Etherische Kristallen Pakket

Etherische Kristallen level 1 t/m 12 en Etherische Kristallen Boosters level 1&2

Door inwijding in de Etherische Kristallen ben je in staat direct de trillingen van specifieke kristallen van het Universum te ontvangen. Het gaat hier om zeer zuivere trillingen en daardoor zijn de etherische kristallen veel sterker dan de kristallen die op aarde gevonden worden. Je wordt door de inwijding afgestemd op een speciale kristalenergie, waardoor je puur met je intentie toegang hebt tot vele kristallen.

Je kunt de Kristallen prima gebruiken bij een Reiki behandeling. Als je afgestemd bent op de energie van de Etherische Kristallen hoef je geen echte stenen meer te kopen om te gebruiken bij een healing.

Je kunt de Kristallen met je intentie channelen die je plaatst op je lichaam (of dat van een ander) door de plek aan te wijzen en een bepaalde steen in gedachten te nemen. Het kristal blijft net zolang op die plek totdat de energie niet meer nodig is en dan verdwijnt hij vanzelf.

Je kunt na deze inwijding ook krachtige Edelsteen Remedies maken en je kunt de werking van Aardse stenen verhogen door er met je intentie een Etherisch Kristal in te plaatsen. De Materiële en Etherische stenen zullen dan samenwerken, wat de werking van de Materiële stenen tot 400 % kan verhogen.

Je kunt de kristallen overal plaatsen: in je eten, in water (dieren), planten, badwater, alles wat energie of bescherming nodig heeft kan voorzien worden van de energie van de Kristallen.

Het is mogelijk om de Etherische Kristallen als één pakket te ontvangen (Etherische kristallen level 1 t/m 12 en de Boosters level 1 & 2).

Ik wil hierbij opmerken dat de manier van werken bij alle groepen identiek is, maar dat de Etherische Kristallen door verschillende founders zijn gechanneld.  Daarom staat bij iedere groep de founder apart vermeld.

Het pakket is onderverdeeld in  vijf groepen. Per groep ontvang je één inwijding die je toegang geeft tot de trillingen van de desbetreffende groep.

Groep 1:  Etherische Kristallen  level 1 – 2 – 3

Founder: Ole Gabrielsen

Amethist – Diamant – Aquamarijn – Enkelzijdig geslepen bergkristal (1 punter) – Aventurijn – Hematiet – Barnsteen – Jaspis (rood) – Bergkristal – Malachiet – Botswana Agaat- Rose Beryl (Morganiet) – Calciet (groen) – Rozenkwarts – Carneool – Robijn – Chalcedoon – Smaragd – Chrysocolla – Sodaliet – Citrien – Turkoois

Groep 2:  Etherische Kristallen  level 4 – 5 – 6

Founder: Ole Gabrielsen

Alexandriet – Maansteen – Amazoniet – Moldaviet – Azuriet – Peridoot – Calciet (oranje) – Pyriet – Dubbelzijdig geslepen) bergkristal (2 puntig) – Saffier (blauw) – Saffier (geel) – Fluoriet – Toermalijn ( violet) – Granaat – Toermalijn (rose) -Heliotroop – Toermalijn (zwart) – Jade – Vuuropaal – Lapis Lazuli

Groep 3: Etherische Kristallen level 7 – 8 – 9

Founder:  Ole Gabrielsen

Apache Tears (Obsidiaan) – Prasem – Apophyliet – Pyrietzon – Boji steen/Moqui Marbles – Rhodochrosiet – Charoit – Robijn Zoisiet – Cyaniet – Sneeuwvlok Obsidiaan – Kunziet – Sugilith

Groep 4:  Etherische Kristallen level 10 – 11 – 12

Founder:  Victor Glanckopf

Overvloed Kristal – Isis Kristal – Channeling Kristal – Warrior Kristal – Laser Kristal – Naald Kristal – Generator Kristal – Sleutel Kristal – E.T. Kristal – Fantoom Kristal – Kristal Kluster – Meester Matrix Kristal – Dolfijn Kristal – Record Keeper Kristal – Twin Flame Kristal – Time Link Kristal

Groep 5: Etherische Kristallen Boosters level 1 & 2

Founder: Suraya

Aardbeienkwarts – Gele fluoriet – Groene Zinkiet – Heilige steen (Hagstone) – Lavendelkwarts – Merliniet – Opaalkwarts – Oceaanjaspis (Atlantissteen) – Pecos Diamant – Roze kwarts Elestial – Lemurische IJskristallen (Lemurian StarSeed) – Rode fantoomkwarts – Roze Amethist- Zilver Rutielkwarts – Super Zeven (Melodiesteen) – Tangerienkwarts (Mandarijnkwarts)

Je mag deze inwijdingen aan anderen doorgeven.

