Meridian Flush 1 & 2 / Opschonen Meridianen

meridian-flush-1

De Meridian Flush is werkzaam in de meridianen.

Meridianen zijn energiebanen die in het lichaam lopen. De Meridian Flush verwijdert daar eventuele negatieve energie en ruimt blokkades op, zodat er weer harmonie en evenwicht ontstaat. Hierdoor zal de energie doorstroom en -toevoer verbeteren.

Meridian Flush Empowerments is een krachtig en effectief systeem en na het ontvangen van de eerste inwijding kun je de energie voelen stromen.

Level 1
Meridian Flush 1 duurt 1 tot 5 uur en eenmaal geactiveerd zal het automatisch het meridiaanstelsel opschonen. Je kunt de Meridian Flush bij jezelf activeren, maar ook bij anderen.

Level 2
Meridian Flush 2 duurt 2 tot 7 uur. De energie hiervan is sterker en hierdoor zal de opschoning effectiever zijn. Na activatie zal het automatisch het meridiaanstelsel voor 2 tot 7 uur opschonen. Ook hier kun je bij jezelf én bij anderen de Meridian Flush activeren.

Je mag deze inwijdingen doorgeven aan anderen.

Founder: Jose Gonzales

Wil je graag de Meridian Flush Empowerments level 1 & 2 ontvangen, dan kun je contact opnemen via het contactformulier.

Je ontvangt 2 afstandsinwijdingen, een Nederlandstalige handleiding , een Engelstalige handleiding zoals ik deze zelf heb ontvangen en een certificaat via de email. Voor deze energie-uitwisseling vraag ik 25 euro.

Ervaringen Meridian Flush level 1 & 2

Hoi José, Mijn ervaring is geweldig, Ik voel het gewoon vanaf mijn borstkast gloeien,en dan steeds maar verder, Ik doe het voor het slapen gaan, nou ik slaap beter en s’morgens kan ik er moeilijker uit. Dat  is normaal niet dat gebeurt, normaal slaap ik slecht en ben ik ruim voor werktijd wakker haha. Bedankt en laat weten als je weer wat nieuws hebt!!!!!!


Hi, daar ben ik weer. Meridian Flush goed ontvangen, drukkend maar wel relaxt. Na jaren heb ik eindelijk geen koude benen meer. Ik voel ook duidelijk de energie in mijn lichaam stromen als ik de Meridian Flush activeer!


Hoi Jose, Ik heb vorige week ook de flush 2 binnengehaald en ik heb ze inmiddels ook via de call-in methode aan iemand doorgegeven. Het is net een verfrissende douche, heerlijke energie!!!! Het doorgeven is ook prima gegaan. Dus dankjewel!!


Hallo José, Vandaag de 1e inwijding opgehaald. Was heel relaxed. Wel drukkend gevoel in mijn hoofd. Kan door de buitentemperatuur zijn denk ik. Voelde me heel zwaar tijdens de inwijding. Heb na de inwijding ook de activatie gedaan. Ben dus benieuwd……Meer heb ik op dit moment niet te vertellen. Nog een fijn weekend en bedankt voor deze inwijding


Hallo José, Ik had vandaag het gevoel dat ik toe was aan de 2e inwijding van Meridian Flush, dus heb deze ook opgehaald. Het voelde goed en zeer ontspannen. Voelde me wederom weer heel zwaar. lekker relaxed dus….. Heb em daarna ook geactiveerd, dus ben benieuwd hoe dit me gaat bevallen. Bedankt voor deze inwijding en een fijne zondag.


Dag José, De eerste inwijding in de meridianen flush heb ik niet ervaren. Ik paste deze wel dagelijks toe. De tweedeinwijding was goed voelbaar. Ik heb iemand die kort geleden geopereerd was hiermee behandeld. Mijn indruk is, en ook van degene die ‘geschoond ‘ is, dat er een schoonmaak op gang kwam. Na de tweede inwijding pas ik afwisselend de chakra flush , aura flush of meridiaan flush op mezelf  toe. ik let dan op mijn ervaringen door de dag heen. Tot zover bedankt voor alles.   


Hallo Jose, ik heb zojuist de meridian flush level 1 binnengehaald. Voelt goed!!! Voel em door mijn hele lichaam heen stromen en het prikkelt overal:-) Dankjewel!!!


Hoi Jose, Ik heb de Meridian Flush Empowerment level 1 opgehaald op dinsdag en de tweede level heb ik vandaag opgehaald. Mijn lichaam tintellt nu nog steeds en ik heb em om half tien vanmorgen opgehaald. Lekkere warme benen en voeten, gewoon een heerlijk gevoel.Erg bedankt en groetjes.


Hallo José, gisteravond de inwijding Meridian Flush Empowerment 1 gedaan. . veel energie in banen gevoeld in het bovenlichaam. voelde goed. ik doe vanavond een behandeling, ik ga deze nieuwe tool gebruiken! over 2 dagen doe ik nr 2..