Psychic Protection Flame / Bescherming van Aartsengel Michael

psychic-protection-flame

Aartsengel Michael biedt ons deze energie om ons te beschermen tegen ‘psychische aanvallen’. Vooral in de huidige tijd is bescherming heel erg belangrijk. Overal om ons heen worden we gebombardeerd door energieën. Deze psychische aanvallen komen meer voor dan we ons kunnen realiseren.

We zijn geboren met een natuurlijk afweersysteem tegen dit soort aanvallen, een spiritueel immuunsysteem zou je het kunnen noemen. Dit systeem zou je onder normale omstandigheden moeten beschermen tegen psychische aanvallen van buitenaf. Toch zijn er gebeurtenissen in ons leven die dit systeem zwak maken. Of dit nu is omdat de ‘aanvallen’ langdurig aanhouden, of omdat we ziek zijn of door andere negatieve gebeurtenissen in ons leven. Het maakt wel dat we gemakkelijker kunnen worden aangevallen.

Vooral healers en lichtwerkers zijn kwetsbaar voor psychische aanvallen omdat ze meer omgeven zijn door negatieve energieën. Verder komen ze veelvuldig in contact met cliënten die meestal ook negatieve energieën meedragen. Voor mensen die met cliënten werken is de ‘Psychic Protection Flame’ zeer belangrijk om zichzelf te beschermen.

De ‘Psychic Protection Flame’ is niet alleen bedoeld om je te beschermen, maar ook om je zogenaamde spirituele immuunsysteem te healen. Dit gebeurt iedere keer als je de vlam activeert. Dus naast het beschermen tegen aanvallen versterkt het ook je spiritueel immuunsysteem zodat je nog betere bescherming geniet.

Iedereen kan de Psychic Protection Flame ontvangen. Je hoeft hiervoor dus niet ingewijd te zijn in een bepaald Reiki systeem.

Je mag deze inwijding aan anderen doorgeven. 

Founder: Stephanie Brail

Wil je graag de Psychic Protection Flame inwijding ontvangen, dan kun je contact opnemen via het contactformulier.

Je ontvangt 1 afstandsinwijding, een Nederlandstalige handleiding, de originele Engelstalige handleiding en een certificaat via de email. Voor deze energie uitwisseling vraag ik 25 euro. 

Ervaringen Psychic Protection Flame

Goede morgen José, Na een fijne meditatieavond heb ik gisteren de Psychic Protection Flame inwijding mogen ontvangen. Dank je wel hiervoor. Het was heel mooi. Ik voelde me omgeven door veel energie, licht en warmte. Aartsengel Michael stond voor me en legde zijn zwaard op mijn schouder. Op gegeven moment zag ik allemaal vlammen om me heen en er ging ook een vlam van boven tot onder door me heen. Prachtig om te ervaren. Ook bedankt voor de handleiding en vooral voor de extra bijlage. Deze vind ik heel mooi en ga hier zeker gebruik van maken. Ik had nog nooit een afstandsinwijding ontvangen, maar vond het heel bijzonder. Nogmaals hartelijk bedankt en tot binnenkort.


Hoi José, Dinsdagavond de inwijding “ondergaan”, veel druk rond mijn hoofd, later kwamen er allemaal kleine engeltjes om mijn hoofd en zakte de druk weg. Heel slecht geslapen en de volgende dag was ’n blue day. Vandaag is helemaal top, ik voel mij goed en de druk is weg, kortom een heel bijzondere ervaring, wederom. Thanks!


Hallo Jose, ik heb de inwijding gedaan, veel energie die inderdaad na 15 minuten afnam 


Hoi Jose, Ik heb vandaag de Psychic Protection Flame opgehaald. Ik was er klaar voor. Een geweldige ervaring. En het bizarre is, ik heb geen pijn meer aan mijn hoofd, ben niet meer zo moe en voel me veel fitter en energieker. 


hallo Jose, de inwijding zelf voelde niet zo krachtig maar de werkelijke activering/aanroep voelde enorm sterk, minuten lang, vanmorgen idem doe ik voor mijn hele gezin de komende tijd. 


Beste José, Ik heb zonet de inwijding in psychic protection flame mogen ontvangen, het was een aangenaam en rustgevend gevoel.


Beste José, Ik heb gisteravond de inwijding Psychic Protection Flame ontvangen. De energiestroom is heel krachtig geweest. Ik voel deze energie door mijn hele lichaam stromen. Dit is heel aangenaam gevoel. Het was het juiste moment om deze inwijding te mogen ontvangen. Het is een hele mooie ervaring geweest.