Orb of Life

orb-of-life

Orbs zijn intelligente energiebollen die je met je eigen intenties maakt en je altijd zullen helpen als je dat verzoekt. Ze kunnen ons bijstaan in ons dagelijks leven, bij ons energetisch werk en diverse situaties in ons leven.

De Orb of Life is een energiebol die je na de eenmalige “inwijding/afstemming” krijgt doorgegeven en je daarna de mogelijkheid geeft om zelf orbs te creëren voor elk specifiek doel voor jezelf en voor anderen.

De Orb of Life zal standaard boven je hoofd geplaatst worden en zal je lichaam verzadigen met zijn krachtige energie. Je hoeft zelf geen moeite te doen (visualiseren) om de Orb voor je geest te halen maar de meesten ervaren hem als een bol licht, vaak blauwzilver kleurig, die boven je hoofd zweeft. Anderen zien een fel wit licht of een goudkleurige bol die alle kleuren van de regenboog uitstraalt.

Verwacht geen spectaculaire effecten zoals knipperende lichten, vreemde geluiden of gevoelens. Gevoelige mensen die al met energie werken kunnen deze wel ervaren, maar de meeste mensen ervaren een gevoel van vrede en rust. Sommigen voelen een lichte tintelende sensatie boven hun hoofd en in hun handen.

Je hoeft de Orb of Life niet echt te sturen of instructies te geven. De Orb blijft 24 uur per dag boven je hoofd zweven en geeft je constant levensenergie. Het is echt een bron van energie die je daarnaast ook automatisch beschermt tegen alle negatieve energie om je heen.

Je kunt daarnaast ook instructies geven als je dat wilt. Het is heel eenvoudig; vertel in je eigen woorden wat je wilt wat het moet doen en het zal je intentie automatisch volgen:

Voorbeelden:

  • “Orb of Life, reinig al mijn chakra’s, één voor één”.
  • “Orb of Life, laadt dit voorwerp, water, hanger of ander sieraad op met je energie/kracht”. Na een halve minuut is het voorwerp opgeladen.
  • “Orb of Life, reinig deze kamer van alle negatieve energieën”. Als je bezig bent om iemand te healen, dan kan de Orb of Life je ook daarbij helpen. Zeg gewoon wat het moet doen en het gebeurt echt:
  • “Orb of Life, geef (naam cliënt) de levenskracht die hij/zij nu nodig heeft”.
  • “Orb of Life, reinig alle chakra’s van (naam cliënt), één voor één etc”.

Wanneer het klaar is zal de Orb vanzelf terugkeren naar zijn positie boven je hoofd of je moet wat anders hebben gevraagd.

Je kunt de Orb ook vragen om extra Orbs te creëren met één doel om bijvoorbeeld alleen een ruimte te reinigen of de energie daar in stand te houden. De Orb blijft daar net zolang staan tot je het weer opheft.

Je kunt je eigen Orb tijdelijk uitlenen.

Je kunt een tijdelijke Orb creëren voor een ander persoon die een periode van een aantal dagen die je opgeeft bij hem blijft of zelfs permanent.

Mocht je om een of andere reden geen energie van je Orb willen ontvangen, dan kan je het rustig vragen om te stoppen en weer vragen om het weer door te geven.

Founder: Ole Gabrielsen

Wil je graag de Orb of Life-afstemming ontvangen, dan kun je contact opnemen via het contactformulier.

Je ontvangt de Orb of Life-afstemming, een Nederlandstalige handleiding en een certificaat via de email. Voor deze energie uitwisseling vraag ik 25 euro. 

Ervaringen Orb of Life

Bedankt voor de informatie en duidelijke uitleg. Sinds ik de orb of life heb ben ik veel rustiger en minder nerveus geworden. zeker ook een aanrader voor de wat minder gevoelige mensen.

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik heel enthousiast ben!! De opdrachten  die ik aan de Orb geef worden doeltreffend en snel uitgevoerd, zoals bijvoorbeeld het reinigen van de chakra’s of bijvoorbeeld het reinigen van bepaalde ruimtes.


Goeienavond José, ik wou met jou delen wat er gebeurd was na de orb of life; van de initiatie zelf heb ik weinig gevoeld, om niet te zeggen niets; in het begin lukte het me langs geen kanten om er iets mee te doen maar ik probeer zoveel mogelijk te oefenen en sindsdien ben ik toch er al in geslaagd om zaken te doen.


