Lemurian Facilitator / Lemurië inwijding

lemurian-facilitator

Lemurië is een oude beschaving voorafgaand aan en tijdens de tijd van Atlantis. Er wordt aangenomen dat Lemurië grotendeels in de zuidelijke Stille Oceaan bestond, tussen Noord-Amerika en Azië/ Australië.

Oorspronkelijk droeg Lemurië de naam ‘Het land van Mu’ wat ‘Het Moederland’ betekende. Op het hoogtepunt was Lemurië een zeer spiritueel en hoog ontwikkelde beschaving.

De tijd van Lemurië zijn onze vroegste herinneringen van ons bestaan op de Aarde. Het was een gouden tijd, het paradijs of de tuin van Eden. Het bewustzijn was overwegend intuïtief en vrouwelijk. We waren in harmonie met onszelf en onze omgeving, de natuur en de elementen, het universum, met God/Godin, met alles wat is.

Door de inwijding wordt je afgestemd op de energieën van Lemurië en help je mee om deze energie hier op Aarde te verspreiden. Je mag deze inwijding aan anderen doorgeven.

Wil je worden ingewijd in Lemurian Facilitator kun je contact opnemen via het contactformulier.

Je ontvangt 1 afstandsinwijding, een Nederlandstalige handleiding, de originele Engelstalige handleiding en een certificaat via de email. Voor deze energie wisseling vraag ik 25 euro. 

Ervaringen Lemurian Facilitator

Hallo Jose, Ik ben je dankbaar voor de inwijdingen , het was een mooie ervaring hoor deze lemurische inwijding….

Beste José, ben nog aan het nagenieten van de geweldige ervaring.Voelde zo vertrouwd, was weer even thuiskomen. Dank je voor het mogen ervaren, van deze vertrouwde energie.

Beste José, Ik heb me deze morgen voorbereid op de inwijding en hetgeen ik voelde was een heel diepe rust, sereen…ik zag in de tempel de blauwe kleur, ik voelde me pure Liefde als Wezen. Een herkenning van energieën, gevoelens, liefde alom….ik voelde me omringd en gedragen door Lichtwezens. Wat een bijzondere mooie intense ervaring! Dank hiervoor!

Beste José, Bedankt voor de inwijding! Ik heb de inwijding een tijdje geleden al ontvangen, maar ik wilde ook de tijd nemen om er even mee te werken, voordat ik een mail zou sturen. De inwijding ging als volgt: Na het uitspreken van de intentie kreeg ik het gevoel dat ik gedragen werd door handen. Er kwamen steeds herinneringen op en ik merkte dat ik tijdens de zwaardere herinneringen meer steun in mijn rug voelde. Daarna voelde ik een energiestroom binnentreden, de energiestroom werkte vooral op mijn hartchakra en mijn heiligbeenchakra. Iets zei me dat ik energie kreeg voor een groter hart, energie om meer bij mezelf te blijven en om mijn (spirituele) gaven te versterken. Daarna was de inwijding afgelopen. Ik vind het zelf prettig om met de lemurian facilitator te werken. Het anders dan ik tot nu toe gewend was en ik heb er al een aantal inzichten uit mogen ontvangen. Verder lijkt het alsof mijn kruinchakra open gaat en dat er een soort tube omheen wordt geplaatst waardoor de verbinding tot stand komt. Ik merk wel dat ik na een facilitatie even moet bijkomen. Ik voel dan veel energie in me en ik moet daar dan even van bijkomen. Wederom bedankt voor de inwijding!

Beste Jose, Gisteravond heb ik de inwijding Lemurian Facilitator opgehaald. Wat een mooie krachtige inwijding. De tijd ging ook erg snel voorbij. Heel erg bedankt!