Tooth (Tand) Care

Tooth Care

Gezonder tandvlees – bescherming van glazuur– reparatie tandwortel –pijnbestrijding

Tooth Care is een uitgebreid energiesysteem dat zorg draagt voor alle onderdelen van jouw tanden en tandvlees.

Tooth Care omvat verschillende energiefuncties die van pas kunnen komen als je ooit een vulling verliest of het risico loopt op een infectie. Er is zelfs een functie om de concentratie van calcium en de botdichtheid te verbeteren. Je kunt werken met een Tooth Care Team en van hen een persoonlijke Tooth Care sessie ontvangen. De Tooth Care sessie wordt uitgevoerd door Lichtwezens die hiervoor zijn opgeleid. De verschillende energiefuncties en hun werking worden allemaal uitvoerig in de bijbehorende handleiding uitgelegd.

Na het ontvangen van de Tooth Care inwijding kun je met je intentie de volgende energiefuncties activeren:

  • Tooth Care
  • Enamel Protector
  • Gum Health Enhancement
  • Tooth Root Repair Shakti
  • Bentonite Sealant
  • Optimal Bone Density Field
  • Ideal Calcium Concentration
  • Ethereal Hydrocodone
  • Tooth Care Session

Wil je graag worden ingewijd in Tooth Care, dan kun je via het contactformulier contact met mij opnemen. Je ontvangt één afstandsinwijding, de originele Engelstalige handleiding en een certificaat via de email. Voor deze energie uitwisseling vraag ik 25 euro.

 


Ervaringen Tooth Care: 

In het begin was ik even wat sceptisch, maar voelde de energie tijdens de activatie al meteen stromen. Ik voelde vooral een tintelend gevoel in mijn tanden. Ook de healing van het Tooth Care Team vond ik heel aangenaam en ontspannend; ik ben in een verkwikkende slaap gevallen. Ik ga het zeker vaker activeren en ben heel benieuwd naar het resultaat!

Beste José, ik heb de inwijding opgehaald. Bijzonder ik heb zoveel gezien, gevoeld en ervaren. Bij mij gebeurde er heel veel en ik voelde veel energie. Heeft nog best wel even geduurd.

Hai José, Hartelijk dank voor het klaar zetten van de Tooth Care inwijding. Vanavond heb ik de Tooth Care inwijding opgehaald. Eerst een korte zitmeditatie. Vervolgens liggend in bed met intentie de inwijding opgeroepen. Het was heel bijzonder om binnen enkele seconden subtiele prikkelingen in mijn mond te ervaren. Het begon met prikjes in mijn wang en daarna op de voorkant van mijn bovengebit. Het leek op een Reiki-zelfbehandeling, alleen zonder handoplegging. De energie stroomde door mijn lichaam. Tintelingen in mijn rechtervoet. Ik voelde mij heel ontspannen. De inwijding duurde 5 a 10 minuten. Ik had behoefte om even mijn ogen dicht te doen. Anderhalf uur later werd ik plotseling wakker uit een heerlijke diepe slaap. “Wauw” dat was m’n eerste gedachte. Kijk er naar uit om de functies die bij deze inwijding horen te gaan activeren. Eerst ga ik met deze inwijding “spelen”. Heb ook interesses in andere inwijdingen van jou. Dank voor de Tooth Care inwijding. De Tooth Care inwijding was weer vriendelijk, getintel op mijn hoofd en warme handen en voeten. Ik heb het gevoel gehad dat mijn mond een beetje was verdoofd, zoals bij de tandarts. Daarna kreeg ik loodzware botten in mijn benen, ik denk dat het Optimal Bone Density Field aan de slag is geweest. Hier ben ik blij mee. (Wat vroeg in de overgang, verhoogde kans op botontkalking, gebruik wel supplementen) Mijn tandvlees is al iets rustiger door het Infection Inhibitor Field, ook andere ontstekinggevoelige plekjes in mijn lichaam hebben enige verbetering ondergaan en ook hier ben ik heel blij mee.