Tachyon Source / Maak je eigen Tachyon Source antennes

tachyon-source

Dit is een vervolg op de Tachyon inwijding.

Waar je bij  Tachyon 2011 alleen Tachyon antennes maakt, maak je bij  Tachyon Source 2011 Tachyon Source antennes. Tachyon Source antennes maken van alles dat in de buurt komt weer Tachyon antennes!

Bijvoorbeeld als je een Tachyon Source antenne naast een glazen fles met water plaatst, zullen zowel de glazen fles als het water veranderen in een permanente Tachyon antenne. Zelfs de tafel waarop de Source antenne is geplaatst zal een Tachyon antenne worden. Alles dat in de buurt komt van een Tachyon Source antenne, zal veranderen in een permanente Tachyon antenne.

Stel je het gebruik van een normale Tachyon antenne voor: Overal waar je deze antenne plaatst wordt levensenergie toegevoegd. Wanneer je de antenne verwijdert, zal de levensenergie zachtjes vervagen.

Bij het gebruik van een Tachyon Source antenne, zal de hoeveelheid levensenergie niet verdwijnen omdat het object (of de persoon) een zelfonderhoudende antenne wordt die de levensenergie die nodig is, permanent uitzendt!

Als je een Tachyon Source antenne bij je draagt, zul je in staat zijn om overal waar je komt, de energie van je omgeving permanent te verbeteren. Iedereen met wie je in contact komt, wordt positief beïnvloed door de positieve energie die je uitstraalt en zij zullen permanent worden beïnvloed!

Tachyon Source 2011 zal het geven van behandelingen en inwijdingen verbeteren en verder versterken.

Let op: De Tachyon inwijding is verplicht voor de inwijding van de Tachyon Source. Er dient minimaal 3 dagen rust te zitten tussen de afzonderlijke inwijdingen. Dit is om reiniging symptomen te voorkomen. 

Je mag deze inwijding aan anderen doorgeven. 

Founder: Ole Gabrielsen

Wil je worden ingewijd in Tachyon Source 2011, dan kun je contact met mij opnemen via het contactformulier

Je ontvangt 1 afstandsinwijding, een Nederlandstalige handleiding, de originele Engelstalige handleiding en een certificaat via de email. Voor deze energie uitwisseling vraag ik 25 euro. 

Ervaringen Tachyon Source

Lieve José, De Tachyon Source inwijding heb ik gisteravond opgehaald. Het was weer een mooie inwijding/meditatie. Het was niet zo heftig als de eerste keer. Maar ik voelde het wel. Het heeft iets feestelijks. En ik ben er heel blij mee.Soms, nuchter bekeken, denk ik: hoe kan dit nou? Maar het is waar. Ik voel het. En vandaag voel ik mij ook zo blij. Een soort verliefdheid. Kende jij dat ook? Of overdrijf ik? Ik ben jou heel dankbaar.


Hoi Jose, Vandaag heb ik mijn Tachyon Source opgehaald. Het was niet zo intens als de eerste voelde wel wat maar niet veel en het voelde wel fijn. Deze keer ben ik gaan zitten en goed gegrond maar na iedere inwijding welke dan ook blijk dat ik toch wel een beetje een zwaar hoofd heb. Vandaag was dit wel wat minder.


Goede morgen José, Dat noem ik service. Hartelijk bedankt voor de nieuwe afstemming op de Tachyonen Source. Nu is alles  goed gegaan en voor mijn gevoel is de afstemming ‘binnen gekomen’. Ik voel meestal niets van inwijdingen, maar nu merkte ik een enorme uitstraling uit mijn handen komen. Fijne dag en nogmaals mijn dank.


Hallo Jose, Gister heb ik de Tachyon Source inwijding op gehaald. Deze voelde zachter, ik merk aan mezelf dat ik innerlijk veel rustiger ben als normaal. Ik dank je wel ,dat ik deze inwijding heb mogen ontvangen .


hoi josé, ik wilde even laten weten dat ik vandaag de tachyon source inwijding heb gekregen, het voelde heel goed, best wel sterk eigelijk, mijn achterhoofd werd koud en ik kreeg wat hoofdpijn, maar verder voelde ik alleen de energie stromen. dank je voor de inwijding, groetjes..

Beste José, Ik heb de Tachyon Source inwijding opgehaald en het is prima verkopen. Wat een fijne energie. Het is wat zachter en subtieler dan de ‘gewone’ Tachyon. Dank je wel voor de inwijding.


Hallo José, Ik heb de inwijding ontvangen. Was zachte energie. Ik ervaar meer diepte nu! Dank je wel José


Gisteren heb ik de Tachyon Source opgehaald. Wat een ervaring. Ik vernam van alles maar omdat ik zo ver weg was leek het wel,  kan ik het moeilijk omschrijven.Wel had ik ook nu weer een koude windvlaag over mijn voeten ( zeker weten geen tocht ) Mijn handen had ik in geolied zoals ook in de handleiding beschreven is, ik had in beide handen een knuffelsteen waar ik vorige week een alround antennes van had gemaakt. Dit verneem je heel duidelijk in je handen en mijn linker handpalm werd ook lekker warm. Op een geven moment deed ik mijn handpalmen omhoog en toen vernam ik in allebei warmte en een soort draaikolk in mijn beide handchakra’s , dit was heel erg mooi en ook heel apart.Na de afstemming gisteravond voelde ik met top!! Heel rustig en helemaal in het hier nu. Lieve José dank voor deze mooie afstemmingen.


