leert een complete behandeling te geven en een afstandsbehandeling. Kundalini Reiki staat gelijk aan Usui Reiki 1, 2 en 3!

Kundalini Reiki 2

Tijdens de tweede inwijding worden de Reiki-kanalen verder geopend. Het ontwaken van de Kundalini, waarbij de hoofd-energiebaan zachtjes en veilig geopend wordt, wordt aangestoken door het Kundalini vuur en bereikt de zonnevlecht ter voorbereiding van het volledig opstijgen van de Kundalini tijdens de Kundalini 3 inwijding. Tevens gaat het voorhoofd chakra (3e oog) verder open. Je leert een speciale korte meditatie. Als je deze meditatie toepast, dan verhoog je voor korte tijd de kracht van het Kundalini vuur. Op deze manier worden alle chakra’s en het hele energiesysteem gereinigd.

Kundalini Reiki 3 – Kundalini Reiki master

Bij de derde inwijding worden de voorgaande inwijdingen krachtiger en de keelchakra, zonnevlecht, hara en wortel chakra worden geopend. Het Kundalini vuur wordt krachtiger en stijgt omhoog om bij de kruinchakra het lichaam te verlaten. Je leert Kundalini Reiki inwijdingen te geven aan anderen en hoe je kristallen en andere objecten kan inwijden opdat ze kunnen fungeren als Reiki kanalen.

In deze master-inwijding zitten nog 7 andere inwijdingen besloten, namelijk;

  • Balans Reiki
  • Diamant Reiki
  • Kristal Reiki
  • DNA Reiki
  • Geboorte Trauma Reiki
  • Locatie Reiki
  • Vorige Levens Reiki

Kundalini Reiki Source

Bij Kundalini Reiki Source kun je tools maken. De tool gemaakt met deze afstemming zal je Kundalini Reiki energie binnen 24 uur “upgraden”. Het zal niet alleen je energiestroom verbeteren, maar ook je helende vermogens en je vermogen om afstemmingen door te geven.

Founder: Ole Gabrielsen

 

Tussen het ontvangen van de verschillende inwijdingen zit meestal drie tot vijf dagen rust. Deze rust is bedoeld om reinigingsymptomen te voorkomen.

Vooreis: minimaal Reiki 1 en het is handig als je al bent ingewijd in Tachyon.

Wil je graag in het gehele Kundalini Reiki pakket worden ingewijd, dan kun je via het contactformulier contact met mij opnemen. Je ontvangt vier afstandsinwijdingen, de bijbehorende Nederlandstalige handleidingen, de originele Engelstalige handleidingen en een certificaat via de email. Voor deze energie uitwisseling vraag ik 65 euro.