Flow Care / voor het lymfatisch systeem

Flow Care is een energiesysteem wat speciaal is gechanneld om ons lymfatisch systeem te ondersteunen.

De twee belangrijkste functies van je lymfatisch systeem zijn het handhaven van de vochtbalans in je lichaam en immuniteit.

Flow Care ondersteunt de lymfatische capilairen, klieren en vaten en stimuleert de terugkeer van alle verzamelde lymfe en interstitiële vloeistof naar het bloed.

Flow Care verhoogt de doorstroming van lymfe door het lymfestelsel. Het verzorgt de haarvaten en vaatwanden, reinigt en versterkt ze.

Flow Care stimuleert herstel en genezing van de vele kleppen in het lymfestelsel voor een optimale terugstroming van lymfe in de bloedbaan.

Flow Care zorgt voor het delicate innerlijke evenwicht dat je lymfestelsels nastreven, zodat je cellen en lichaam kunnen gedijen in een gezonde omgeving.

Na het ontvangen van de inwijding kun je onbeperkt Flow Care sessies activeren. Deze energiestroom duurt ongeveer 30 minuten per keer. Ook mag je de Flow Care inwijding doorgeven aan anderen.

Founder: Mariah Windsong

Wil je graag de Flow Care afstemming ontvangen, dan kun je via het contactformulier contact met mij opnemen.

Je ontvangt één afstandsinwijding en via de email een Nederlandstalige handleiding, de originele Engelstalige handleiding en een certificaat. Voor deze energie uitwisseling vraag ik 20 euro.

 

 

Een ervaring met Flow Care

Goedeavond José, De flow care inwijding was ja heftig. Intens waterkleuren in alle mogelijke tinten. Voelde zwarte in mijn rechterbeen en rechteroksel. Precies de plaatsen waar ik de laatste tijd enorm  gevoelig  en last heb. Was de juiste tijd om dit te doen. Voel wel nu na een uur slapen wel verlichting.