Kundalini Reiki

KRpakket

Kundalini Reiki is een krachtige, aardende energie die jou in je eigen kracht brengt.

Kundalini is een Sanskriet woord dat ‘opgerold’ betekent. Het betekent de energie die opgerold ligt aan de basis van onze ruggengraat. Deze energie, die bij de meeste mensen onbewust blijft, is in feite onze grootste kracht van creativiteit en bewustwording.

Bij Kundalini Reiki wordt de Kundalini geleidelijk ‘wakker’ gemaakt. Als het opstijgen van de Kundalini energie niet gelijkmatig gebeurt, kan men sterke ongemakken ervaren. Er kunnen namelijk sterke ervaringen worden opgedaan wanneer blokkades worden doorbroken. Een open Kundalini betekent dat er na verloop van tijd een complete zuivering van de chakra’s, lichaamsdelen en de energiekanalen bereikt wordt.

Bij Kundalini Reiki wordt de energie op een rustige manier ‘wakker’ gemaakt en krijgt zo de kans kans om rustig op te stijgen. Mensen die problemen hebben, of gehad hebben, met het verkeerd ontwaken van Kundalini of andere problemen hebben met de Kundalini energie, kunnen meestal goed geholpen worden met Kundalini Reiki.

Kundalini Reiki bestaat uit 3 graden. Iedereen die wil gaan werken met Kundalini Reiki moet beginnen met de 1e graad, ook al heeft men inwijdingen gehad in andere Reiki vormen. Het systeem is heel eenvoudig in gebruik en tegelijkertijd ook veel krachtiger dan de traditionele Reiki vormen.

Kundalini Reiki level 1

Tijdens de eerste inwijding worden alle blokkades in de chakra’s verwijderd, behalve in het basischakra. Het hoofd energiekanaal tussen de basis- en kruinchakra wordt schoongemaakt en voorbereid op het ‘wakker maken’ van de Kundalini tijdens de Kundalini Reiki 2 inwijding. Het hartchakra wordt vergroot en de energiebanen van de handen naar het kruinchakra worden geopend, zodat de Reiki energie vrijer kan stromen. Je leert een complete behandeling te geven en een afstandsbehandeling. Kundalini Reiki staat gelijk aan Usui Reiki 1, 2 en 3!

Kundalini Reiki level 2

Tijdens de tweede inwijding worden de Reiki-kanalen verder geopend. Het ontwaken van de Kundalini, waarbij de hoofd energiebaan zachtjes en veilig geopend wordt, wordt aangestoken door het Kundalini vuur en bereikt de zonnevlecht ter voorbereiding van het volledig opstijgen van de Kundalini tijdens de Kundalini 3 inwijding. Tevens gaat het voorhoofdchakra (3e oog) verder open. Je leert een speciale korte meditatie. Als je deze meditatie toepast, dan verhoog je voor korte tijd de kracht van het Kundalini vuur. Op deze manier worden alle chakra’s en het hele energiesysteem gereinigd.

Kundalini Reiki level 3 – Kundalini Reiki Master

Bij de derde inwijding worden de voorgaande inwijdingen krachtiger en de keelchakra, zonnevlecht, hara en wortelchakra worden geopend. Het Kundalini vuur wordt krachtiger en stijgt omhoog om bij de kruinchakra het lichaam te verlaten. Je leert Kundalini Reiki inwijdingen te geven aan anderen en hoe je kristallen en andere objecten kan inwijden opdat ze kunnen fungeren als Reiki kanalen.

Tijdens deze master-inwijding ontvang je 7 extra afstemmingen, namelijk;

  • Balans
  • Diamant Reiki
  • Kristal Reiki
  • DNA Reiki
  • Geboorte Trauma Reiki
  • Locatie Reiki
  • Vorige Levens Reiki

Er zijn geen symbolen of moeilijke technieken. Je kunt jezelf en anderen behandelen met Kundalini Reiki (hands-on of via afstand). 

Je mag de inwijdingen doorgeven aan anderen. 

Founder: Ole Gabrielsen

Vooreis: minimaal Reiki 1

Wil je graag de Kundalini Reiki inwijdingen ontvangen, dan kun je via het contactformulier contact met mij opnemen.

Je ontvangt 3 afstandsinwijdingen, een uitgebreide Nederlandstalige handleiding, de 3 originele Engelstalige handleidingen en een certificaat via de email. Voor deze energie uitwisseling vraag ik 50 euro.

