Skin Care / Huidverzorging voor een gezonde huid

skin-care

Skin Care is een energiesysteem dat is ontworpen om de gezondheid van de huid te ondersteunen en de regeneratie van gezonde huidcellen te bevorderen. 

De huid is het grootste orgaan in ons lichaam en heeft meerdere functies. Zo beschermt het ons tegen invloeden van buitenaf, zorgt het voor prikkeloverdracht, is het verantwoordelijk voor het afvoeren van afvalstoffen en maakt ook vitamine D aan. Het is dus een belangrijk orgaan. 

Je wordt afgestemd op verschillende energieën die de gezondheid van de huid ondersteunen. Het zijn specifieke energieën die je onder andere kunt gebruiken voor meer veerkracht van de huid, om de groei van abnormale huidcellen te remmen, zoals malafide- of kankercellen,  en om de regeneratie van gezonde huidcellen te verbeteren. 

Na het ontvangen van de Skin Care inwijding kun je met de volgende energieën werken: 

  • Skin Care
  • Derma Clear
  • Derma Health Enhancement
  • Copper Essence
  • Histamine Blocker Field
  • Rogue Cell Inhibitor Field
  • My Perfect Skin Cell Regeneration Enhancement

Als je bent ingewijd in Skin Care kun je gebruikmaken van de Histamine Blocker Field. De Histamine Blocker Field vermindert de neiging van de huid tot overreactie op irriterende stoffen, zoals insectenbeten. Ook zullen bij het gebruik hiervan jeuk en allergische reacties, zoals netelroos, verminderen.

Ook kun je gebruik maken van de Rogue Cell Inhibitor Field om de ongecontroleerde groei van abnormale cellen te remmen. Rogue Cell Inhibitor Field vermindert het vermogen van deze cellen om zich te vermeerderen. Het helpt tegen kankercellen in die zin dat het moeilijker wordt om zich te verspreiden.  Rogue Cell Inhibitor Field is effectief in het terugdringen van de verspreiding van malafide- en kankercellen. 

Derma Clear is een energie die zachtjes door de gehele huid en de huidcellen beweegt om de circulatie van het weefselvocht (lymfe) en het bloed te verhogen. Hierdoor wordt de doorstroom bevorderd van de juiste vloeistoffen en helpt om de afvalstoffen te verwijderen en de cellen te voorzien van voedselrijke vloeistof. Derma Clear helpt de huidcel poriën om gezond en vrij te zijn van belemmeringen. Het helpt de deeltjes te ontbinden die je poriën blokkeren en is het de sleutel tot het verminderen van acne-uitbraken. Zodra eventuele irritaties veroorzaakt door verstopte poriën worden opgelost, dan zal er een natuurlijke genezing optreden. Zodra eventuele irritaties veroorzaakt door verstopte poriën worden opgelost, dan zal er een natuurlijke genezing optreden.

Derma Health Enhancement is een energie die de gezondheid van de huid op alle niveaus verbetert. De energie brengt levendigheid binnen in de huidcellen en is ontworpen als brandstof en ondersteuning van alle componenten van de huidcellen, hun membranen en de ruimte tussen de cellen.

Copper Essence is de etherische biologische compatibele energie van het mineraal koper. Het heeft dezelfde voordelen als fysiek koper. Koper is een essentieel onderdeel van de natuurlijke pigment, melanine, die de huid, haar en ogen kleurt. Copper Essence geeft veerkracht aan de huid en helpt bij het strekken en buigen van het lichaam. 

My Perfect Skin Cell Regeneration Enhancement verbetert de regeneratie (herstel) van jouw perfecte huidcellen, die ideaal voor jouw lichaam zijn. Door genetische verschillen zal de perfecte huidcel voor iedereen wat verschillen. Bij regelmatig gebruik zullen sommige mensen merken dat hun huid gemakkelijker vocht van crèmes en oliën kan opnemen en deze ook langer kan vasthouden. Andere mensen voelen dat de elasticiteit van hun huid verbetert en dat schaaf- en snijwonden sneller genezen. Of in de winter heeft men opeens geen last van scheuren in de vingers. 

