Kidneys and Bladder Care / Optimaliseren Nier- en Blaasfuncties

kidneys-and-bladder-care

Kidneys and Bladder Care  is een uitgebreid energiesysteem waarbij je persoonlijk wordt geassisteerd door lichtwezens die gespecialiseerd zijn in genezing en optimalisatie van de nier- en blaasfuncties.

Een afstemming in de Kidneys and Bladder Care geeft je toegang tot meerdere energie functies die gericht zijn op zeer specifieke gebieden van de nieren en blaas waarmee je de gevolgen van ziekte of letsel kunt compenseren.

Iedereen die de afstemming heeft ontvangen kan ermee werken, alleen Reiki- of Shamballa teachers mogen vervolgens de afstemmingen ook doorgeven aan anderen.

Kidney and Bladder Care bevat een speciale Shakti, dat helpt bij het oplossen van nierstenen, zodat je lichaam ze met minder ongemak kan uitscheiden.

Kidney and Bladder Care Team schenkt aandacht aan de nier- en blaasmeridiaan.

Founder: Mariah Windsong

Wil je worden ingewijd in Kidney and Bladder Care , dan kun je contact opnemen via het contactformulier contact.

Je ontvangt 1 afstandsinwijding, een uitgebreide Engelstalige handleiding en een certificaat via de email. Voor deze energie-uitwisseling vraag ik 25 euro. 

Ervaringen Kidneys and Bladder Care

Beste José, Na drie maanden met de “Kidney and bladder care” te hebben gewerkt, kan ik je nu melden dat mijn blaas en nieren afgelopen keer goed testten bij de natuurgeneeskundige. En dat ik veel minder last heb. Ik heb geen last meer van m’n rug aan de zijkanten, m’n urine is goed, en blaasontstekingen kan ik zelf heel snel de kop indrukken. Wel merk ik dat ik het moet bijhouden door de functies twee keer per dag te activeren, maar zolang ik dat doe, lijkt het goed te gaan. Al met al ben ik blij met de “Kidney and bladder care”.


Hallo José, Ik heb de inwijding Kidneys and Bladder Care opgehaald. Een hele fijne inwijding geweest. Voelde de energie behoorlijk intensief stromen. Heb ook alles geactiveerd. Merk dat er in de urinewegen wel wat beweging zit. Dit ervaar ik ook als ik berberis tinctuur inneem voor mijn nierstenen. Bijzondere ervaring dus. Al met al een hele bijzondere ervaring. Bedankt voor deze inwijding José…..


hoi jose, heb twee dagen geleden nu ook kidney bladdercare ontvangen , je zult dit geloven …had de volgende dag maden in mijn ontlasting … denk dat het een grote schoonmaak is, wodt veel oefenen met de kb care De kidney en bladder care (eerder bij jou besteld) hebben in zoverre resultaat dat ik beter mijn plas kan ophouden, en dat ik het idee heb dat ik minder hoef te plassen in situaties waarin dat niet kan of niet uitkomt. Dat heb ik pas gemerkt, misschien heel stom, maar ik wilde je dit resultaat toch melden 


Dag Jose, Dank je wel voor deze mooie inwijding. Heb deze vanmiddag binnengehaald. Prachtige zachte warme energie, die door mijn armen en handen en benen stroomde. Mijn nieren kregen een zeer apart warmte badje. Zeer aangenaam . Pure vloeibare LIEFDE. Ongeveer op de helft van de inwijding ging mijn rechter kleine teentje ongelooflijk zeer doen, maar dat ging weer over. Ik ga met deze Kidneys and Bladder care aan de slag. 


Hoi José, Ik heb vanmiddag de inwijding opgehaald, en er gebeurde iets vreemds: in plaats van de 3 a 12 minuten duurde het minimaal 37 minuten, terwijl ik ondertussen tegen de lichtwezens een paar keer heb gezegd dat ik straks weg moest, en ook hoe laat. De 37 was in dit geval nog kort; als ik niet weg had gemoeten, had het misschien nog langer geduurd. Ik heb gewacht met het activeren van de tools, en daar heel voorzichtig mee gedaan, omdat mijn lijf snel heftig kan reageren, ook op bijv. natuurlijke medicijnen. Heb vanmiddag twee keer een deel van de tools gebruikt, en het lijkt erop dat m’n urine nu al veel lichter is geworden (heb wel veel gedronken, zoals je adviseerde).