Gold Reiki

gold reiki

Gold Reiki transformeert angst en negativiteit in Licht en vreugde.

De gouden straal is in het Universum één van de krachtigste transformerende energieën. Met de inwijdingen van Gold Reiki wordt je afgestemd op het edelmetaal goud en haar essentie en heeft een enorme kracht om te zuiveren.

Gold Reiki helpt ook om angst en negativiteit uit te bannen en je te beschermen tegen ongewenste energieën. Je kunt Gold Reiki op dezelfde manier als Reiki gebruiken, los van elkaar maar ook als combinatie.

Kinderen reageren heel goed op de Gold Reiki. Vooral kinderen met een ontwikkelingsstoornis als ADHD, PDD-NOS, autisme, etc. reageren er heel goed op. Het geeft ze meer rust en ontspanning.

Hoe gebruik je Gold Reiki?

Je kunt Gold Reiki gebruiken zoals je met Reiki al gewend was, maar ook los van elkaar is het heel goed te gebruiken. Een behandeling met Gold Reiki is vele malen korter dan een behandeling met bijvoorbeeld Usui Reiki. Een Gold Reiki behandeling duurt gemiddeld 3 tot 5 minuten.

Je kunt met Gold Reiki jezelf behandelen, een afstandbehandeling, of een gewone ‘hands-on’ behandeling geven.

Gold Reiki bestaat uit 3 inwijdingen

Na de 1e inwijding kun je behandelingen uitvoeren, zoals je met Usui Reiki gewend bent. Je kunt jezelf, planten, dieren, voorwerpen en anderen ook op afstand energie geven.

Na de 2e inwijding wordt je energie wederom verder verhoogd, zodat je behandelingen krachtiger zullen zijn.

Na de 3e inwijding waarbij de energieën wederom verhoogd worden, en kun je ook anderen inwijden.

Voordelen Gold Reiki

 • Helpt ons fysieke lichaam te genezen
 • Transformeert negativiteit naar positief
 • Beschermt tegen ongewenste energieën. 
 • Brengt rust en ontspanning
 • Verhoogt onze vibratie
 • Helpt bij angst, depressie, negatieve gedachten en gevoelens
 • Zeer geschikt voor gevoelige kinderen, maar ook ouderen (o.a. Dementie, Alzheimer)
 • Je kunt jezelf en anderen behandelen, hands-on of via afstandsbehandeling
 • Geen symbolen of moeilijke technieken 
 • Iedereen kan met Gold Reiki werken, er is geen voorkennis nodig
 • Je mag deze inwijdingen aan anderen doorgeven

Founder: Ole Gabrielsen

Wil je ingewijd worden in Gold Reiki, dan kun je contact met mij opnemen via het contactformulier.

Je ontvangt 3 afstandsinwijdingen, een Nederlandstalige handleiding en een certificaat via de email. Voor deze energie-uitwisseling vraag ik 35 euro. 

Ervaringen Gold Reiki

Goedemiddag,  Names mij wilde ik doorgeven hoe ik het heb ervaren.  Een wauw factor 🙊🙏. Wat een reis heb ik mogen beleven. Maar vooral de warmte die ik voelde bij het binnen halen. Dankjewel voor het klaarzetten van deze mooie energie


Hi Jose, Graag laat ik je weten dat ik de goldreiki inwijdingen alle 3 heb opgehaald. Ik kan niet anders zeggen dat ik dit een hele fijne zonnige energie vind.

Mijn ervaring met inwijding 1
Bij deze inwijding voelde ik niet zo veel, op zware en tintelende handen na.
Het was alsof mijn handen werden vastgehouden. Ik heb hierna meteen goldreiki level 1 op mezelf toegepast en het voelde als een vriendelijke lichte energie

Mijn ervaring met inwijding 2
Ik zat eerst op een stoel, relaxt met kussens, maar toch had ik het idee, nee ik moet gaan liggen want dat voelt beter. Dus ben op bed gaan liggen met mijn ogen dicht en liet het gewoon over me heen komen. Ik zag een steeds terugkerende kleur goud met een gezicht erin van een soort Zeus, sterk gezicht met baard, ik weet niet waarom maar mij deed dat gezicht aan Zeus denken, tenminste zo ziet hij eruit in mijn beleving (haha). En zijn gezicht kwam steeds in het goud naar mij toe en dan weer weg, en dan begon de kleurenpracht weer opnieuw maar steeds als laatste de gouden kleur met het gezicht van Zeus erin. Hierna ben ik ook nog even in slaap gevallen. Toen ik wakker werd heb ik ook meteen weer goldreiki level 1 en 2 op mezelf gedaan en dat voelde weer heel prettig.

