Gouden, Zilver Violette Vlam

De Gouden, Zilver Violette Vlam is een voortdurende evoluerende Vlam van Transmutatie die heel eenvoudig aangeroepen kan worden.

Wat is de Vlam van Transmutatie?

De Violette Vlam is een spirituele energie met een hoge frequentie, die al duizenden jaren bekend is bij spirituele ingewijden. In Atlantis konden de mensen beroep doen op de Violette Vlam van Transmutatie om negativiteit op te lossen in relaties en situaties. Dit violette licht met hoge frequentie verslond letterlijk lage energieën, zodat de mensen hun aura’s helder konden houden. Helaas is de kracht misbruikt en was het nadien alleen nog maar beschikbaar voor een klein select groepje.

Op de Harmonische Convergentie in augustus 1987 hebben zoveel lichtwerkers gebeden en gemediteerd voor het verhogen van bewustzijn van de mensheid dat St. Germain, de Hoeder van de Violette Vlam, de Bron om een vrijstelling voor de mensheid kon vragen. Onder Goddelijke Genade was de kracht van de Violette Vlam weer voor iedereen te gebruiken.

De vlam bevat kleuren van lavendel, via lila naar het diepste violet en transmuteert, lost op en verwijdert letterlijk de lagere vibraties.

In 1998 werd de Zilveren Straal van Genade en Harmonie samengevoegd met de Violette Vlam van Transmutatie. Prachtig zilveren licht danst in de violette vlammen. Wanneer deze is aangeroepen zal de negatieve energie worden vervangen door iets moois van een hogere frequentie.

En nu is de Gouden Straal uit de vijfde dimensie samengevoegd met de Zilver Violette Vlam, hierdoor is wijsheid, liefde van de engelen en bescherming toegevoegd aan de kwaliteiten van transmutatie en harmonie – een werkelijk machtige combinatie die je bewustzijn verhoogd naar de vijfde dimensie en je daar ook houdt.

De Gouden, Zilver Violette Vlam bezit de kwaliteiten van vrijheid, alchemie, rechtvaardigheid, vreugde, vergeving, genade en vrede. Wanneer de decreten met toewijding worden voorgedragen zal de Gouden, Zilver Violette Vlam iedere cel en atoom van ons lichaam, geest en emoties doordringen en zelfs ons onderbewuste geheugen.

Het brengt letterlijk de vibratie van de elektronen omhoog, zodat we meer resoneren met de pure kosmische energie afkomstig van onze God Aanwezigheid.

De Zilveren energieën vervangen de getransmuteerde negatieve energieën met hoger vibrerende energieën en het Goud brengt een blijvend gevoel van vrede aan het einde van de healing.

Naast het verdrijven van gifstoffen die in onze fysieke organen zitten, kan de Gouden, Zilver Violette Vlam ook de karma’s en trauma’s van onze huidige en vorige levens, die worden opgenomen in onze etherische, mentale, emotionele en fysieke lichamen, transmuteren. Soms voelt ons persoonlijke karma als een zwaar gewicht, maar door een beroep te doen op de Vlam van Transmutatie zullen we ons lichter en minder belast voelen om dat het letterlijk de oorzaak van onze problemen consumeert. In andere woorden, de Gouden Zilver Violette Vlam verwijdert de verslagen van vorige levens, waardoor onze eigenwaarde wordt verhoogd en helpt ons gelukkig met onszelf te zijn.

Door het ontvangen van de Gouden, Zilver Violette Vlam attunement en deze te gebruiken samen met het regelmatige proces van decreten, meditatie en visualisatie, zal je transformatieproces versnellen.

Je mag deze inwijding aan anderen doorgeven.

Wil je graag de Gouden, Zilver Violette Vlam attunement ontvangen, dan kun je contact met mij opnemen via het contactformulier.

Je ontvangt 1 afstandsinwijding, een Nederlandstalige handleiding en een certificaat via de email. Voor deze energie uitwisseling vraag ik 25 euro.

Ervaringen Gouden, Zilver Violette Vlam

Hallo José, Ik heb de Gouden, Zilver Violette Vlam inwijding op gehaald. Het was een hele fijne ervaring. Ik voelde wat tintelingen in mijn lichaam en ik werd heel snel warm. Dit voelde prettig aan. Heel erg bedankt weer.


Hoi Jose, Ik heb vanmorgen de inwijding opgehaald. Het was een hele mooie rustgevende ervaring. Dank je.


Hallo José, Na een wandeling met mijn honden heb ik de afstandsinwijding gedaan. Rond 13.36 uur heb ik het liggend op bed gedaan. Eerst gemediteerd en toen die zin uitgesproken. Ik voelde veel tintelingen vooral rondom mijn ogen en de achterkant van mijn hoofd. Later leek  het wel of ik werd opgelift. Alsof ik ging uittreden. Zo voelde het… Of anders gezegd: als mijn lichaam een holle buis was dan zat ik daarin. En bewoog ik al wiegend 2 cm boven mijn fysieke lichaam. Terwijl de tintelingen doorgingen.Het gebeurde vrij snel want na 11 minuten ongeveer was het klaar en viel ik daarna in een diepe slaap. Ik vond het wel apart. Ik ben benieuwd hoe het verder gaat…


hallo josé, vandaag de inwijding binnengehaald veel kleuren gezien. veel blauw. de mantras gezegd. veel violet gezien . ik zie normaal niet veel. nu wel. voelde goed aan.


Hoi José, De inwijding is heel goed gegaan. Ik kon het duidelijk voelen via mijn kruin, heel langzaam naar mijn tenen. Ik ben er mee aan het oefenen en het is een prachtige krachtige energie met, zo nu en dan, de nodige bijbehorende intense maar helende processen. Hartelijk dank!


Beste José, Afgelopen donderdag heb ik onderstaande inwijding gedaan en deze was voor mij een hele mooie ervaring, ik lag heerlijk rustig en startte het proces. Ik kreeg een enorme golven van de kleur paars binnen als ook geel/oranje kleur, later kreeg ik pas de kleur zilver door de golven heen maar veel minder heftig, dit alles duurde ongeveer een 20 minuten en ik heb er van genoten. Dank je dat ik dit heb mogen ontvangen.


Beste José, Ik heb deze morgen de inwijding van de gouden, zilver violette vlam mogen ontvangen, net als de vorige inwijding was dit ook een mooie ervaring en rustgevend.


Hallo José, Bedankt voor de Gouden, Zilver Violette Vlam inwijding! Ik heb de inwijding zaterdag ontvangen. Het was een goede ervaring! M’n handen werden ook erg warm. Bedankt ook weer voor alle informatie!