Skin (Huid) Care

skin-care

Skin Care ondersteunt de gezondheid van de huid en bevordert de regeneratie van gezonde huidcellen.

De huid is het grootste orgaan in ons lichaam en heeft meerdere functies. Zo beschermt het ons tegen invloeden van buitenaf, zorgt het voor prikkeloverdracht, is het verantwoordelijk voor het afvoeren van afvalstoffen en maakt ook vitamine D aan. Het is dus een belangrijk orgaan.

In Skin Care  wordt je afgestemd op verschillende energieën die de gezondheid van de huid ondersteunen. Er zijn specifieke energieën die je o.a. kunt gebruiken voor meer veerkracht van de huid, de groei van abnormale huidcellen te remmen en de regeneratie van gezonde huidcellen te verbeteren.

Als je bent ingewijd in Skin Care kun je ook gebruik maken van Histamine Blocker Field. Histamine Blocker Field vermindert de neiging van de huid tot overreactie op irriterende stoffen, zoals insectenbeten. Ook zullen bij het gebruik hiervan jeuk en allergische reacties, zoals netelroos, verminderen.

Founder: Mariah Windsong

Wil je worden ingewijd in Skin Care, dan kun je via het contactformulier contact met mij opnemen. Je ontvangt 1 afstandsinwijding, een uitgebreide Engelstalige handleiding, een Nederlandstalige handleiding en een certificaat via de email. Voor deze energie-uitwisseling vraag ik 25 euro.

 


Enkele ervaringen Skin Care

hallo Jose, vanavond Skin care binnengehaald. krachtige inwijding, 15 minuten, heerlijk. Daarna spontaan een hele sterke behandeling gehad van 45 minuten. Ik denk dat het Skin care team al een poos wachtte.. Ik kreeg een voorproefje ! Voel me geweldig, dank!

Hallo Jose, Ik voelde de energie binnenkomen in mijn kruin en langzaam zakken naar mijn nek, dit duurde ongeveer 10 min denk ik en toen nam het af. Ben benieuwd naar de verdere werkingen ervan. Bedankt voor de inwijding!

Beste Jose, Ik heb dinsdagochtend de skin care ontvangen. Ik voelde eerst een soort subtiele energiegolven door mij heen. Op zich wel aangenaam. Het was vrij snel afgelopen. Nu werd ik toch nog even gestoord tijdens het ontvangen ondanks dat ik telefoon had uit staan door de  postbezorger aan de deur. Ik heb natuurlijk niet gereageerd. Maar goed ik ga er nu toch maar van uit dat het verder goed is gegaan. Bij deze nog hartelijk bedankt voor deze inwijding!!! En tot een volgende keer.

Hi José, Ik heb vanavond de inwijding opgehaald. Het gevoel wat het mij gaf was een tinteling over mijn hele lijf die ongeveer zo’n 20 minuten duurde. Daarna heb ik het geactiveerd en ben benieuwd wat het gaat doen. Bedankt voor de inwijding.

Beste Jose, Gisterenavond heb ik de inwijding: Skin care gedaan. Het voelde als een hele lichte energie die je nauwelijks opmerkt. Heel even begon het bovenop mijn hoofd licht te kriebelen. Daarna leek het alsof ik een soort onderhuidse warmte voelde, voornamelijk op mijn voorhoofd en hals/ borst handen en later een beetje richting benen. Ik heb er nog niet mee geoefend. Als ik dan vragen heb hoor je het wel. Tot zover even. Bedankt Jose.

Hallo José, Ik heb zojuist de Skin Care inwijding opgehaald. Het was weer een hele fijne ervaring. Ik voelde een zachte tinteling over mijn hele lichaam en wat licht in mijn hoofd. Ik wil je hiervoor bedanken en ik ga ermee aan de slag.

Beste Jose, Ik ben meteen begonnen met lezen van de Skin Care en voor ik het wist had ik zowel de Engelstalige, als de Nederlandstalige informatie gelezen. Ik ben daarna lekker gaan mediteren en heb daarna de inwijding opgehaald. Ik voelde een warme tinteling in mijn lichaam en dat gevoel nam na 15 min langzaam af. Heel erg bedankt deze warme ervaring!

Goedemiddag José, Vandaag heb ik afstandsinwijding Skin Care ontvangen. Het was en is nog steeds een aangename ervaring. Meditatie duurde ongeveer 10 minuten.  Ik voelde de energie het sterkst in mijn onderlijf (vooral bij mij benen en voeten). Daarna mijn hele lichaam.  Energie gaf verschillende kleuren aan (lijkt meer op de chakra kleuren). Ik moet veel drinken. Heb heel veel dorst. Verder gaat het goed en ik voel me ook goed.