Healing Flush Empowerments

healing-flush

De Healing Flush Empowerments is een krachtig en eenvoudig systeem. Het is gemakkelijk in gebruik en werkt door middel van intentie. Er worden geen symbolen gebruikt en handposities zijn ook niet nodig.

De Healing Flush Empowerments bestaat uit zes levels. Level 1 & 2 zijn ontworpen om te helpen bij het genezen van lichamelijke kwalen, in het bijzonder acute maar kleine kwaaltjes zoals griep en verkoudheid. Level 3 & 4 helpen bij genezing op het emotionele niveau en level 5 & 6 helpen bij genezing op het spirituele niveau.

Deze verschillende aspecten van de menselijke gezondheid (fysiek, emotioneel en spiritueel) komen overeen met de drie traditionele Reiki niveaus.

Healing Flush voor Lichamelijke Problemen (1 & 2)

  • Level 1 werkt aan het verwijderen van negatieve energie uit het fysieke systeem, en helpt het lichaam bij het opruimen van virussen en andere fysieke onevenwichtigheden.
  • Level 2 helpt bij het versterken van de lichaamsenergie om zo het immuunsysteem te ondersteunen en om een grotere algemene gezondheid te creëren.

Healing Flush voor Emotionele Problemen (3 & 4)

  • Level 3 werkt aan het verwijderen van emotionele blokkades.
  • Level 4 helpt bij het versterken van het emotionele lichaam om meer bestand te zijn tegen emotionele stress en teleurstelling.

Healing Flush voor Spirituele Integratie (5 & 6)

  • Level 5 werkt aan het verwijderen van karma en negatieve indrukken op de ziel.
  • Level 6 helpt bij het versterken van de verbinding met Spirit / God/ Hogere Zelf (of hoe je je hogere macht wilt noemen).

Je kunt jezelf en anderen behandelen met de Healing Flush. Na het ontvangen van de inwijdingen mag je deze aan anderen doorgeven. 

Founder: Stephanie Brail

Wil je graag de Healing Flush Empowerments ontvangen, dan kun je contact opnemen via het contactformulier.

Je ontvangt 6 afstandsinwijdingen, de originele Engelstalige handleidingen, een Nederlandstalige handleiding en een certificaat via de email. Voor deze energie uitwisseling vraag ik 45 euro.

Ervaringen Healing Flush

Hallo José,   Ik heb de inwijdingen van Healing Flush Empowerments opgehaald en vanmorgen was het de 6e level. Nou de levels 2 ,3 en 6 waren niet zo krachtig maar voelde fijn aan. De level 3 en 4 waren iets krachtiger, maar level 5 was echt het krachtigst. Voor deze inwijding heb ik 50 minuten echt heel sterk die energie gevoeld  in mijn re-heup, been en voet ( dit is het gebied waar ik jaren pijn aan heb). Trouwens  voor alle inwijdingen die ik ophaal ga ik rustig op bed liggen en drink veel water. Maar na de inwijding zakte de pijn wat af later op die ochtend.   Ik wil je heel erg bedanken voor deze HFE inwijdingen.


hai José, Ik zou nog even verslag uitbrengen hoe het gegaan is met de Healing Flush Empowerment: Het ging allemaal prima. Vooral level 2 en level 5 voelde ik goed. Het begon allemaal met een soort gekriebel in mijn voeten, wat zich dan langzaam naar boven uitbreidde. het waren geen hele intense ervaringen, maar ik merkte wel dat er iets gebeurde.