Old Energies Release Flush / Loslaten ongewenste energieën

old-energies-release-flush

Old Energies Release Flush is gechanneld om ieder vastzittende, ongewenste energie vrij te maken die jou niet meer dient. Het is voornamelijk bedoeld om je te helpen bij het loslaten en door te gaan na een belangrijke levensfase.

Deze energie is ideaal om direct na een grote verandering te gebruiken, met inbegrip van een echtscheiding, een verjaardag mijlpaal, een verhuizing of een nieuwe baan.

Wanneer we worden geconfronteerd met het vooruitzicht op een nieuw leven, zelfs als het er beter uitziet dan ons oude leven, klampen we ons vaak vast aan het verleden vanuit angst en onzekerheid. Deze energie helpt ons bij het loslaten en om vooruit te gaan.

Ook ontwikkelen we bepaalde gewoontes en gedachtepatronen in het leven. Deze energie kan  helpen om oude, slechte gewoonten los te laten, zodat we nieuwe en betere gewoonten kunnen creëren.

Tot slot helpt deze energie op een zeer belangrijke manier. Bij een grote overgang worden we vaak geblokkeerd door onze eigen opvatting over onszelf. Deze perceptie kan gebaseerd zijn op wie we in het verleden waren, maar weerspiegeld niet wie we nu zijn. Door het loslaten van de verouderde mentale beelden over onszelf kan ons helpen om ons grootste potentieel te realiseren.

Je kunt deze energie net zo vaak als nodig is gebruiken. Het kan alleen of in combinatie met een Reiki behandeling worden gebruikt. 

Je mag de inwijding aan anderen doorgeven. 

Founder: Stephanie Brail

Wil je graag de Old Energies Release Flush afstemming ontvangen, dan kun je contact opnemen via het contactformulier.

Je ontvangt 1 afstandsinwijding en via de email een Nederlandstalige handleiding, de originele Engelstalige handleiding en een certificaat. Voor deze energie uitwisseling vraag ik 20 euro.