Mijn ervaring met inwijding 3
Bij deze laatste inwijding voelde ik een hele fijne warmte in mijn buik ter hoogte van de zonnevlecht chakra. Die warmte bleef de hele tijd aanhouden en ook mijn handen voelden erg warm. Ook de kleur goud was weer zichtbaar. Het was erg prettig. En ook hierna heb ik meteen goldreiki level 1,2 en 3 op mezelf toegepast. De hele tijd was er de warmte in mijn buik en de warmte in mijn handen, dit bleef ik hierna nog een poosje voelen.

IK vind het hele fijne warme energie, en ik denk dat goldreiki perfect bij mij past. Dit gevoel wat ikzelf voelde probeer ik ook altijd in mijn healings aan anderen mee te geven. Dus het kan niet anders dan dat ik met goldreiki moet gaan werken, het past gewoon bij mij. Heel fijn dat ik dit heb gedaan. Bedankt!


Hoi José, Dank je! Heb net het eerste level gold Reiki òpgehaald` en het was hartverwarmend! Heel fijn dank je!


Goedemorgen José, Het is me gelukt om Reiki Gold Pakket op te halen. Ik voel me goed en was een fijne rustige energie. Dank je wel. O ja nog iets. Mijn omgeving zegt dat het lijkt of er iets van mij is afgevallen.En dat ik anders over kom. Dus er is wel verandering. Ik slaap veel en ben meer bewust. Dat voelt ook fijn. Dank U Dank U Dank U.


Hallo José, Gisteren heb ik de laatste inwijding opgehaald. De Gold Reiki 3. De energie is anders vergelijkend met kundalini. In de nacht straalde/bewoog de energie over mijn huid. Ik voel me bezinnend en bespiegelend en ik betrap me erop dat ik spontaan glimlach.


Heb zojuist mijn gold Reiki 1 opgehaald. Het voelde als en warm bad en ik zag de energie stromen als een wit licht met een gouden kern. Schitterend!!!


Ik heb zojuist Gold Reiki level 1 opgehaald.Het was fijn, eerst kreeg ik warme handen en dat verspreide zich verder door mijn armen, mijn voeten waren even koud.Daarna werd ik heel zwaar en alsof ik omhult werd door een warme energie,het voelde een paar keer alsof ik even gekantelt werd met mijn lichaam of nee het was meer in mijn lichaam,heel gek heb ik nog nooit eerder gevoeld. Nou dit was mijn eerste inwijding dankjewel!


Ik merk dat ik lekker in mijn lijf zit en me goed voel. Mijn healingen in mijn praktijk gaan sneller dan voorheen en werk nu nog meer op afstand met bijzondere resultaten! Dankjewel voor alles!


De eerste inwijding ging goed, het stroomde flink, daarna was ook sprake van reinigingseffect. Van de tweede inwijding heb ik niets gevoeld en toen heb ik ook getwijfeld of ik de derde nog zou doen, maar donderdag had ik toch wel weer zin in de derde inwijding en dat stroomde toen ook goed. Bij mijzelf merk niet veel verschil met gewone reiki, maar ik heb de indruk dat het wat krachtiger stroomt en mijn handen worden warmer en ook dik als ik ze opleg. Heb ook reiki gegeven aan één van de kinderen en dat ging wel heel hard en had een goede uitwerking. Ik vraag dan gewoon om reiki, om de vorm welke het best van toepassing is, en dan zie ik wel wat er komt. Dus ik weet ook niet wat er precies komt, maar zoals gezegd voelt het iets krachtiger dan voorheen. In ieder geval bedankt voor de inwijdingen en ook voor de persoonlijke aandacht die je er aan besteedt.


Ik heb vandaag de laatste goldreiki opgehaald, voelde als tinteling, begon in de buikstreek. na 20 min ging het over. nog hartelijk dank dat ik de goldreiki van u mocht ontvangen.


Even een berichtje van mij. Er is veel gebeurd, grote levenslessen, sinds de Gold inwijdingen. Het waren een van de belangrijkste gebeurtenissen van mijn leven.


