Meridian Flush 7 & 8 / Inzicht en Inspiratie

meridian-flush-7

Meridian Flush level 7 & 8 brengen positieve energieën van inzicht en inspiratie, ze tillen de geest op, en helpen het individu om hun ware levenspad te volgen.

De energieën zijn gemakkelijk te gebruiken en worden door middel van intentie geactiveerd. Het werkt net zo goed hands-on als op afstand. Het is een uitstekende aanvulling op Reiki of ieder ander energie helingsysteem.

Meridian Flushes 7 & 8 is een vervolg van de Meridian Flush serie, maar het is niet noodzakelijk dat je de eerste zes Flushes hebt ontvangen. Je kunt deze energieën ontvangen of delen, ongeacht men gebruik heeft gemaakt van de vorige Meridian Flushes.

Iedere Meridian Flush zal werken aan het verwijderen van de vastgelopen energie uit de meridianen, welke het fysieke lichaam zal helpen volgens de Chinese geneeskunde.

De Meridian Flush 7 en 8 zullen ook helen op een meer esoterisch niveau, om het individu af te stemmen op hun innerlijke vonk, om inzicht en inspiratie te geven.

Deze twee flushes kunnen een verhoogde helderheid, vreugde en hoop voor een betere toekomst brengen.

Meridian Flush level 7 –  Inzicht

Meridian Flush 7 werkt om inzicht te brengen. Inzicht is de toestand dat men iets begrijpt of als men snapt hoe iets in elkaar zit. Het is een vorm van zelfbewustzijn; hoe iemand ergens naar kijkt.

Inzicht kan een zeer krachtig geestelijk cadeau zijn dat ons in staat stelt om beter door het leven te navigeren.

Door inzichtelijk te maken, zijn we meer uitgerust om geestelijk te groeien en te reageren op de uitdagingen van het leven. We worden afgestemd op de waarheid en hebben de onderscheiding om door het soms verwarrende water van het leven te navigeren.

Meridian Flush level 8 – Inspiratie

Meridian Flush 8 brengt de energie van inspiratie. Een van de definities van inspiratie volgens dictionary.com is: ´een goddelijke invloed die direct en onmiddellijk op de geest of ziel wordt uitgeoefend´.

De ‘goddelijke invloed’ is de oproep van spirit om kleine aards gebonden zorgen te overstijgen en de geest te verheffen om zich te concentreren op de meer hogere idealen en bezigheden.

Inspiratie brengt ons kunst, muziek, en creativiteit. En wat is de kracht die ons inspireert? Dat is, natuurlijk, liefde..

In combinatie met inzicht kan inspiratie ons voorzien van diepgaande, nieuwe richtingen voor ons leven.

Er zijn geen symbolen of moeilijke technieken. Je kunt jezelf en anderen behandelen met Meridian Flush. 

Je mag deze inwijdingen doorgeven aan anderen. 

Founder: Stephanie Brail

Wil je worden ingewijd in Meridian Flush Empowerments level 7 & 8, dan kun je contact opnemen via het contactformulier.

Je ontvangt 2 afstandsinwijdingen , de originele Engelstalige handleiding, een Nederlandstalige handleiding en een certificaat via email.  Voor deze energie uitwisseling vraag ik 25 euro.