Wil je worden ingewijd in het gehele pakket van de Etherische Kristallen, dan kun je contact met mij opnemen via het contactformulier.

Je ontvangt vijf afstandsinwijdingen, de bijhorende Nederlandstalige handleidingen en een certificaat via de email. Voor deze energie uitwisseling vraag ik 65 euro.

Ervaringen Etherische Kristallen Pakket

José, Ik wil je allereerst bedanken voor de uitgebreide documentatie. Het ziet er goed uit !

De 5 inwijdingen heb ik opgehaald. Na de 1e inwijding bemerkte ik dat mijn hoofd “vol” en druk aanvoelde, wat gelukkig niet lang duurde. Het effect van de 2e inwijding ging gepaard met bijzondere dromen (dit heb ik helaas niet opgeschreven). Na de 3e inwijding voelde mijn lichaam warmer aan. De laatste 2 inwijdingen verliepen rustig. Enige weken daarna ben ik ziek geworden, en dit is nu bijna helemaal over. Ook heb ik een aantal mensen kunnen ondersteunen met een etherisch kristal !


Dag Jose, ik heb net de laatste inwijding opgehaald. De rest is prima verlopen. Je merkt na iedere inwijding minder aan je lijf. Ik neem aan dat je gewend raakt aan de verhoogde trilling. Ik maak er regelmatig gebruik van. Eten, water. Het is zo gebeurd.


Hoi Jose , Dank je wel voor deze inwijding. Ik heb het intussen opgehaald. Ervaring was dat ik de level van groep 1/4 elke keer fijn heb gevonden en warm. Bij groep 5 de boosters kwam heel veel los. Dus dit was mijn ervaring en ben blij dat er zoveel is los gekomen.


Hoi Jose, Dank je wel vanwege de gap dag en volle maan deel 1 gedaan. Heel bijzonder voelde dat. Als het goed voelt doe ik vanavond laat deel 2 vanwege de volle maan en dat beetje rust. Het sluit perfect aan bij mijn edelsteen opleiding en de amuletten en powerbags die ik maak, het voelt als een heel mooi geschenk!!! Dank je wel liefs.


Ben al een tijdje klaar met de laatste inwijding. Was bijzonder en elke keer had ik een dankbaar gevoel. Ik ben al begonnen mijn stenen op te laden,mijn olieen en badwater,vind het moeilijk te controleren of het werkt. Voel wel duidelijker mijn schedels, en mijn behandelingen zijn intenser geworden.


Hallo José Ik heb het hele pakket gedownload. Ik kon het goed voelen. Ik ben er blij mee. Ik heb het snel achter elkaar gedaan. Alleen ma de derde een pauze moment ingelast. Want er kwam wat los. Dankje wel. Ik ben er nu mee aan het spelen.


Beste José, Even om te laten weten dat ik ondertussen alle inwijdingen heb ontvangen. Voor de laatste, Etherische kristallen boosters, gaf een heel vredevol gevoel, badend in groenblauwe tinten. In ieder geval heel erg bedankt dat je dit voor me hebt willen doen. Tot later misschien nog een keer.


Beste José, Afgelopen zaterdag heb ik de laatste inwijding van de etherische kristallen ontvangen. Alle inwijdingen zijn fijn en ook best snel verlopen. Ik voelde duidelijk de energie stromen. Dit duurde maximaal 10-15 minuten. Daags na de inwijdingen voelde ik me iets vermoeider dan voorheen, een duidelijk teken dat er flink “gewerkt” is. Bij de laatste inwijding zag ik de mooie groene helende kleur van aartsengel Raphael, heel erg fijn wat extra healing energie! Inmiddels heb ik ook al enkele keren kristalwater gemaakt op de energetische manier, zo fijn om de kristallen bij me te hebben en te kunnen gebruiken. Dit scheelt ook in het extra aanschaffen van waterkristallen e.d. Ook het plaatsen van een kristal in een kristal gaat makkelijk, de energie is duidelijk sterker hierna. Ik ben ontzettend blij met deze manier van werken met kristallen, al werk ik ook graag met de “echte” kristallen. Ook het naslagwerk is erg duidelijk en fijn om erbij te hebben.


