Akashic Records / Akasha Kronieken

akasha-kroniekenAndere benamingen zijn: Akasha Kronieken, het Grote Levensboek, de Kosmische Ziel, het Collectieve Bewustzijn, het Collectief Onderbewuste of de Soul Records.

De Records zijn de toegang tot alle kennis uit het verleden, het heden en de toekomst.

Je kunt de Records voorstellen als een boek, een stapel papieren of een boekenkast. Het is een universele opslagplaats van alle gedachten, woorden en daden van de mensheid.

In deze verzamelplaats vindt je ook jouw persoonlijke Records. Deze kan en mag je inkijken. Geeft iemands Hogere Zelf je toestemming dan kan je ook toegang krijgen tot de records van deze persoon. Dit wordt Record Reading genoemd.

Methodes die gebruikt kunnen worden voor reading zijn onder andere: Meditatie, Trance en Droomstaat.

In de handleiding wordt een methode voor een persoonlijke reading en een collectieve (groeps) reading aangereikt.

Redenen voor een reading van de Akashic Records :

  • Nieuwsgierigheid
  • De Waarheid zoeken
  • Weten welke invloeden vorige levens hebben op het huidige leven.
  • Regressie – het verleden bezoeken
  • Voorspellen van toekomstige gebeurtenissen.
  • Hulpmiddel bij het maken van moeilijke keuzes
  • Vragen omtrent Gidsen begeleiding.
  • Zoeken naar de oorzaken van fysieke, mentale, emotionele problemen
  • Duidelijkheid krijgen over levensdoel, planning.

Het lezen van je eigen Records geeft je wijsheid, inzicht, begrip en vergeving. Moeilijke levens situaties kunnen makkelijker worden aanvaard en vergeven.

Wil je graag worden ingewijd in de Akashic Records, dan kun je via het contactformulier contact met mij opnemen. Je ontvangt één afstandsinwijding, een Nederlandstalige handleiding, de Engelstalige handleiding zoals ik deze zelf heb ontvangen, en een certificaat via de email. Voor deze energie uitwisseling vraag ik 25 euro.

Ervaringen Akashic Records

Hallo José, Ik heb die inwijding opgehaald van Akakshic Records. Die energie kwam via mijn kruin en handpalmen naar binnen. Heel warm en voelde heel goed aan. Ik wil je bedanken voor die inwijding.

Hallo Jose, Ik heb vanmorgen de akasha records inwijding ontvangen. Dank je wel daarvoor. Het was een mooie en zachte ervaring. Een prachtige ruimte vol met kristallen en een aantal andere spirits die ook aan t “lezen” waren. Sommige spraken met me met warme vrolijke “woorden” . Vooral mijn hoofd tintelde daar enorm bij. Na 10 minuutjes werd alles weer stil en was het klaar.

Beste José, Ik heb afgelopen week de inwijding gedaan. Voelde een warme energie, maar vind het wel altijd moeilijk of dat daar dan mee in verband staat of dat het komt doordat ik mijn aandacht op mijn lichaam vestig. Ik heb ook al een reading geprobeerd, maar misschien moet ik daar meer mee oefenen.

Hallo José, Dank je wel voor het klaarzetten van de inwijding. Heb de inwijding gedaan. Was rustig, maar ik voelde wel een lichte druk bij mijn derde oog en voelde een gekriebel bij mijn kruin chakra.

Beste Jose ik heb gisteravond de afstemmlng gehad. Ik voelde de energie die via mijn kruinchakra mijn hele hoofd vulde.

Hi José, De inwijding is goed gegaan. Vrijwel direct voelde ik me in mijn kuif gepikt en via mijn kruin chakra en mijn pijnappelklier, derde oog voelde ik de energie naar al mijn Merkaba Soulstars (chakra’s) vloeien en naar mijn hart gaan. Het gaf soms net een gevoel alsof je duizenden bladzijden ritsend op elkaar legde. Ben nu benieuwd en ga vanavond de vraag van wie ben ik eens opzoeken in dit prachtige boek.

Hallo José, Hartelijk dank voor het klaar zetten van de Akashic Records inwijding. Een week geleden de inwijding ontvangen. Jouw instructies opgevolgd. Door drukte nu pas tijd om je te laten weeten hoe het is gegaan. De inwijding verliep goed. Ik voelde de energieen stromen. Het duurde circa 15 minuten. Een paar dagen geleden betrad ik in een droom een ruimte. Terwijl ik om mij heen keek, strekte de ruimte zich uit (panorama view) en verschillende deuren gingen voor mij open. Elk ruime was schoon, sereen en identiek aan elkaar. Ik heb geen boeken gezien of iets dat op een bibliotheek  er uit zag. Alleen dat ik ruimtes mocht betreden. De kleur in mijn droom was zacht beige. De droom was kort maar de belevenis intens. Ik ben heel blij met de Akashic Records inwijding en kijk er naar uit wat ik mag ontvangen van het universum.

Beste Jose, Ik wil jou graag laten weten dat ik de Akashic Kroniek inwijding heb ontvangen.Ik voelde direct de tinteling in mijn kruin ,handen en derde oog.Wat mij ook opviel dat ik de energy het sterkste bij mijn keelchakra heb gevoeld.Ik voelde een zware druk bij mijn keelchakra..het duurde iets langer voordat het weg was.Ik voel mij top,maar moet nog meer oefenen met de Akashic records..vorige jaar heb ik veel boodschappen ontvangen van mijn vorige leven.Ik dacht ik hallucineer mij,maar ik heb een raport gekregen van een bekende Psychic channeler…en tot mijn verbaas alles wat ik voelde was ook in haar rapport…dus ik hoop met de hulp van deze inwijding meer contact te kunnen maken. Dank je ,ik ben er heel blij mee. Heel erg bedankt voor de magische inwijdingen.

Hoi José, Deze inwijding inmiddels ook gedaan. Blijft bijzonder hoe duidelijk de inwijdingen binnen komen. Vind het nog wel lastig om met de kronieken te werken, om antwoorden te krijgen.

Hi Jose, Ik heb de attunement vandaag gedaan.  Ik voelde een koude tinteling achterin mijn hoofd ik geloof dat dat het punt is waar de twee hersen delen bij elkaar komen. Verder voelde ik energie langs mijn voorhoofd naar beneden stromen, heel zacht. Het is een gevoel die ik vaker heb.  Ik zag mezelf denk ik een vrouwelijke gedaante in een bos lopen, toen kwam ze bij een kreekje en liep ze een trap omhoog gemaakt van stenen. Het was niet een trap zoals we dat normaal zien. Toen liep een mannelijke gedaante over een brug naar een hal toe. Het leek heel grot achtig met pilaren. Ik zag andere gedaantes ook rond lopen. Toen zag ik een hond en heb heel sterk het gevoel dat ik dat was. Daarna zag ik een worsten broodje (hahaha) daarna een kat. Ze waren nog allemaal in dezelfde ruimte en keken als of ze iets zochten.  Ik zag mezelf niet weg gaan maar voelde wel de energie afnemen. Daarna kwam een liedje in mijn hoofd Weet eigenlijk niet zo goed wat ik ervan moet maken. 

Beste José,  Ik heb zojuist de inwijding voor de Akashic records opgehaald.  Het stroomde binnen via de handpalmen en de kruin. Al snel voelde ik het stromen door de chakra’s met de Ajna  als focus.  Ik heb al een glimp mogen ervaren van de archieven en kreeg een perkament rol  aangereikt door een “man”. Een mooie ervaring tot dusver. Ben benieuwd naar wat ik verder mag zien.