Je mag deze inwijding doorgeven aan anderen. 

Founder: Mariah Windsong

Wil je graag de Skin Care inwijding ontvangen, dan kun je contact opnemen via het contactformulier

Je ontvangt 1 afstandsinwijding, daarnaast via de email een Nederlandstalige handleiding, de originele Engelstalige handleiding en een certificaat. Voor deze energie uitwisseling vraag ik 25 euro. 

Ervaringen Skin Care

hallo Jose, vanavond Skin care binnengehaald. krachtige inwijding, 15 minuten, heerlijk. Daarna spontaan een hele sterke behandeling gehad van 45 minuten. Ik denk dat het Skin care team al een poos wachtte.. Ik kreeg een voorproefje ! Voel me geweldig, dank!


Hallo Jose, Ik voelde de energie binnenkomen in mijn kruin en langzaam zakken naar mijn nek, dit duurde ongeveer 10 min denk ik en toen nam het af. Ben benieuwd naar de verdere werkingen ervan. Bedankt voor de inwijding!


Beste Jose, Ik heb dinsdagochtend de skin care ontvangen. Ik voelde eerst een soort subtiele energiegolven door mij heen. Op zich wel aangenaam. Het was vrij snel afgelopen. Nu werd ik toch nog even gestoord tijdens het ontvangen ondanks dat ik telefoon had uit staan door de  postbezorger aan de deur. Ik heb natuurlijk niet gereageerd. Maar goed ik ga er nu toch maar van uit dat het verder goed is gegaan. Bij deze nog hartelijk bedankt voor deze inwijding!!! En tot een volgende keer.


Hi José, Ik heb vanavond de inwijding opgehaald. Het gevoel wat het mij gaf was een tinteling over mijn hele lijf die ongeveer zo’n 20 minuten duurde. Daarna heb ik het geactiveerd en ben benieuwd wat het gaat doen. Bedankt voor de inwijding.


Beste Jose, Gisterenavond heb ik de inwijding: Skin care gedaan. Het voelde als een hele lichte energie die je nauwelijks opmerkt. Heel even begon het bovenop mijn hoofd licht te kriebelen. Daarna leek het alsof ik een soort onderhuidse warmte voelde, voornamelijk op mijn voorhoofd en hals/ borst handen en later een beetje richting benen. Ik heb er nog niet mee geoefend. Als ik dan vragen heb hoor je het wel. Tot zover even. Bedankt Jose.


Hallo José, Ik heb zojuist de Skin Care inwijding opgehaald. Het was weer een hele fijne ervaring. Ik voelde een zachte tinteling over mijn hele lichaam en wat licht in mijn hoofd. Ik wil je hiervoor bedanken en ik ga ermee aan de slag.


Beste Jose, Ik ben meteen begonnen met lezen van de Skin Care en voor ik het wist had ik zowel de Engelstalige, als de Nederlandstalige informatie gelezen. Ik ben daarna lekker gaan mediteren en heb daarna de inwijding opgehaald. Ik voelde een warme tinteling in mijn lichaam en dat gevoel nam na 15 min langzaam af. Heel erg bedankt deze warme ervaring!


Goedemiddag José, Vandaag heb ik afstandsinwijding Skin Care ontvangen. Het was en is nog steeds een aangename ervaring. Meditatie duurde ongeveer 10 minuten.  Ik voelde de energie het sterkst in mijn onderlijf (vooral bij mij benen en voeten). Daarna mijn hele lichaam.  Energie gaf verschillende kleuren aan (lijkt meer op de chakra kleuren). Ik moet veel drinken. Heb heel veel dorst. Verder gaat het goed en ik voel me ook goed.