Subtle Body Care / Reiniging Subtiel Lichaam

Subtle Body Care

Subtle Body Care verwijdert de ‘rommel’ in het subtiele lichaam, welke een belemmering kan vormen om een gecentreerde, heldere staat van geest & Zijn te bereiken.

Je subtiele lichaam is samengesteld uit alle energie in je lichaam.

De Subtle Body Care energie kan worden geactiveerd, in stappen van 10 minuten, voor het balanceren van de energieën in je subtiele lichaam en het zuiveren & centreren van je geest.

Subtle Body Care is een prachtig antwoord op onrust & angsten van het lichaam en geest.

Het Subtle Body Care Team communiceert zowel met je lichaam en je geest. Dit zorgt ervoor dat beide zich gehoord voelen over hun zorgen en zich serieus genomen voelen. Als het eenmaal is “gehoord” zullen je lichaam en je geest bereid zijn om zich te ontspannen, want in de aanwezigheid van het Subtle Body Care Team weet het dat het beschermd en geholpen is. Je lichaam en je geest zullen zichzelf toestaan om voor een korte periode “off duty” te gaan. Deze korte periode van volledige ontspanning zorgt ervoor dat je zowel je lichaam als je geest zich kunnen vernieuwen.

Enkele doelen van het Subtle Body Care:

  • Het laten wegvallen van verstoringen in alle gebieden van je subtiele energievelden
  • Het verbeteren van je verbinding met je hogere zelf, ziel en de Bron.
  • Het bijvullen en balanceren van alle gebieden van je lichaam en subtiele lichamen.
  • Je geest verzekeren dat het veilig is om te kunnen ontspannen en zuiveren.
  • Begeleiden naar een nieuwe staat van bewustzijn.

Founder: Mariah Windsong

Wil je graag worden ingewijd in Subtle Body Care, dan kun je contact opnemen via het contactformulier. Je ontvangt één afstandsinwijding, daarnaast ontvang je de originele Engelstalige handleiding en een certificaat via de email. Voor deze energie uitwisseling vraag ik 25 euro.