Ethereal Herbs / Etherische Kruiden

Bij de Ethereal Herbs wordt je afgestemd op de etherische energieën van het kruidenrijk.

Je leert daarnaast een eenvoudige, maar krachtige en effectieve meditatie om je op een persoonlijk niveau te verbinden met het kruidenrijk.

De uitgebreide handleiding bevat een lijst met een beschrijving van de geneeskrachtige kruiden waarop je wordt afgestemd.

Een bijzonder aspect van deze afstemming is de mogelijkheid om je zelf af te stemmen op alle kruiden die niet in de handleiding zijn vermeld!

Je leert ook een techniek waarmee je een etherische Kruiden Orb kan maken die jou bij persoonlijke- en afstandshealingen kan helpen.

Je mag deze inwijding doorgeven aan anderen. 

Founder: Jay Burell

Als je graag werkt met de Etherische Kristallen en Etherische Bloemen, dan is deze inwijding zeker iets voor jou!

Wil je worden ingewijd in de Ethereal Herbs, dan kun je contact met mij opnemen via het contactformulier.

Je ontvangt 1 afstandsinwijding, een uitgebreide Engelstalige handleiding en een certificaat via de email. Voor deze energie uitwisseling vraag ik 25 euro.

Ervaringen Ethereal Herbs

Dag Jose, ik heb vandaag de inwijding opgehaald. Gebeurde heel rustig. Ik vind het prettig om geknield op een meditatiekussen te zitten. Na de inleidende meditatie die ik zelf vaak doe kreeg ik, na de woorden te hebben uitgesproken, een drukkend gevoel op mijn hoofd. Ik had het idee dat er een hand opgelegd werd. Ik weet sinds enige tijd dat ik een kruiden engel heb en het voelde als zijn of haar hand. Na enige tijd knielde de engel voor mij neer en hebben we van onze armen een cirkel gemaakt met de vingertoppen tegen elkaar en de handpalmen schuin naar voren gericht. Tussen ons in ontsproten uit de grond een grote hoeveelheid aan planten en bomen. Daarna ging de engel staan en was mijn inwijding afgelopen. Ik heb nog even rustig gezeten om weer terug te komen. Ik weet niet wat het mij verder brengen zal. Het voelde in ieder geval goed om deze inwijding te doen.

Deze inwijding was zeer goed te voelen. Ik zag alle kleuren van de chakra’s, één voor één, en voelde dat deze ook behandeld en uitgelijnd werden. Een mooie beleving! Ook voelde ik naderhand een energie die anders was dan ik gewend was, druk en sprankelend. In mijn hoofd schoot de gedachte feeën energie te binnen. Deze energie is nog uren bij mij geweest in de kamer. Echt heel bijzonder. Ik heb na de inwijding ook direct het kruid calendula gechanneld, dit ging moeiteloos. Er zullen nog vele gaan volgen… De volgende dag heb ik een zeer duidelijke reiniging ondervonden!