Beste José, Heel erg bedankt voor deze inwijding en ook voor de snelle levering. Gistermorgen heb ik de 1e inwijding binnen gehaald. Het was een hele zachte energie. Verder heb ik geen anderen dingen gevoeld of gezien. Wel voel ik dat dit zachte nu juist de essensie van Gold Reiki is. In de loop van de dag heb ik het een paar keer gebruikt. Twee keer voor mezelf, daarna voor een situatie en voor het slapen gaan mediteer ik altijd even en heb het ook weer voor mezelf laten stromen en dat de ontspanning er meteen is na 5 min. Je wordt er heel rustig van en gisteren merkte ik al op dat ik beter geaard ben. Nu vanochtend merk ik meteen, ik sta op de grond en zit op m’n stoel. Ik voel me nu al evenwichter als anders. Er schiet me zo ineens te binnen; Ik ben gewoon mezelf. Nu heeft het dus al effect, na een dag. Heel bijzonder hoor. Ik hoop dat ik er anderen ook zo mee kan helpen als dat nodig is en ze het willen natuurlijk. Dat is aan hen. Ik ben heel blij met deze Gold Reiki.


Hallo José, Heb Gold Reiki 1 opgehaald, kon van de inwijding zelf niet veel merken, ik voelde wel een hele zachte subtiele energie verder niets ik heb wel erg liggen te geeuwen. Na een half uurtje opgestaan en toen voelde mijn voeten erg slap zwabber benen, maar dat is weer normaal nu gelukkig zal er van de week lekker mee aan de slag en ook heel erg bedankt voor de duidelijke manuals die je er bij leverd,klasse daar kun je wat mee. Dinsdag heb ik Gold Reiki 2 gehaald het was een rustige maar wel voelbare inwijding kon het vooral voelen in mijn onderlichaam dat gedeelte van mijn lichaam(de onderbuik) was echt super ontspannend en borrelde er lekker op los uren erna nog steeds maar was zeer zeker niet vervelend het was echt een relaxte inwijding. Donderdag heb ik de laatste inwijding gehaald(omdat ik me woensdag niet 100% fit voelde, goed naar mezelf geluisterd) dit was een Inwijding die lichtjes voor mij voelbaar was wel weer heerlijk ontspannend gevoel en in de laatste fase werd er duidelijk voelbaar aan mijn derde oog gewerkt .


Dag José, Zo blij dat je op mijn pad gekomen bent. Sinds donderdag ben ik Gold Reiki Master. Ben net een klein kind wat allemaal nieuwe dingen ontdekt. Versteld wat de kosmos allemaal op je pad brengt. Ik ga niet zeggen dat het allemaal even makkelijk was. Goed te doen en de moeite waard.


Dag Jose, Ik voel de behoefte om mijn ervaringen tot nog toe met je te delen. Bij het ophalen van de inwijdingen voelde ik alle drie de keren energie langs mijn ruggengraat stromen. In eerste instantie heb ik even getwijfeld of ik de energie wel op de juiste wijze had binnengehaald, maar toen ik ermee aan het werk ging, voelde ik de energie ook heel duidelijk stromen. In heb er direct en op afstand mee behandeld en ik ervaar het als een zachte energie, die echter bij de ander heel krachtig kan overkomen. Voor mij is dat gevoel langs de ruggengraat herkenbaar voor Reiki Gold gebleven. Ik heb inmiddels een persoon ingewijd in het eerste level, en toen zij me op afstand behandelde, voelde ik de energie weer langs mijn rug stromen. Dank je wel voor deze bijzondere energie, ik maak er dankbaar gebruik van en zal het met liefde doorgeven.


hey jose, hartelijk bedankt voor de energie voor mijn inwijdingen het was elke inwijding een geweldige ervaring. bij de eerste inwijding had ik het gevoel dat ik werd beet gepakt aan mijn benen en zag een fel licht, bij de tweede inwijding liep het zweet met stralen over mijn rug en van mijn gezicht en nu bij de laatste inwijding werd ik heel ontspannen en had ik het gevoel of ik werd ingepakt. het was echt geweldig veel dank daarvoor.


Wat Betrefd de Gold Reiki, Die bevalt me zeer goed, De eerste Inwijding voelde heel warm vooral in mijn armen en benen, Van twee heb ik weinig gemerkt, en 3 heb ik nu gedownload en daar voelde ik ook weer een zeer warme gloed, Ik gebruik het tot nu toe voor mezelf, omdat ik me overdag niet echt goed voor dingen af kan sluiten, en ik moet zeggen dat dit heel goed werkt, bedankt dat ik dit mag ervaren.


