Triple Warmer Meridian Care

triple-warmer-meridian-care

Als je altijd moe bent en moeite hebt met ontspannen en mediteren, dan kan het zijn dat de drievoudige verwarmer meridiaan overactief is.

Voel je een druk in je voorhoofd, dan kan dit betekenen dat de drievoudige verwarmer meridiaan geblokkeerd is.

Problemen met de waterhuishouding in het lichaam kan worden verlicht door middel van regelmatig gebruik van de Triple Warmer Meridian Care.

De drievoudige verwarmer meridiaan begint bij de nagelriem van de ringvinger en loopt vervolgens langs de buitenzijde van de arm, over de schouders, langs de hals, achter het oor langs naar het begin van de wenkbrauwen.

Het heeft geen bijbehorend orgaan, maar zijn functies beïnvloeden alle 11 andere meridianen. De drievoudige verwarmer functioneert als thermostaat en past onze lichaamstemperatuur aan als de temperatuur buiten verandert. Geeft een psychisch en fysiek evenwicht. Bij blokkades ontstaan klier- en hormoonstoornissen, weergevoeligheid, oorsuizingen, gevoeligheid voor infecties en vermoeidheid. Hij is ook betrokken bij schouderproblemen en tennisellebogen. Op emotioneel gebied depressie, problemen met innerlijke balans en nonchalance.

Als de drievoudige verwarmer meridiaan in evenwicht is voelen we ons veilig. We zijn in staat om veranderingen in ons leven aan te brengen en negatieve gewoontes en patronen te doorbreken. We kunnen omgaan het alle facetten van het leven die ons worden aangeboden.

Bij te weinig energie in de drievoudige verwarmer meridiaan worden we apathisch en depressief.

Enige symptomen van een overactieve drievoudige verwarmer kunnen zijn:

  • Problemen met immuunsysteem
  • Problemen met de spijsvertering
  • Auto-immuunziekten
  • Voedingsmiddelen-, chemische en ecologische allergieën
  • Problemen met het gewicht
  • Nierproblemen en vasthouden van vocht
  • Chronische vermoeidheid
  • Slaapproblemen
  • Stemmingswisselingen
  • Versterkte PMS-klachten

De Triple Warmer Meridian Care bestaat uit 2 inwijdingen.

De eerste inwijding stemt je o.a. af op de mogelijkheid om de meridiaan te activeren en te balanceren. De tweede inwijding stemt je o.a. af op de mogelijkheid om de opgebouwde energie in de meridiaan te gebruiken voor manifestaties in jouw leven.

Triple Warmer Meridian Care bevat meerdere energie functies zoals; een Triple Warmer Meridian Activering en een Triple Warmer Meridian Flush. Deze helpen bij het regelen van de energiestroom in deze belangrijke meridiaan.

Founder: Mariah Windsong

Wil je in Triple Meridian Care worden ingewijd, dan kun je  contact met mij opnemen via het contactformulier . Je ontvangt 2 afstandsinwijdingen, een uitgebreide Engelstalige handleiding en een certificaat via de email. Voor deze energie-uitwisseling vraag ik 25 euro.


Ervaringen Triple Warmer Meridian Care:

Hallo Jose, Vandaag de 2e attunement gedaan, vorige week vrijdag de 1e. Bij de eerste attunement leek het alsof er een fris windje door mijn hoofd ging 😀 of mijn schedeldak even werd opgelicht en alles aan muizenissen, stofnesten etc.etc. eruit mocht waaien, was heel bijzonder. De tweede attunement gaf me diepe rust. Thanks voor deze attunements.

Je ziet vanzelf wel weer een nieuwe aanvraag, wanneer ik daar een innerlijk gevoel toe krijg.


Hoi José, Ik heb laatst de triple meridian care van je mogen ontvangen. (10 maart). Moet zeggen mijn schouder/ arm heb ik geen of weining last meer van.


Beste Jose, Ik heb de inwijdingen geactiveerd en ontvangen. Ik vind het heel interessant en ga nu hiermee een tijdje aan de slag. Heel erg bedankt.


Beste Jose, de energie van de triple warmer meridian heb ik mogen ontvangen , ging goed ….was heel grappig ik kreeg een soort michael te zien in een blauwe wolk of hij stond in een blauwe wolk . hoop dat het een goeie uitwerking op mijn schouderpijn mag hebben , lastig als je anderen kan behandelen maar bij je zelf is het iets moeilijker , dank je .


Hoi José, Ik heb deze week de Triple Warmer inwijdingen gedaan. Vond het een hele bijzondere eerste ervaring. Er ontstond een soort band van energie om mijn hoofd. Voel me nu energiek. En dat gaat wellicht alleen nog maar sterker worden de komende dagen. Dank je wel.


Beste Jose, Ik heb gister en vandaag beide Triple Warmer Meridian Care inwijdingen opgehaald. Deze inwijdingen waren ook beide weer een mooie ervaring. De tweede voelde nog krachtiger als de eerste. Bedankt!


Beste José, De inwijding is rustig verlopen en ik ben heel blij mee. Ik ga de komende weken hiermee aan de slag. Heel erg bedankt in ieder geval.


Dag José, Ik heb de inwijdingen ontvangen. Waren rustig, niks vreemds. Prima.


Triple Warmer Meridiaan Care. Dit was een hele bijzondere inwijding. Bij het eerste gedeelte voelde ik een wat zware druk op m’n kruin, waarna ik het gevoel had dat ik vol stroomde met energie. Bij het activeren van de flush voelde ik daadwerkelijk lijntjes door mijn lichaam lopen. De energie stroomde heel krachtig uit mijn voetchakra’s en handpalmen. Bij het 2de gedeelte had ik het gevoel of dat m’n hoofd te klein was zoveel energie kwam er binnen, en m’n handen en voeten gingen nog meer stromen. Ik had geen zin om de energie lager te zetten, want het voelde best wel prettig. Ik had ook het gevoel of dat er witte nevels om mij heen stonden. Bio Life gaf een tinteling door mijn hele lichaam. en wat ik heel bijzonder vond was dat bij My Power ik een brandend hart in mijn handen kreeg wie later in mijn lichaam verdween. Zo zag ik dat tenminste. My Horizon was rustig en bij My Beacon had ik het gevoel of dat ik even een speldenkussen was, scherpe prikkels vooral in m’n handen was heel goed voelbaar. Dit waren mij verslagen van de inwijdingen, iedere inwijding draagt wel iets heel bijzonders in zich.