Ervaringen Kundalini Reiki

Hoi José, Ik heb gisteravond de derde inwijding ontvangen. Het was heel bijzonder. Ik was benieuwd of ik weer zoveel zou voelen als bij 1 en 2. Dit keer was het meer in duidelijke volgorde, het voelde compleet. Ik voelde elk chakra oplichten. Het begon bij de onderste chakra en werkte zo omhoog. Daarna viel ik even in slaap. Toen ik wakker werd had ik last van mijn stuitje/bekken. En dat heb ik nog. Dat is ook logisch want mijn aarding is niet optimaal. Ik moet zeggen dat ik me de afgelopen dagen rustiger voel, steviger en meer in het moment aanwezig. Ik geniet meer. Ik weet niet of dit door de kundalini komt maar het zou me niets verbazen. Ik voel elke dag de stevige energie in mijn ruggengraat stromen en het geeft me letterlijk meer stevigheid.


Ik vind dit erg fijn werken, deze afstandinwijdingen en het smaakt naar meer.
Ik wil eerst even afwachten wat de kundalini reiki 3 gaat doen de komende dagen, maar het kriebelt nu al om een vervolg te doen. Warme groet en dank.


Hoi José, Ik heb net even een half uurtje geen kids om me heen gehad en heb toen een paar reikivormen uitgeprobeerd. Wel apart hoe ze voelen. De diamant reiki is heel krachtig. Ik kreeg direct hele warme voeten. De DNA reiki stroomde goed en ik voelde verschillende plekken in mijn lichaam aangeraakt worden. De geboortetrauma reiki voelde ik vooral op mijn hart/thymus/keelchakra werken. Voelt als veel verdriet en ademtekort. Ik heb dit zo’n 6 minuten gedaan, maar ik blijf een brok in mijn keel voelen. Blijkbaar zit daar zeer oud zeer. Heel bijzonder.


Goedemorgen José, Het is al weer een tijdje terug dat ik de kundalini reiki inwijdingen heb mogen ontvangen van jou. Ik gebruik het zeer vaak en vind het een erg fijne energie.
Ik weet niet meer bij welke graad maar bij 1 van de inwijdingen leek het of mijn kruin openbarste en alles wat in mijn hoofd zat naar buiten kwam..
Dat was heel mooi.


Hoi José, Het is heel rustig verlopen. Ik heb eerst mezelf behandeld en toen de inwijding ontvangen. Het voelde heel krachtig aan. Vooral mijn benen werden behoorlijk aangepakt. Ik voelde alle zwakke plekken in mijn lichaam aangeraakt worden en vooral de chakra’s in mijn nek en voorhoofd voelde ik heel goed. Evenals mijn kruinchakra. Ik viel op een gegeven moment in slaap en werd na een half uur weer wakker. Ik voel me goed vandaag. Ik voel het nog flink stromen. Voelt wel fijn.
Bedankt en ik hou je op de hoogte hoe de rest verloopt.


Hoi José, Ik heb de Kundalini Reiki inwijdingen op 9, 12 en 17 februari opgehaald.
De inwijdingen waren stuk voor stuk prettig en indrukwekkend.
Deel 1 was een zachte energie, waarbij mijn voorhoofdchakra voelbaar werd vergroot en mijn kruinchakra verbreed.
Deel 2 begon als een zachte, grondende energie en eindigde met een elektrische energie door mijn lijf. De focus lag op mijn onderste chakra’s.
Deel 3 was krachtig; vol levenskracht en balans. Wat een geweldige energie! Ik zag veel overleden dierbaren en bekenden, wat nog nooit eerder gebeurd was op deze wijze.
Ik ben heel blij met de nieuwe energieën en ga er de komende tijd intensief mee aan de slag. Bedankt.


Ik wil je bedanken voor de inwijdingen die je voor me hebt klaar gezet. Ik heb inmiddels de kundalini reiki inwijdingen gehad. Ik vind het een hele fijne energie!


Bedankt voor de inwijding van kundaline Reiki….die je hebt klaargezet. Ik heb afgelopen woensdag de eerste inwijding gedaan, en het voelde goed aan. Ik voel me al een heel stuk lekkerder. En beter in me vel sinds ik met deze energie behandel. Het maakt je een stuk vrijer lijkt het. Ik ben heel blij dat ik deze prachtige energie van kunaline mag ontvangen.


Ik heb 2de kundalini inwijding op dinsdagavond ontvangen. Deze keer was het krachtiger. Heb energie voelen stromen over heel mijn lichaam en vooral langs mijn rug, het leek ook dat de energie tot naar mijn kruin ging, maar kon er niet uit. Het was in elk geval een vrij intens en heerlijke ervaring. Hartelijk dank hiervoor


De Kundalini was een goede ervaring. Iedere inwijding geeft zoveel rust. En daarna wordt de kracht toch iedere keer sterker. Dank u.