Beste Jose, Vandaag heb ik mijn eerste inwijding gedaan, de Orb of Life. Omdat ik de mail stap voor stap uitgevoerd heb wist ik niet wat ik zou ervaren. Op het moment dat ik om de intentie vroeg ging het kietelen aan mijn hoofd en voelde ik lichte tintelingen die doortrokken naar mijn armen en handen. Het voelde als een wat lichtere, prettige energie. Toen ik later de mail verder las vond ik het mooi om te lezen dat wat ik ervaren heb ook wel door andere mensen ervaren wordt. Samengevat heb ik zeker de inwijding gevoeld, op een prettige manier, een lichte energie. Als ik vragen heb dan mail ik je weer. Bedankt Jose!


hai jose , ja geweldig heel koud  op de boven benen gehad  en toen ik ging slapen gedroomd over dat ik blauwe kettingen van draad aan het maken was. bedankt en fijne dag 


hallo jose, ik heb de orb of life afgelopen week ontvangen en tijdens het proces voelde ik het langzaam via de kruin inzakken en verder heb ik de hele week meer energie en meer zin om dingen te ondernemen. Wat wel vreemd is dat als ik in bed lig met het licht uit en de ogen dicht , het licht blijft achter mijn gesloten oogleden, nog bedankt


Het was (weer) ’n fijne ervaring. Prikkels om mijn hoofd en handen en warmte op mijn zonnevlecht. José bedankt voor de inwijding.


Lieve Jose, Ik heb de inwijding ontvangen. Ik begon heen en weer te schommelen en ik voelde mezelf heel fris. Heel bijzonder om de Orb of life te mogen ontvangen.


Hallo Jose, Vanmiddag de orb opgehaald. Voelde alsof ik een hoedje op gezet kreeg. Verder heb ik niet meer gezien of mee gemaakt. Ik zal er de komende tijd mee proberen te werken. En laat hem dan zoveel mogelijk zijn werk doen.


Hoi José, Ik heb vorige week donderdag de Orb of Life opgehaald. Het was een mooie inwijding, en ik kon goed voelen dat de Orb werd geplaats. Het geeft ook een rustiger gevoel en ik merk dat ik veel beter beschermd ben in drukke ruimtes met veel mensen voor hun energie. Dank je wel voor het doorgeven van deze inwijding.


Hola Jose, Ik heb de Orb of life donderdag opgehaald. Toen ik de intentie uitsprak werd ik als vanzelf helemaal recht gezet (ik dacht dat ik recht zat). De energie werd heel duidelijk afgestemt en dat voelde goed. Nu nog een beetje oefenen met hoe en wat kan en prettig voelt. Dank je wel!


Beste José, Bij de inwijding voor de Orb of Life kreeg ik een heel warm gevoel over me heen en ook hele warme handen. Heel erg bedankt voor deze inwijding.


Goedenavond José, Bedankt voor de inwijding heb het net opgehaald heb niet echt veel ervaren alleen beetje gekriebel boven mijn hoofd. Heb na de inwijding gevraagd of de Orb of life mijn chakra’s wilde schoonmaken. Voelde mijn buik aan de zijkant heel warm worden dus denk dat het zijn werk wel doet. Hallo Jose, Paar dagen geleden Orb of life binnengehaald, voelde iets zwaars boven mijn hoofd en gekriebel bij mijn slapen!…verder zoals je al aangaf voel ik verder niet veel van de Orb of life, maar ik ben nog aan het oefenen, wat ik er al zo mee kan!…in ieder geval bescherming!


Dag José, Heb de inwijding Orb of Life ontvangen. Was zacht, een wat kloppend gevoel in de armen; dan ineens brak precies de zon door en kreeg ik een lichte druk midden op het hoofd. Alles vrij zacht.


Hallo José, Het is een maand of 2 terug dat ik orb of live heb mogen ontvangen. Heel eerlijk kan ik niet meer vertellen wat ik heb gevoeld bij de inwijding. Maar ik werk graag samen met mijn orb. Voor mezelf gebruik ik hem regelmatig voor mijn chakra’s en als ik snachts in bed lig te malen, ik wordt er rustig van en ik voel dan altijd een druk op mijn hoofd hoe vaak ik hem ook gebruik. Ik werk in de zorg en gebruik hem ook vaak voor cliënten of het huis. Veel meer dan mijn reiki. Dus dank je wel! Orb of live is een echte aanrader en zo makkelijk om mee te werken.


Beste Jose, Ik wil jou als eerste bedanken voor de Orb of life inwijding.Toen ik jou mailtje aan het lezen was voelde ik het al komen does ging ik even ontspannen…Direct zag ik een Geel gouden Orb en verschilende gezichten. Ik heb geprobeert een orb naar mijn ouders te sturen , mijn moeder voelde het eerst en wou gaan slapen ..maar later hoorde ik dat ze het niet merkten. Ik gaf niet op heb , en heb 2 orbs voor mijn honden gemaakt en merkte direct een verschil. 1 van mijn honden slaapt slecht en zag haar direct slapen en ook doorslapen..doet ze normaal nooit…Ik merk dat ik ook sneller in slaap val sinds de Orb of life inwijding.. Sorry dat mijn mailtje zo laat kwam , ik wou graag de orb goed proberen.Thank you Jose en tot gauw weer.


Orb of Life heb ik mee geoefend bij een vriendin die op dat moment rust/kracht en stabiliteit nodig had.
En ze gaf aan dat het werkte.
Ondertussen komen er wel mensen die hulp vragen en vaak krijg ik spontaan dingen door.( dit was toch al van te voren als ik heel open was)