Etherische Kristallen level 1 t/m 9

Door inwijding in de Etherische Kristallen ben je in staat direct de trillingen van specifieke kristallen van het Universum te ontvangen. Het gaat hier om zeer zuivere trillingen en daardoor zijn de etherische kristallen veel sterker dan de kristallen die op aarde gevonden worden . Je wordt door de inwijding afgestemd op een speciale kristalenergie, waardoor je puur met je intentie toegang hebt tot vele kristallen.

Je kunt de Kristallen prima gebruiken bij een Reiki behandeling. Als je afgestemd bent op de energie van de Etherische Kristallen hoef je geen echte stenen meer te kopen om te gebruiken bij een healing.

Je kunt de Kristallen met je intentie channelen die je plaatst op je lichaam (of dat van een ander) door de plek aan te wijzen en een bepaalde steen in gedachten te nemen. Het kristal blijft net zolang op die plek totdat de energie niet meer nodig is en dan verdwijnt hij vanzelf.

Je kunt na deze inwijding ook krachtige Edelsteen Remedies maken en je kunt de werking van Aardse stenen verhogen door er met je intentie een Etherisch Kristal in te plaatsen. De Materiële en Etherische stenen zullen dan samenwerken, wat de werking van de Materiële stenen tot 400 % kan verhogen.

Je kunt de kristallen overal plaatsen: in je eten, in water (dieren), planten, badwater, alles wat energie of bescherming nodig heeft kan voorzien worden van de energie van de Kristallen.

Er zijn 3 groepen van etherische kristallen. Per groep is er 1 afstemming nodig om je toegang te geven tot de trillingen van de desbetreffende groep. In totaal zijn er dus 3 inwijdingen/afstemmingen.

1ste Groep Etherische Kristallen 1 – 2 – 3.

Amethist – Diamant – Aquamarijn – Enkelzijdig geslepen bergkristal (1 punter) – Aventurijn – Hematiet – Barnsteen – Jaspis (rood) – Bergkristal – Malachiet – Botswana Agaat- Rose Beryl (Morganiet) – Calciet (groen) – Rozenkwarts – Carneool – Robijn – Chalcedoon – Smaragd – Chrysocolla – Sodaliet – Citrien – Turkoois

2e Groep Etherische Kristallen 4 – 5 – 6.

Alexandriet – Maansteen – Amazoniet – Moldaviet – Azuriet – Peridoot – Calciet (oranje) – Pyriet – Dubbelzijdig geslepen) bergkristal (2 puntig) – Saffier (blauw) – Saffier (geel) – Fluoriet – Toermalijn ( violet) – Granaat – Toermalijn (rose) -Heliotroop – Toermalijn (zwart) – Jade – Vuuropaal – Lapis Lazuli

3e Groep Etherische Kristallen. 7 – 8 – 9

– Apache Tears (Obsidiaan) – Prasem – Apophyliet – Pyrietzon – Boji steen/Moqui Marbles – Rhodochrosiet – Charoit – Robijn Zoisiet – Cyaniet – Sneeuwvlok Obsidiaan – Kunziet – Sugilith – Labradoriet – Tanzaniet – Larimar – Tektiet

Je kunt er mee oefenen door ze op elk willekeurig moment van de dag in te zetten zodat je met hun trilling vertrouwd raakt. Neem de tijd om met ze samen te werken.

Je mag deze inwijdingen aan anderen doorgeven.

Founder: Ole Gabrielsen

Wil je ingewijd worden in de Etherische Kristallen dan kun je contact met mij opnemen via het contactformulier. Je ontvangt 3 afstandsinwijdingen, een uitgebreide Nederlandstalige handleiding en een certificaat via de email. Voor deze energie uitwisseling vraag ik 35 euro. 

Ervaringen Etherische Kristallen

Ik heb op drie achtereenvolgende avonden de energie van de energetische kristallen opgehaald; het past zo goed bij me dat ik daar bijna automatisch toe overgegaan ben. Dank je wel dat je dit bekend maakt en doorgeeft!


Dank je wel voor de inwijdingen die ik heb mogen ontvangen. Dinsdagmiddag de 1ste serie opgehaald. Voelde heel mooi met een zachte energie. Woensdagmiddag de 2de serie opgehaald. Voelde veel sterker dan de eerste. Donderdagmiddag de 3e serie opgehaald. Deze had weer een zachte mooie energie. Ben meteen ook pendelkaarten gaan maken en er mee aan het werk gegaan om te voelen en te merken wat de kristallen doen. Om precies de juiste steen op de juiste plaats te krijgen. Ik voel me er heel goed bij en ben er ontzettend blij mee. Wat een verrijking is dit zeg.


Dank je wel Jose dat je dit mij liet ervaren. Dank je wel voor het delen van deze energie die zo anders mag zijn dan alles wat ik ooit heb ervaren. Een heel mooie bijzondere energie!!!

Het gevoel was alleszins fantastisch.


Hallo Jose, Ik heb bij jouw een tijd geleden een inwijding Etherische Kristallen gehad. Daar heb ik heel veel leuke ervaringen van gehad. Hartelijk Dank.


ha jose, na de inwijdingen zou ik je mijn ervaringen vertellen… toen ik je aan de telefoon had was de meest krachtige.. ook al liepen de kinderen om me heen, kon ik met vlagen goed concentreren voelde ik toch een hele hoop en toen jij zei: en dan denk ik aan hematiet en plaats ik deze onder mijn rechter voet.. voelde ik hem heel duidelijk onder mijn linkervoet. hahahaa de eerst inwijding: eerst een inleiding.. toen ik je mail las begon het al te stromen en dat deed het een tijdje (ik denk 2 uur) daarna met de meditatie voelde ik ook wat verschuiven. De tweede was minder en de derde nauwelijks gemerkt. in ieder geval bedankt.. hartelijke groet


Hey Jose, Dank je wel voor de inwijdingen die ik heb mogen ontvangen. Dinsdagmiddag de 1ste serie opgehaald. Voelde heel mooi met een zachte energie. Woensdagmiddag de 2de serie opgehaald. Voelde veel sterker dan de eerste. Donderdagmiddag de 3e serie opgehaald. Deze had weer een zachte mooie energie. Ben meteen ook pendelkaarten gaan maken en er mee aan het werk gegaan om te voelen en te merken wat de kristallen doen. Om precies de juiste steen op de juiste plaats te krijgen.Ik voel me er heel goed bij en ben er ontzettend blij mee. Wat een verrijking is dit zeg. Lieve groet.


Hoi, José, Ik heb de inwijdingen opgehaald. Het was fantastisch. Bij de eerste zat ik in de baarmoeder. Bij de 2e was ik net geboren en bij de 3e weet ik het niet.  


Hallo José, De eerste inwijding was heel mooi ik zag Kristallen aan me voorbij gaan,twee en drie heb ik weinig gemerkt alleen dat mijn handen heel warm werden. Ik wou je bedanken voor alle snelle reactie die ik van je heb gekregen,was echt super!


Beste Jose, Ik heb de inwijdingen inmiddels opgehaald en heb er een heel goed gevoel bij en ervaar tevens de praktische bereikbaarheid.. De info heb ik inmiddels ook laten copieeren en het is een mooi boekwerk geworden.


Ik vond het mooie, zachte inwijdingen, hoewel ik soms het gevoel heb dat ik niet alles heb toegelaten.