Hallo José, Wil je graag even op de hoogte houden van wat er gebeurde bij de inwijdingen bij Kundalini 1 voelde ik sterk dat er in mijn onderlijf van alles gebeurde en dat er flink aan de lagere chakra`s werd gewerkt , daarna voelde ik veel ruimte bij mijn solar plexus alles voelde heel goed en lekker, wel de rest van de middag met luid rommelden ingewanden gezeten.(was wel grappig.) Afgelopen dinsdag nummer 2 opgehaald, ook weer aardig voelbaar eerst bij mijn benen en na een minuut of 10 verplaatste dat van mijn benen naar het hart gebied wauw wat een energie stroom ging daar door heen héérlijk mijn hartje heeft aardig bij getankt en wat een ruimte in mijn hart,borst gebied dat voelde echt ontzettend lekker. Ik heb nu ook de laatste graad afgelopen zaterdag gehaald was een lekkere inwijding weer veel ruimte op de borstkast gekregen verder viel het allemaal wel mee. De toename van de kracht na de derde inwijding is een heel stuk beter geworden, wat een verschil ik vind het een heerlijke energie om mee te werken en vooral dat je geen symbolen hoeft te gebruiken is helemaal super. Dus wou ik jou bedanken voor deze prachtige inwijdingen,super!


Hoi Jose, Gisteren inwijding nr 1 ontvangen. Geen heftige reacties, soms wat kippenvel en gevoeligheid die van onder naar boven ging idd. Heb er ongeveer 10 min voor gezeten en ben daarna gaan liggen. Ik had niet zo`n sterk gevoel of idee dat mijn chakras `behandeld`werden, enkel wel mijn handen. Een grote bol van energie die zwaar en krachtig aanvoelde, in beide handen en nu nog kan ik deze energie makkelijk `terug `halen. Ik hoef maar even te gaan liggen en dan lijkt het of ik mijn handen niet meer voel, en los van mijn lichaam zijn. Maar enkel bestaan uit energie. Na het zitten heeft het ongeveer nog een uur of 3 geduurd dat ik de energie voelde stromen. Wel een heel schoon en opgeruimd gevoel, en licht in de voeten. Warme groet.


Hallo José, De Kundalini is enorm krachtig, het was een heftige ervaring. Maar alles weer ten goede van…zullen we maar zeggen.


ik ben bezig om de kundalini een beetje eigen te maken en het is toch weer anders. Mijn katten gaan ineens helemaal door de hoefjes als zodra ze de energie voelen haha en aan ‘gewone’ reiki waren ze al wel gewend. De nacht na de 3e inwijding heb ik de hele nacht wakker gelegen volgens mij had ik een beetje te veel energie! Van deel 1 en 2 voelde ik niet zo erg veel! Het is een krachtige energie. Heel fijn. Dank je wel!


Beste josé, ik ben eindelijk door mijn 3 inwijdingen van de kundal reiki 😉 Amai wel heftig geweest en inderdaad een serieuze zuivering doorgemaakt !! Ik wou je hiervoor graag nog is bedanken, bij de laatste inwijding zag ik zelfs met gesloten ogen een klein tvtje precies met beelden maar kon er nog niet veel van maken maar ook precies een licht paarse vlek die helder was van kleur en steeds van vorm veranderde zoals het schitteren van een diamant , zeer speciale ervaring.


hoi jose, ik heb de eerste inwijding meteen maar opgehaald, ik had al gehoopt dat het vandaag zou kunnen en ik deel graag mijn ervaring met je. wow, wat mooi zeg. ik had het gevoel alsof ik zachtjes heen en weer gewiegd werd. mijn kruin ging open, dat voelde ik duidelijk, dat voel ik nu nog steeds, het voelt heel apart. ik voel me ontzettend rustig en gegrond en mijn handen werden heeeeeeeeel zwaar. ik vond het een prettige ervaring en zit nog helemaal na te genieten. bedankt iig hiervoor en ik kijk uit naar de volgende inwijding.


hoi jose, ik ben inmiddels klaar met de derde inwijding van kundalinie Reiki. ik moet zeggen dat 2 en 3 niet zo heftig waren als 1.eigenlijk is 1 de enige waar ik echt goed iets ervaren heb bij 2 en 3 eigenlijk weinig.Ik heb gemerkt dat als ik mezelf reiki geef dat ik de energie veel sneller op gang voel komen en ik merk echt dat het vele malen krachtiger is.


Hallo José, Gister de 3 de kundalini  opgehaald. Het verliep eerst rustig , behalve bij  hart en keel chackra, Maar ik accepteerde het gewoon en toen stroomde het lekker door . Bij het 6 de en 7 de chackra voelde het heerlijk. Ik voel me nu ook lekker, en kijk er naar uit om met  de inwijdingen te gaan oefenen.


