Angel Stones / Engel stenen

Angelstones(2)Creëer je eigen engelen-steen

Bij dit energiesysteem leer je om een Angel Stone (engel-steen) te maken voor jezelf en anderen. Je kunt deze steen bij je dragen, maar ook bijvoorbeeld gebruiken tijdens hands-on of afstandshealingen.

Een speciaal aangewezen engel zal continue in je energieveld aanwezig zijn. De energie is genezend en beschermend. Het voelt zacht en rustgevend aan. Het werkt op je blokkades, het balanceert en brengt schoonheid en vreugde in je leven. Het is een leuke en wonderlijke manier om met de engelen energie te werken.

De Angel Stones is ook heel geschikt voor gevoelige kinderen, Indigo en Kristal kinderen.

Aan één steen heb je genoeg, maar je mag er zoveel maken als je zelf wilt.

Angel Stones nemen geen negatieve energie op en hoeven hierdoor niet gereinigd te worden.

Je kunt de steen bij je dragen, je kunt deze tijdens je slaap onder je kussen leggen voor genezing en een goede nachtrust of gewoon in een ruimte neerleggen. Je zult continue de energie ontvangen die je nodig hebt. Geplaatst in de ruimte zal de Angel Stone zorgen voor een harmonische en vreugdevolle sfeer.

Het is ook mogelijk om water met de Angel Stones op te laden.

Founder: Ole Gabrielsen

Wil je worden inwijd in de Angel Stones dan kun je via het contactformulier contact met mij opnemen. Je ontvangt één afstandsinwijding, een Nederlandstalige handleiding en een certificaat via de email. Voor deze energie uitwisseling vraag ik 25 euro.

 

Ervaringen Angel Stones: 

Dag José, bedankt voor de inwijding, die  inmiddels heeft plaats gevonden. De energie kwam duidelijk voelbaar binnen. Na ongeveer 12 minuten begon de flow  af te nemen. 

Hoi Jose, Omdat ik niet langer kon wachten, heb ik gisterenavond de inwijding opgehaald toen ik in bed lag. Was fijn hoor! Ik had ’s ochtends je mail al doorgelezen en ik alleen al bij de gedachte om het ’s avonds te doen voelde ik het al stromen…. Uiteindelijk heeft het denk ik ca. 5 min. geduurd (‘savonds) en toen was het al klaar! Ik denk dat ik er heel erg klaar voor was, haha 😀 . In elk geval heel erg bedankt!

Hoi José, Ik heb de energie van de Angel Stone opgehaald. Dank je wel. Ik ben wat dingen daarmee aan het uitproberen. Leuk om te doen.

Hi Jose, Ik heb de inwijding ontvangen, was een fijn gevoel, niet heel aanwezig en lang, maar het maken van een Angel Stone voelde ik zeer goed!

Dank je wel jose, Inmiddels heb ik de energie opgehaald en ik voelde meteen mijn handen warm worden. Mijn dank daarvoor. Ik ga er dus mee aan de slag.

Goedemorgen José, Gisteren heb ik de Angel Stones Empowerment opgehaald. Van tevoren heb ik een clearing meditatie gedaan wat ik voelde dat mijn energieveld weer opgeschoond mocht worden. Ik heb hierna ook een fijne reiki cd opgezet en een engelen wierook gebrand en heb toen de inwijding opgehaald. De energie die ik voelde was afwisselend zacht en iets sterker, heel erg liefdevol. Ik zag deze keer geen kleuren. Ik heb zelfs een traantje weggepinkt van dankbaarheid. Ook nu werd er weer aan mijn zonnevlecht gewerkt, dat is al het hele weekend al zo, nu ik dit berichtje schrijf voel ik het weer… De inwijding heeft zo ongeveer een 20 tal minuten geduurd.