Beste Jose, Bedankt voor je bericht, ik heb gisteren de tachyon source 2011 opgehaald deze inwijding wat rustiger als de eerste maar wel net zo intensief. De stroming heb ik nog lang gevoeld en het is een mooie aanvulling op de tachyon 2011. Na de inwijding ging ik in meditatie en kwam er een witte draak welke een hoeveelheid witlicht over mee heen liet komen. Heel bijzonder vond ik dat omdat ik niet zo visueel ben in gesteld vond ik dit opmerkelijk. Ik weet niet of dit met de inwijding te maken heeft maar ik vond het heel bijzonder. Verder verliep de inwijding heel fijn. Er komt veel warme energie uit mijn voeten en handen nu had ik dit al maar het is versterkt. Daarnaast blaak ik van de energie en dat is met oog op de nacht rust wat minder maar dat zal nog wel afzwakken, ik heb minder slaap nodig lijkt het wel. Nogmaals hartelijk bedankt warme groet


Goedemiddag José, Vorige week zondagavond kreeg ik heel sterk door dat ik de source inwijding moest doen. Tijdens de inwijding voelde ik de energie helemaal stromen. Sterker nog dan de Tachyon. Daarna heel fijn in slaap gevallen. 2 dagen daarna voelde ik het ook nog stromen. Vandaag gepoogd mijn eerst tachyon source antenne te maken. Voelde het gelijk weer stromen. Dus ik ga er vanuit dat het gelukt is.


Hoi,  Dank je wel voor het opnieuw klaar zetten. Ik heb hem gisteren opgehaald en voelde gelijk de energie stromen. 


Hoi beste Jose, Dankjewel voor Tachyon Source inwijding heb het gisteren morgen opgehaald was heel anders als Tachyon kreeg meer Een soort van kouderillingen om me heen, ben vermoeid en mijn eetlust is bovenmatig(is dit normaal en trekt dat bij of kan ik hier iets aan doen)! Had wel gevraagd of het goed voor me was om te ontvangen maar was iets onrustiger als de vorige keer, (wordt dan toch goed ontvangen) verder voel ik me er best bij is fantastisch mooi!


Hoi Jose,  Vandaag heb ik mijn Tachyon Source opgehaald
Het was niet zo intens als de eerste voelde wel wat maar niet veel en het voelde wel fijn. Deze keer ben ik gaan zitten en goed gegrond maar na iedere inwijding welke dan ook blijk dat ik toch wel een beetje een zwaar hoofd heb.  Vandaag was het wat minder. Voor nu mijn hartelijke dank!!


Hallo Jose, Ik heb vanmiddag de tachyon source inwijding opgehaald. Het was weer een bijzondere ervaring. Wel anders als de vorige. Ik voelde tijdens de inwijding de energie helemaal rondom mij. Verder heb ik er niet veel van gemerkt. Ik was eigenlijk van plan deze gisteren op te halen, maar omdat ik nogal last had van allerlei verschijnselen,na de eerste inwijding,leek het me beter nog een dag langer te wachten. Had veel hoofdpijn en het idee of ik een klap op mijn hoofd had gehad. Veel dromen ook. Al met al was het een bijzondere ervaring. Ik wil je er hartelijk voor bedanken.


Beste José, Vanochtend 10.10 de Tachyon source binnen gehaald. Deze voelde anders, voelde stromingen en tintelingen, was heerlijk. Precies 10.21 keek ik op, toen was de stroom klaar. Mijn lichaam bleef nog even nagenieten. (Ik voelde dat het nog bezig was). Na een half uur ben ik opgestaan. Heel erg bedankt voor de inwijdingen! Ik ga er mee aan de slag.


Dag José, Ik heb vannacht de’ Tachyon Source 2011 inwijding’ inwijding gedaan. Het voelde anders dan de vorige inwijding, maar toch opnieuw een prikkelend, tintelend gevoel in mijn vingers, net alsof er iets uitkwam … heel raar. Ook de handpalmen gaven een vreemd gevoel. Dit gevoel ging nadien naar mijn voeten en tenen. Nadien kreeg ik enkele witte lichtflitsen in mijn hoofd. Vervolgens wou ik slapen … maar dat lukte niet onmiddellijk. 🙂 Hartelijk dank voor deze mooie energie!


Dag José, Gistermiddag heb ik de inwijding opgehaald . De energie was zeer krachtig en begon al gelijk nog tijdens het uitspreken van de woorden en duurde zo’n 25 minuten, daarna korte tijd in slaap gevallen.


Hallo Jose, Vorige week heb ik de 2 inwijdingen gedaan. Zondag de eerste en woensdag de tweede.
Tijdens de inwijdingen voelde ik vooral een enorme ontspanning en gevoel van vertrouwen.
Sinds de inwjidingen heb ik heel sterk het gevoel dat het me lichter maakt en helpt bij de grote transformatie waarin we zitten. Het gevoel dat het allemaal goed gaat is toegenomen. Dankjewel.