Hoi José, ik ben bezig geweest met de energie van kundalini en ben begonnen met mezelf te behandelen. Nu bruis ik ineens van de energie, whahah, geinig hoor. voel me nu continu zo goed en vrolijk, was ik altijd al, maar nu nog intenser ofzo, heerlijk vind ik dat.


Dag José, Vandaag heb ik Kundalini Reiki 3 opgehaald. Ik vind het bijzonder zo de inwijding te hebben ontvangen met intentie en te ‘downloaden’. De energie bleef stromen. Een zeer aardende energie! Vandaag doe ik de hele dag rustig aan, het is nog steeds bezig voor de integratie. Zeer bedankt!!


De Kundalini 3 wijding heb ik opgehaald deze was behoorlijk pittig mijn kruin en derde oog hadden heel wat te voorduren. Heb de hele dag een lichte hoofdpijn gehad  maar dat is nu voorbij. dank je wel en wie weet tot een volgende keer.


Hoi beste Jose heb vandaag eerste inwijding ontvangen! Mijn hele ruggegraad werd warm en mij hele energie is vandaag best oke! 


Beste Jose, Ik heb de eerste 2 kundalini reiki inwijdingen gedaan en de 2e inwijding ook echt gevoeld.. Vnl een heel warme stroom energie door de eerste 4 chakra’s.. Heel aangenaam gevoel.


Beste José, Ik heb net de eerste inwijding ontvangen. Ik voelde in het begin een zeer zware druk in mijn hoofd maar na een tijdje is deze spontaan weg gegaan. Ik had ook een warm gevoel in het onderste van mijn rug. Voor de rest moet ik eerlijk zeggen dat ik niet veel “ervaren” heb. Alhoewel bovenstaande toch wel voldoende was om ervan overtuigd te zijn dat er effectief iets gebeurde. Sorry, wil niet negatief overkomen maar ik ben een nogal sceptisch iemand wat afstandsinwijdingen betreft. Maar op de een of andere manier vertrouwde ik jou wel. Alvast bedankt; ook voor de extra inwijding, ik zal hem met plezier tot bij mij laten komen.


Hoi, Ik weer. Ik weet niet waarom maar ik heb vanmorgen, al héél vroeg, de tweede graad opgeladen. Ik voelde me echt rusteloos en ergens dacht ik van het is te vroeg maar aan de andere kant dwong er iets mij om het toch al te doen. Dus toen ik rustig in mijn bed lag heb ik dan de tweede graad naar me toe laten komen. Dit keer was het heel anders. Mijn handen begonnen te branden zoals ze normaal doen als ik een afstandsbehandeling doe en mijn voeten ook. Na een tijd verdween dit dan weer en ben ik opnieuw in slaap gevallen voor een paar uur. een echte rustige ontspannen slaap. Ik voel me nu helemaal opgeladen. Bedankt José.


Hoi, Ik wou je even laten weten dat ik de derde graad ook heb opgehaald. Ook nu voelde ik het vooral in mijn handen. Daarna was ik vol energie. Het was ook zeker een aangename ervaring.


Beste Jose, Ik heb alle inwijdingen met succes gedaan, niet zo lang geleden heb ik gelijk iemand ermee kunnen helpen 🙂 Heel erg bedankt hiervoor!


Beste José, Hartelijk bedankt voor de mooie inwijdingen. Ik weet nu zeker dat ik ze heb gehad. Alle 3 de inwijdingen heb ik meegemaakt en ervaren. Het waren bijna dezelfde ervaringen die ik bij elke inwijding heb gehad. Zo heb ik bij alle 3 een tintelende sensatie in mijn handen en armen gevoeld. Alsof ik de energie daadwerkelijk voelde stromen. Bij mijn eerste en laatste inwijding had ik ook dat ik lichtflitsen zag, iets wat ik niet als onprettig heb ervaren. Dit was voor mij eerder een bevestiging dat er iemand/iets bij me was en zich op deze manier wilde laten zien. Wel ben ik na alle 3 de inwijdingen vrij moe en lusteloos geweest, maar dit is volgens mij ook onderdeel van het proces. Ik kan me nog herinneren van mijn Usui Reiki dat ik dit ook bij elke inwijding/cursus heb gevoeld. Verder moet ik alleen nog de thuis inwijdingen doen voor de overige vormen (Diamant, DNA). Dit staat op de planning voor deze week. Nogmaals bedankt voor de inwijdingen, ik heb ze weer als prettig ervaren. Een prettige dag verder.