Dag josé, heb inmiddels de inwijdingen opgehaald. Ging rustig en warm. Heel prettig. Dankjewel voor je moeite.

Beste Jose, Ik wil jou bedanken voor mijn inwijdingen. Ik heb de eerste al vandaag ontvangen,en ik vond het in 1 woord geweldig.eerst voelde ik de energie binnen stromen vanuit mijn kruin naar mijn derde oog, ik moest even hoesten toen ik de energie door mijn keel voelde gaan , naar mijn gevoel had dat met mijn keelchakra te maken. Ik voel daar weleens geblokkeert en ook voelde ik een geprikkel/tinteling bij mijn keel . Ik voelde tijdens en daarna een enorme rust.. Ik heb na de inwijding een lapis Lazulli op mijn derde oog geplaats , ik was niet zeker wat ik moest verwachten, maar ik heb een seconde een soort druk gevoeld en direct daarna een tinteling. Ik was niet zeker wat ik moest wachten of andere stenen gebruiken..maar ik voel het wel. Ook hematite op mijn voeten geplaats …ik voel daar wel wat energie stromen , maar niet zo sterk als op mijn hoofd. Labradoriet heb ik op mijn zonnevlecht geplaats, maar voel daar niet zo veel. Ik zal wat meer oefenen en na de volgende inwijding hoor je weer van mij. Een hele fijne avond en tot gauw .


Beste Jose, Hoe gaat het met jou,met mij heel goed. Ik heb gisteren met de nieuwe maan mijn 2de inwijding ontvangen. Ik was zeer relaxed en bleef een hele tijd nog liggen..ik genoot van die inner russt. Ik wens jou een hele fijne avond en tot gauw weer.


Beste Jose, Hoe gaat het met jou. Met mij wel goed. Ik heb inmiddels mijn 3de en 4de inwijding ontvangen. Op donderdag geloof ik de 3de en op zondag de 4de ontvangen. het was heel ontspannend voor mij..ik voelde de 3de inwijding iets meer ..maar bij de 4de inwijding voelde ik de energy weer in mijn keel chakra…en merk ook de flow in mijn handen…er stroomt veel energie in mijn handen. Ik doe af en toe hematite onder mijn voeten…en ik voel toch daar toch wel iets…Thank you Jose…je hoort binnenkort weer van mij ….wens jou een hele fijne dag en week toe…


Hallo Jose, Hoe gaat het? Ik heb gisteren de laatse inwijding ontvangen,en het was heel ontspannend voor mij…voelde wel af en toe een lichte tinteling ..vooral in mijn handen en wou zelf in slaap vallen…Ik had net een stuk Toermalijn in mijn handen..ik wou gewoon testen of ik het verschil zou voelen als ik er meer Toermalijn energie erin stuurde. Ik heb het in mijn palm geplaats en inderdaad het verschil gevoeld…Ik ben zeer blij met mijn inwijdingen… Dank je wel Jose en ik wens je een hele fijne weekend.


Lieve José. Bedankt voor de inwijdingen! Ik heb ze inmiddels allemaal opgehaald. Ik voelde t wel stromen. Wel vind ik t nog abstract om mee te werken. Bij het werken voel ik t nog niet echt. 


Hoi jose,  Ik was een week geleden klaar met de inwijdingen. Ik vindt het nog steeds bijzonder. Er is veel gebeurd tussentijds. Ik heb opeens mijn menstruatie gekregen was een paar maanden niet ongesteld meer. Voelde veel in mijn lichaam gebeuren. Mijn oog was opeens ontstoken heb toen de aquamarijn geplaats en is toen genezen. Heel bijzonder, ben wel nog aan het oefenen. Is wel even wennen omdat ik altijd echte kristallen gebruikte.