Afstandsinwijdingen

afstandinwijdingenEen afstandsinwijding is een inwijding die op afstand wordt gegeven. Je kunt het vergelijken met een (Reiki) energiebehandeling die op afstand wordt gegeven. Energie is niet gebonden aan tijd of plaats, dus je kunt de inwijding op elke plek ontvangen waar je maar wilt. Voor de inwijding is niet noodzakelijk dat de gever en ontvanger in dezelfde ruimte verblijven.

Een voordeel van een afstandsinwijding is dat je deze in jouw eigen vertrouwde omgeving kunt ontvangen. Je kunt in alle rust je aandacht volledig op jezelf richten en de te ontvangen energieën. Er zijn geen invloeden van buitenaf die eventuele blokkades kunnen oproepen, zoals de energie van andere aanwezigen. Afstandsinwijdingen worden dan ook over het algemeen als meer intens ervaren.

Bij Praktijk Inner Child worden alle afstandsinwijdingen met de call-in methode gegeven. Deze methode werkt met het Hogere Zelf en d.m.v. intentie. Het is een prettige en zuivere manier van inwijden. De energieën zijn beschermd tijdens het sturen en ontvangen van de inwijding, zodat er geen andere schadelijke energieën mee kunnen komen. Een bijkomend voordeel van de call-in methode is dat je zelf het moment kunt bepalen wanneer je de inwijding ontvangt.

Na het ontvangen van de inwijding kun je meteen met de energieën werken. Het is de bedoeling dat je zelfstandig met de energieën aan de slag gaat. Bij vragen of als je jouw ervaringen wilt delen kun je via de email of telefoon contact opnemen. Na het ontvangen van de inwijding ontvang je via de email een certificaat.

Bij iedere inwijding ontvang je een handleiding. Veel handleidingen zijn in het Nederlands. Echter er zijn ook inwijdingen waarbij je een Engelstalige handleiding ontvangt. Hieronder kun je een overzicht vinden van alle energie systemen.

Heb je interesse in een afstandsinwijding, dan kun je via het contactformulier contact met mij opnemen.

Niet alle ontvangen energiesystemen staan op de website vermeld. Vooral van Mariah Windsong heb ik veel inwijdingen mogen ontvangen. Mocht je interesse hebben in een specifiek systeem en je ziet deze niet op de website staan, stuur dan een mailtje of bel mij even. Een grote kans dat ik je de inwijding wel kan doorgeven.