Hoi José, Ik heb zojuist m’n 2e level opgehaald. Dit keer werden m’n handen dus wel heel erg warm. Op een gegeven moment leek het net of ik in elke hand een kloppend hard vasthield; heel apart. En ik ben dus helemaal geen zweverig type; zit altijd een beetje in mezelf te gniffelen als ik zo weer op m’n kamer zit voor een inwijding, haha! Maar naast dat gevoel, zag ik in een flits goud licht, met daarin een witte duif.Geen idee of het gewoon een rare gedachtenkronkel was, of dat het met de Reiki te maken had. Haha! Een hele fijne avond nog!


Hoi Jose, Gisteravond heb ik mijn Gold Reiki 1 inwijding opgehaald. Ik voelde heel goed aan wanneer dat kon, heb een goede sfeer gecreerd, gemediteerd, geaard , hulp gevraagd en me afgestemd. Ik vond het een heel bijzondere ervaring, voelde de energie boven mijn kruin naar binnen gaan, en later voelde ik het overal. Dit duurde actief wel een half uur, en daarna de hele nacht op een lager pitje.En nu ook. Daardoor heb ik slecht geslapen, maar dat geeft niet. Het call-in systeem vind ik heel bijzonder, werkt heel goed.Het gaat natuurlijk om de Intensie. Ik geniet van deze inwijding, en voel me blij.Ik kijk uit naar de volgende. Bedankt zover.


Hoi Jose, Inmiddels heb ik alle 3 levels ontvangen. Ik vond het fijne inwijdingen, Het geeft me rust om er mee bezig te zijn. Het voelt als een zachte, liefdevolle, warme energie voor mij. Ik wil je hierbij bedanken voor je heldere uitleg en snelle reaktie, En voor je zuivere intentie.


Dag Jose, Tot mijn verbijstering zie ik dat ik je niet gemaild heb na de 3 afstandsinwijdingen. Mijn oprechte excuses hiervoor. Alsnog wil ik je laten weten dat ik de inwijdingen als heel persoonlijk en intens ervaren heb. Een hartegroet van mij.


Hee José, ff nieuwtje! IK VOEL ME TOP! echt dit is heel apart voor me, zolang geleden dat ik me zo voelde…


Hallo José, Ik heb afgelopen donderdag pas de derde inwijding opgehaald en was nog niet eerder in de gelegenheid om te reageren. De eerste inwijding ging goed, het stroomde flink, daarna was er ook sprake van reinigingseffect. Van de tweede inwijding heb ik niets gevoeld en toen heb ik ook getwijfeld of ik de derde nog zou doen, maar donderdag had ik toch wel weer zin in de derde inwijding en dat stroomde ook goed. In ieder geval bedankt voor de inwijdingen en ook voor de persoonlijke aandacht die je er aan besteedt.


Hoi Jose, Ben klaar met mijn gold reiki inwijdingen heb het als heel bijzonder ervaren,1 was erg heftig ,had veel last van mijn zonnevlecht van 2 niet veel gemerkt 3 ging gepaard met veel gekriebel op mijn rug. ben blij dat ik het van jou mocht ontvangen bedankt daarvoor


Hoi Jose, Bedankt voor je inwijdingen.
Bij Gold reiki 1 voelde ik veel warmte over mij heenkomen en wat ik
altijd ervaar met Reiki het open gaan van mijn kruinchakra.
Een weldadig gevoel. De tweede level was minder sterk,wel hele warme handen. Level3 voelde alsof er iets groots om mij heen kwam en ik daarin werd opgenomen.


hoi jose, ik heb gisteravond de derde inwijding voor de gold reiki opgehaald. Ik vind het een fijne energie om mee te werken en de reiki behandelingen vind ik nu ook veel krachtiger. onze zoon heeft autisme en reageert erg goed op deze energie, het werkt heel ontspannend. dank je wel voor deze mooie inwijdingen en vast tot horens!


Beste José, Wat een ervaring was dat. De eerste en laatste inwijding die zijn echt binnen gekomen, van de tweede inwijding heb ik niet zo veel gemerkt. Bij de eerste kreeg ik helemaal tintelende handen en bij de laatste inwijding kreeg ik op het moment van “afsluiten” van het downloaden een enorme lichtflits te zien in mijn ogenhoeken (geen bliksem of iets). Zo iets heb ik nog nooit meegemaakt en ik vond het zeker de moeite waard, net zoals de behandeling die ik al bij een collega van mij heb gedaan. De energie voelde veel krachtig dan voorheen.


