Golden Light / Vergeving, loslaten angst & woede

goldenlight

Golden Light is een zachte healing-energie, die erg goed werkt als je vergeving wilt geven of ontvangen, of als je angst en/of woede wilt loslaten. Het geeft hoop en moed voor een nieuw begin.

Daarnaast biedt het bescherming tegen ongewenste energieën door het gouden licht dat je omringt na een behandeling.

Golden Light werkt zowel op lichamelijk als geestelijk vlak, en is ook goed bij het behandelen van kinderen.

Vooral kinderen die energetisch in onbalans zijn, gevoelig zijn, psychische klachten hebben en hierdoor angsten en stress hebben, hebben baat bij Golden Light.

Golden Light kan worden gebruikt als bv. Reiki of Gold Reiki (voorbeeld: tijdens het geven van energie denk je niet aan ‘Gold Reiki’, maar aan ‘Golden Light’).

Ook kun je net zoals bij Tachyon energetische`tools` (antennes) maken met deze energie.

Je mag deze inwijding aan anderen doorgeven.

Founder: Ole Gabrielsen

Wil je worden ingewijd in Golden Light, dan kun je contact met mij opnemen via het contactformulier

Je ontvangt 1 afstandsinwijding, een Nederlandstalige handleiding en een certificaat via de email. Voor deze energie uitwisseling vraag ik 25 euro.

 

Ervaringen Golden Light

ik vind het een zeer fijne energie om mee te werken!!


Hoi Jose,Ik heb vanmiddag de Golden Light attunement opgehaald. Een hele fijne ervaring.


Hallo José, Dank je wel voor de inwijding, ik heb die vanavond mogen ontvangen. Ik was alleen en kon er de tijd voor nemen. Eerst even gemediteerd en daarna de inwijding gedaan. Ik heb vele tintelingen gevoeld, toch een bepaalde stroming, dat is moeilijk te omschrijven ook mijn handen en voeten waren lekker warm. Het voelde wel prettig.


Hoi José, Zoals je waarschijnlijk verwacht had kon ik niet wachten om de inwijding op te halen. Volgens mij is het goed gegaan. Heb mezelf even gegrond met reiki op de voeten en een ademhalingsoefening gedaan en een koord getrokken naar het midden van de aarde. Toen ik de intentie uitsprak kreeg ik Meteen hele warm voeten en handen. En me buik begon enorm te borrelen. Het voelde allemaal zacht en licht aan. Voelde ook de energie ook naar bepaalde chakra’s gaan. Kan dat? Voelde me hart verbeden en groter worden leek weel en me kruin tintelde veel. Op een gegeven moment voelde ik overal ‘prikjes’ van energie. Heel apart. Dat was het eigenlijk. Lig nu nog even en ga zo lekker water drinken en nog een de zon in met haar gouden energie 🙂 Bedankt!


Hallo José, Ik heb de Golden Light Attunement ontvangen. Het is een hele fijne energie zoals jij al beschreef. Prettig om te ontvangen maar ook prettig om door te geven. Heel veel dank!!!


Bedankt jose, ik heb net de golden light ontvangen. Eerst gronden,zoals je zei,dan ongeveer 20 min. Met gesloten ogen de golden light ontvangen.Na een paar minuten voelde ik een soort steek boven op mijn hoofd [linksboven], verder was de kleur paars erg aanwezig,daarna vermengd met groen/geel.Af en toe Een vogel ergens in de verte, vanuit mijn rechter ooghoek, kwam aanvliegen.Het gevoel was goed, ik had het niet koud ofzo , terwijl de verwarming toch uit was, voelde het toch behagelijk.Heel erg bedankt voor je adviezen.


Hallo José, Ik heb de golden Light inwijding ontvangen.Ik voelde het heel goed.Vooral mijn kruinchacra voelde ik open staan en mijn handen en voeten.Verder tintelingen door heel mijn lichaam.Het voelde heel goed. Dank je wel!


