Angel Stones Empowerment / Engelenstenen

Angelstones(2)

Creëer je eigen Engelenstenen

Bij dit energiesysteem leer je om Angel Stones (Engelenstenen) te maken voor jezelf en anderen. Je kunt deze steen bij je dragen of gebruiken tijdens healingen. De Angel Stones zijn zeer speciale energie-tools, die licht en liefde zullen verspreiden in je leven.

Veel genezers werken met stenen, edelstenen en kristallen. We weten dat ze gedurende het genezingsproces invloed hebben op de ontvanger. In dit geval hoeven we niet met edelstenen of halfedelstenen te werken; we kunnen ook een mooie steen uit de natuur gebruiken, die je bijvoorbeeld tijdens een wandeling hebt gevonden. Maar als je de Engelensteen altijd zou willen dragen, dan is een gepolijste halfedelsteen heel erg fijn.

Wanneer je een Engelensteen creëert wordt deze verbonden met een krachtige Engel. De energie is niet toegediend in de steen, maar stroomt er voortdurend doorheen vanuit de Engelen rijken. Het is een hele andere ervaring dan het dragen van een kristal of andere subtiele energie-tools.

Voordelen Angel Stones

Wanneer je een Engelensteen draagt, dan bevindt er zich constant een speciaal toegewezen Engel in je energieveld die je de energie geeft die je nodig hebt. Het brengt je in balans, heelt en beschermt je. De energie voelt heel zacht en rustgevend. De Engel werkt op je blokkades en helpt je om in balans te blijven en meer gefocust te zijn op schoonheid en vreugde.

Je kunt ook instructies aan de Engel geven die met de steen verbonden is. Houd hiervoor de steen in je hand en vertel hardop, of in gedachten, wat je behoefte is. Alleen al door het dragen van de steen zal je aura gevuld worden met een hoogfrequent licht van genezing en bescherming en je een stralende uitstraling geven.

Healing sessies
De Engelensteen werkt ook perfect tijdens healing sessies. Leg gewoon de steen op de persoon waaraan je een healing geeft. Bij een healing op afstand kun je gewoon de naam van de persoon op een stuk papier leggen en de steen op de naam leggen net zo lang als je wilt.

Slaap verbeteren
Het kan ook onder je kussen worden geplaatst terwijl je slaapt.

Ruimtes
Wanneer het geplaatst wordt in een ruimte, zal de steen beginnen te werken met de energieën in die kamer. Het zal kalmerende en balancerende energieën uitzenden, om zo de atmosfeer te verhogen. Het zal een harmonische, ontspannen en vreugdevolle sfeer brengen.

Water opladen
Een andere eigenschap van de Engelensteen is dat ze het drinkwater kan opladen. Houd voor enkele seconden de steen op de zijkant van het glas/pot/fles water en het water zal zijn opgeladen. De cellen in je lichaam zullen dit water veel beter accepteren dan het gewone niet opgeladen water, doordat de cellen “liefdes gestructureerd” water beter accepteren. Het is mogelijk om uit te drogen, zelfs al drink je 2 liter water per dag! De cellen accepteren ongeladen water niet volledig vanwege de chaotische structuur. Ole Gabrielsen: ¨Ik begon op een ochtend met het drinken van opgeladen water en kon in de avond al een verschil voelen! Mijn huid werd zachter en had meer een zijdeachtig gevoel¨.

Geneeskrachtige olie
Om een geneeskrachtige / beschermende olie te maken, plaats je de steen in een klein flesje olie. Vraag dan de engel om genezende / beschermende energieën in de olie te laten stromen. Wacht 20 minuten en de olie is klaar voor gebruik. Je kunt het gebruiken om chakra’s te zalven of op andere plekken van zorg.

Kinderen
De Angel Stones zijn heel geschikt voor gevoelige kinderen, zoals Nieuwetijdskinderen, Indigo- of Kristalkinderen, kinderen met ontwikkelingsstoornissen, zoals AD(H)D of Autismespectrum.

Aan één Engelensteen heb je genoeg, maar je mag er zoveel maken als je zelf wilt.

Engelenstenen nemen geen negatieve energie op en hoeven hierdoor niet gereinigd te worden.

Je mag deze inwijding doorgeven aan anderen. 

Founder: Ole Gabrielsen

Wil je worden inwijd in de Angel Stones dan kun je contact met mij opnemen via het contactformulier. Je ontvangt 1 afstandsinwijding, een Nederlandstalige handleiding en een certificaat via de email. Voor deze energie uitwisseling vraag ik 25 euro. 

Ervaringen Angel Stones

Dag José, bedankt voor de inwijding, die  inmiddels heeft plaats gevonden. De energie kwam duidelijk voelbaar binnen. Na ongeveer 12 minuten begon de flow  af te nemen. 


Hoi Jose, Omdat ik niet langer kon wachten, heb ik gisterenavond de inwijding opgehaald toen ik in bed lag. Was fijn hoor! Ik had ’s ochtends je mail al doorgelezen en ik alleen al bij de gedachte om het ’s avonds te doen voelde ik het al stromen…. Uiteindelijk heeft het denk ik ca. 5 min. geduurd (‘savonds) en toen was het al klaar! Ik denk dat ik er heel erg klaar voor was, haha 😀 . In elk geval heel erg bedankt!


Hoi José, Ik heb de energie van de Angel Stone opgehaald. Dank je wel. Ik ben wat dingen daarmee aan het uitproberen. Leuk om te doen.


Hi Jose, Ik heb de inwijding ontvangen, was een fijn gevoel, niet heel aanwezig en lang, maar het maken van een Angel Stone voelde ik zeer goed!


Dank je wel jose, Inmiddels heb ik de energie opgehaald en ik voelde meteen mijn handen warm worden. Mijn dank daarvoor. Ik ga er dus mee aan de slag.


Goedemorgen José, Gisteren heb ik de Angel Stones Empowerment opgehaald. Van tevoren heb ik een clearing meditatie gedaan wat ik voelde dat mijn energieveld weer opgeschoond mocht worden. Ik heb hierna ook een fijne reiki cd opgezet en een engelen wierook gebrand en heb toen de inwijding opgehaald. De energie die ik voelde was afwisselend zacht en iets sterker, heel erg liefdevol. Ik zag deze keer geen kleuren. Ik heb zelfs een traantje weggepinkt van dankbaarheid. Ook nu werd er weer aan mijn zonnevlecht gewerkt, dat is al het hele weekend al zo, nu ik dit berichtje schrijf voel ik het weer… De inwijding heeft zo ongeveer een 20 tal minuten geduurd.