Ik heb alle drie de inwijdingen ontvangen. De eerste twee keer voelde ik mijn handen meteen gloeien, het ontvangen via de kruin voelde ik ook heel goed. De warmte bleef even in mijn hoofd hangen en stroomde later door. Het is een fijne en zachte energie, die erg ontspant. Mijn kinderen reageren er heel goed op! De derde inwijding, ervaarde ik als een gouden lichtstraal vanuit de kosmos en het goud verkoepelde me als bescherming.


Hoi Jose, Gister heb ik de Gold Reiki 1 opgehaald. Toen ik klaar was om het te ontvangen zag ik een goude waas voor mijn (gesloten) ogen. Een kwartier later voelde ik de energie afnemen en na een rustmoment was het klaar. Ik heb mijn moeder direct behandeld op afstand en die heeft vannacht weer lekker geslapen (dit lukt haar al een hele tijd niet goed) en mijn man heeft een behandeling gehad. Wat gaat het snel zeg, veel sneller dan Usui Reiki 🙂 Het voelde heerlijk zei hij 🙂 Bedankt Jose, zodra ik klaar ben voor de 2e zal ik je laten weten hoe die was.


hallo jose, ik heb vandaag gold reiki 3 gehad.het was een fijne inwijding. level1 en 3 stroomde door heel mijn lichaam, en level 2 voelde ik voornamelijk bij mijn keelchakra. hartelijk dank voor de fijne inwijding.


Hoi José, Ik heb zojuist de gold reiki level 3 in ontvangst genomen, heel erg bedankt voor het doorgeven van deze prachtige energie! Ik vond het een erg bijzondere ervaring.


Hoi Jose, Inmiddels heb ik de Gold 2 opgehaald. Wat een fantastisch mooie ervaring heb ik daar aan over gehouden. Ik zag in mijn visualisatie ineens 2 hele grote gouden bollen in mijn handen en bij elke diepe inademing werden deze bollen kleiner, als het ware in mijn handen gezogen. Het was helemaal niet mijn intensie om dit te visualiseren het kwam gewoon op mij af. Na de 1 inwijding had ik trouwens een paar dagen kriebel op mijn hoofd! Gek gevoel was dat 🙂


Beste José, vanmiddag heb ik de eerste inwijding gedaan en het ging goed. Toch apart hoor dat dit op afstand kan. Ik voelde de energie tintelen in mijn handen en daarna in mijn boven lichaam en voelde op een gegeven moment een druk op mijn keel.


Goedenavond José, Ik heb vanavond mijn derde inwijding opgehaald. Voelde de eerste al “vullend”, deze derde inwijding gaf me het gevoel alsof ik zo vol met energie werd gepompt dat ik zou barsten. Ik heb het gevoel dat elke cel in mijn lichaam tot aan de nok toe vol zit met deze geweldige energie. Na de eerste inwijding heb ik ’s nachts bijna niet kunnen slapen zoveel energie was er binnengekomen, de tweede inwijding verliep heel kalm en sereen. Dank je wel.


Hallo Jose, Een tijdje geleden alweer dat ik de Gold Reiki van je mocht ontvangen, echt heerlijk om mee te werken! echt een fijne haling methode naast de Kundalini Reiki heerlijk voor het hoofd bij mensen rustig te krijgen, en mijn kleinkinderen vinden het heerlijk als ik heb behandel.


Lieve José, vanmorgen heb ik de laatste inwijding van Gold-Reiki afgehaald. Alle drie inwijdingen zijn allemaal heel mooi geweest en ik heb er al dagelijks mee gewerkt. Het is een heel fijne energie die diep ingaat en dingen uit het verleden naar boven brengt. Het was een goede besluit voor Gold-Reiki te kiezen. Heel lief bedankt en alle lieve wensen voor jou.


Beste Jose, Bedankt voor jouw bericht! Ik wil je ook bedanken voor de informatie, het certificaat en de inwijdingen. Ik heb de inwijdingen als erg prettig ervaren en gold reiki heeft mij al veel gebracht, wie weet brengt het nog wel meer.


Hallo Jose, Nu ik de gold reiki een aantal weken in mijn systeem heb zitten voelt alles nog super aan. Dit voorjaar ben ik door een diep reinigingsproces gegaan en het lijkt dat de gold reiki het laatste stukje balans heeft gegeven. Heel fijn is dit gevoel van balans en rust.