Hoi José, Vorige week heb ik de golden licht inwijding gehad. Van de inwijding zelf heb ik niet veel gevoeld. Wel was ik na afloop heel relaxt. Inmiddels ben ik al aan het experimenteren geweest en heb een positive ervaring opgedaan met het uitzetten van antennes. In plaats van glazen steentjes heb ik vier bergkristallen ingewijd en als een vortex in een van de twee slaapplaatsen van mijn hond gelegd. We hadden haar voor de behoeften al twee weken naar buiten gedragen en stonden op het punt om haar in te laten slapen. Inmiddels loopt ze weer (wel moeilijk nog, maar ze loopt) ook heb ik het idee dat ze minder pijn heeft van haar artrose en de pijnstilling is gehalveerd. Ze kiest nog steeds voor de slaapplek waar de bergkristallen liggen die ik net na 5 dagen weer gereinigd heb. Ik ga er dus van uit dat de inwijding geslaagd is, ondanks dat ik nog wel veel stress ervaar. Hoi José, Zojuist heb ik de Golden Light Attunement opgehaald. Wat me in het bijzonder opviel waren (niet hinderlijke) tintelingen door mijn hele ruggegraat. Ik voel me verder prima! Dank je wel!


Beste José, Het blijft bijzonder hoe de call-in methode werkt. Ik heb gisteravond de golden light inwijding gehad. Het voelde als een rustige energie en het opvallende was dat de energie zich op een gegeven moment concentreerde op mijn hart-en keelstreek. Het voelde heel zwaar, alsof er een flink gewicht op lag. Dit verdween weer toen de inwijding klaar was. Vandaag voel ik me heel rustig, toch voel ik wel de zwaarte die ik tijdens de inwijding ervaarde. Waarschijnlijk nog wat opruimwerkzaamheden. Ik ga de komende tijd fijn oefenen. En ik ben benieuwd wat het de kids en mezelf gaat geven. Dank je wel voor de inwijding. Ik hou je op de hoogte van hoe het gaat.


Hallo lieve José, De Golden Light… nou nou nou, wat een mooie Gouden energie! Voor het ontvangen hiervan heb een heerlijk plekje in de Zon in de tuin uitgekozen. Liggend in mijn ligstoel heb ik me hier volledig voor opengesteld. Direct stroomde het in mijn handen, voeten en werd mijn hartchakra warm. Ik zag vrijwel direct het vloeibare God van de Zon. Een beeld wat ik de laatste tijd vaker zie al ga ik ‘gewoon’ mediteren. Ik zag nu dus prachtig vloeibaar Goud en genoot van deze heerlijke wat zachte energie. Wederom een mooie ervaring dus. Wat ik zelf ervaar bij het ontvangen van deze energie als ik het mezelf geef, is dat ik direct de energie voelt stromen van boven zo naar mijn voeten en dat dit dan weer direct Moeder aarde instroomt. Ik zit dan ook direct in een vortex. Aan het eind zie ik dan ook echt verticale gouden stralen voor me. Super mooi dus!


Halllo José, Ik heb de inwijding goed ontvangen, maar ik vind het wel lastig om te omschrijven wat er gebeurde. De energie stroomde goed en het voelde voor mijn gevoel duidelijk als een soort gold reiki: een verhoogde vorm van gold reiki (veel licht) en voor mijn gevoel zit er ook een vleugje Shamballa bij.  Tijdens de inwijding kreeg overal tintelingen en een hele prettige warmte. Ik merkte dat energie begon te werken op een paar lichamelijke klachten, dat was heel erg fijn. Tijdens de inwijding kwam er ook wat verdriet los: vooral van de afgelopen periode.  Ik heb mezelf een zelfbehandeling gegeven en de energie stroomt heerlijk. Heerlijke zachte energie. De stroom is nu ook krachtiger dan bij gold reiki. Al met al kan ik zeggen dat het echt een upgrade is en dat dit inderdaad geen beginnersinwijding is. Ben er echt heel erg blij mee. Super bedankt! 🙂


Hoi hoi, Ik heb de inwijding gedaan en was mooi en vredig.