Intelligence Awakening / Ascentiesymptomen

intelligence-awakening

Intelligence Awakening neutraliseert een deel van de directe bijwerkingen van energie-upgrades & ascensie (zuivering)symptomen.

De energie upgrades die we van de Bron ontvangen als we ons Lichtquotiënt en onze spirituele vaardigheden verhogen kan als bijwerking geven dat we tijdelijk moeilijk toegang krijgen tot onze hersenen. Als je net een “upgrade” hebt ontvangen en je niet kan concentreren op je werk en het voelt alsof jouw hersenen blokkeren, dan is hulp vereist. Weinigen van ons hebben de luxe dat ze kunnen afwachten totdat de bijwerking van de upgrade is afgezwakt.

Intelligence Awakening bevat meerdere energiefuncties:

  • Intellectual Processing Ray
  • Intellectual Ease
  • Intellectual Prowess Empowerment
  • Puzzle Solver Knowledge Ray

De energiefuncties activeer je door middel van intentie en staan beschreven in de bijbehorende handleiding. Ze kunnen helpen zodat je op een hoog niveau kunt functioneren.

Je mag deze inwijding aan anderen doorgeven. 

Founder: Mariah Windsong

Wil je graag deze inwijding ontvangen, dan kun je contact opnemen via het contactormulier.

Je ontvangt 1 afstandsinwijding, de originele Engelstalige handleiding en een certificaat via de email. Voor deze energie uitwisseling vraag ik 25 euro. 

Ervaringen Intelligence Awakening

Beste José, Hartelijk dank voor de Intelligence Awakening inwijding. Vandaag heb ik hem geactiveerd en daarna aan mijn vrouw doorgegeven. De energie was goed voelbaar in mijn hoofd. We hebben ook de verschillende activaties gedaan. We zijn benieuwd of er iets gaat veranderen bij het gebruik van de activaties. Nu is het te vroeg om dat te kunnen zeggen. Nogmaals hartelijk dank.


Hallo José, Vandaag heb ik de afstandsinwijding Intelligence Awakening mogen ontvangen. Ik heb voorheen ongeveer 15 minuten gemediteerd. Mooie blauwe krachtige energiestroom. Duurde ongeveer 20 minuten. Het was een mooie ervaring.