Hormone Care / Hormoonbalans

Hormone Care

Hormone Care helpt bij de communicatie van je klieren met elkaar, het werken in synergie, zodat hun productiesnelheid en de verspreiding van de hormonen optimaal is.

Er zijn vele redenen waardoor delen van het lichaam de communicatie met elkaar kunnen verliezen. Als een bepaalde klier verminderd werkt, is het mogelijk dat een andere klier deze werking overneemt en de hormonen gaat produceren die de minder actieve klier eerder produceerde.

Hormonen afkomstig uit je voedsel of water ontvangt je lichaam als instructies. Dit kan je natuurlijke hormoonbalans verstoren. Hormone Care helpt om deze te reduceren en de nadelige gevolgen van de onverwachte hormonen ongedaan te maken.

Hormonen zijn biologische instructie chemicaliën. Hormonen zijn boodschappen die worden verzonden van het ene deel van je lichaam waarop cellen in een ander deel van je lichaam reageren. Je lichaam luistert meestal naar alle hormonen. Hormone Care helpt je lichaam om alleen de hormonen te gebruiken welke ze nodig heeft.

Hormone Care helpt bij het elimineren van ongewenste hormonen afkomstig uit voedsel en water.

Veel hormonen stromen samen en creëren zo een volledige boodschap waar je lichaam elke dag naar luistert en gehoorzaamt.

Als er een overvloed aan hormonen is in je lichaam, door welke reden dan ook, dienen al je klieren voor deze situatie te worden gewaarschuwd. Hormone Care bevordert accurate communicatie van het lichaam.

Je mag deze inwijding doorgeven aan anderen. 

Founder: Mariah Windsong

Wil je graag worden ingewijd in Hormone Care, dan kun je contact opnemen via het contactformulier.

Je ontvangt 1 afstandsinwijding, de originele Engelstalige handleiding en een certificaat via de email. Voor deze energie uitwisseling vraag ik 25 euro. Ervaringen Hormone Care

Hoi José, Nou het was erg heftig hoor! De energie zat vooral in het bekkengebied en keelgebied, heel bijzonder! Ben benieuwd naar de uitwerking hiervan!


Hoi Jose, Ik zou je nog laten weten hoe de inwijding is gegaan. Ik heb de inwijding vorige week direct gedaan. Het was heel apart. Het leek wel alsof er een soort van harde wind over me heen ging en ineens werd het een heerlijk zachte warme wind die als een zachte deken over me heen viel. Het was natuurlijk geen echte wind maar het het leek er erg op. Het was eigenlijk een hele fijne ervaring waar ik erg relaxed van werd. Daarna heb ik heerlijk geslapen. Verder kan ik er weinig over zeggen, het is een kwestie van afwachten hoe het gaat uitwerken. Ik ben benieuwd naar de resultaten.


Hoi hoi, Ik was net een dag begonnen met het activeren van de hormone care toen ik erachter kwam dat ik ongesteld werd. Hierop de Womb care binnen gehaald en meerdere keren per dag gewerkt met de menstrual ease. En het heeft me ontzettend geholpen! Op het moment dat er heel licht ongemak voelbaar was activeerde ik de menstrual ease. Dit resulteerde in een pijnvrije menstruatie, vlot doorlopende bloedingen en ik heb dit keer geen enkele hoofdpijn gehad. Het is echt jaren geleden dat ik zo zonder klachten de menstruatie door ben gekomen. Een absolute aanrader!


Dag Jose, Ik heb vandaag de inwijding ontvangen. Het voelde rustig met wat kriebel op mijn hoofd. Daarna ben ik nog even blijven liggen. Ik ben benieuwd wat deze inwijding mij gaat brengen!


Hai José, Het is alweer een tijdje geleden dat ik de Hormone Care heb opgehaald. Het ging eigenlijk wel prima. Ik ervoer vooral een tintelend gevoel langs de achterkant van mijn lichaam.


Beste José, Dankjewel voor de Hormone Care. De inwijding was zacht, ik voelde een zachte energie; het duurde wel heel erg lang, minimaal 50 minuten, toen ging het nog door, maar ben ik maar opgestaan om wat te drinken, te eten, om daarna naar bed te kunnen.