De Bron van Waarheid – 7 Geschenken van Kwan Yin

The Source of Truth – 7 Gifts from Kwan Yin

Het heeft altijd in de menselijke natuur gezeten om de universele waarheid te zoeken. Als we terugkijken in de geschiedenis, ontwikkelden onze voorouders hun eigen geloofssystemen, hadden ze hun religies en wilden ze “verder kijken”. Het enige dat sinds de oudheid is veranderd, is de aanpak. Maar de ware wens om de wereld te zien en God te bereiken bleef.

Dat kunnen we ook toepassen in ons dagelijks leven. Wat we ook doen, waar we ook wonen, onze ziel, lichaam en geest hebben rust, duidelijkheid, veiligheid en vooral waarheid nodig! Wie zijn we? Waar komen we vandaan? Wat is onze missie hier? Wie is mijn partner echt? Vertelt hij/zij de waarheid? Is zijn/haar waarheid dezelfde als de mijne? Hebben andere mensen gelijk als ze dingen doen die ik niet zou doen? Al deze vragen en nog veel meer komen regelmatig bij ons op.

Kunnen we een antwoord krijgen? Natuurlijk kunnen we. Maar we moeten evenwichtig, kalm en in een staat van liefde en acceptatie zijn. Het is cruciaal om van onszelf te houden, te begrijpen en voor onszelf te zorgen om anderen echt te kunnen accepteren en zachtaardig voor hen te zijn. Ware liefde ligt in het respecteren van andermans levenspaden, missies, wensen en standpunten. Waar liefde is, is geen oordeel. Universele waarheid is liefde. Dat mooie moment waarop we beseffen dat God onvoorwaardelijk van ons houdt in al onze diversiteit. Het is zo krachtig om te weten dat we allemaal geliefd zijn met een enorme hoeveelheid onvoorwaardelijke liefde, hoewel er geen twee dezelfde entiteiten in deze wereld zijn.

Deze eenvoudige, maar krachtige cursus, gechanneld vanuit Kwan Yin, gaat over echte vrede, balans en empowerment van onze aangeboren vermogens. Het werkt op al onze chakra’s, vooral op het zien van de grote waarheid. Deze mooie Opgevaren Meester schonk ons zeven krachtige etherische stenen, genaamd ´Gifts from Kwan Yin´. In deze cursus presenteert ze ons eenvoud, balans en zachte liefde. Het bereidt ons voor om hogere rijken te begrijpen en een harmonieus leven te leiden. Zijn wij daar klaar voor? Nou, wie houdt er nou niet van zoiets! Laten we deze geweldige geschenken uitproberen en ons leven beter maken!

Gechannelde boodschap van Kwan Yin  

¨Wil je de echte waarheid zien? Zou je alles willen zien wat is, zonder het te verfraaien, verheerlijken, of erger te maken dan het is? Acceptatie is de sleutel als je de echte waarheid wilt zien.

Om de waarheid te zien, moet je evenwichtig zijn, in vrede, en je moet bereid zijn om dingen te zien die je misschien niet eens leuk vindt. Maar ik zeg het nogmaals: acceptatie is de sleutel. Want op deze planeet is niets perfect, alleen God is perfect. Je moet proberen zo goed mogelijk te zijn, de beste versie van jezelf, en zie de beste versies en mogelijkheden van andere mensen. Echter, ware liefde wordt getoond door zelfs de gebreken en dingen te accepteren die niet onder de zogenaamde perfectie vallen.

Door je deze geschenken te geven, ga je elke chakra in je energiesysteem vrijmaken en in balans brengen. Wanneer je in balans bent en met beide benen op de grond staat, en met je hele hart open voor God en voor het spirituele rijk, ben je in staat om tegelijkertijd kalm en verbonden te zijn. Daar zou je klaar voor moeten zijn, want er is niets slechts aan het zien van de waarheid. De waarheid zien zal je leven een stuk gemakkelijker maken. Het zal je ook een beetje veranderen, ten goede. Je gaat jezelf vergeven voor de dingen die je in het verleden niet beter hebt gedaan. Omdat het een leerproces is! Je bent niet dezelfde persoon als gisteren of drie jaar geleden.

Het is volkomen normaal dat je dingen anders deed dan vandaag en morgen of over vijf jaar doet. Ook voor andere mensen. Het is de sleutel om de weerspiegeling van jezelf in andere mensen te zien.

Ook als we het hebben over spiegelwerk, zeggen we niet dat jullie allemaal hetzelfde zijn. Het gaat erom te erkennen dat alles wat jij in jezelf draagt, sommige andere mensen ook in zichzelf dragen. Je herkent elkaar daardoor, je trekt daardoor aan en je zou moeten vergeven. Wat je bij anderen ziet en waar je een sterke hekel aan hebt, is een teken dat het iets in jezelf triggert dat je zou moeten helen.

Dus vergeef, vergeef, vergeef en sta open om alles te zien, want een persoon die ziet, hoeft niet altijd te vertrouwen op helderziende vermogens. Die persoon gaat luisteren naar zijn/haar eigen intuïtie. Omdat jullie allemaal de antwoorden in jezelf hebben. Jullie zijn allemaal verbonden met God en jullie mogen allemaal de waarheid kennen en zien! De echte waarheid. Het enige addertje onder het gras is hoeveel je openstaat voor die waarheid.

Deze geschenken die ik je aanbied, zijn in de eerste plaats om je hart te openen, om lief te hebben. Om jezelf de mogelijkheid te geven om onvoorwaardelijk lief te hebben. En anderen zijn ook belangrijk: geaard zijn, ook helderziende visioenen hebben, maar het eerste is liefhebben en accepteren. Houd daar rekening mee.”

7 Geschenken van Kwan Yin

Het eerste geschenk is het Rode Geschenk. Het is een etherische steen die via je Kruinchakra naar je Wortelchakra wordt gechanneld. Het opent je voor aarding, overvloed en acceptatie van het aardse leven. Dat is heel belangrijk, want zonder gronding, zonder wortels te accepteren, kun je niet ver komen. Je moet aan je kracht werken. De kracht ligt in dat grote potentieel dat Moeder Aarde in zich draagt en dat je bij je geboorte meekreeg, door geboren te worden op deze planeet.

Het tweede geschenk is het Oranje Geschenk, een oranje etherische steen voor het Sacraalchakra. Het zal je creativiteit, seksualiteit en alles wat je een echt mens maakt een boost geven, met echte creatieve en volledige potentiële benodigdheden. Dat het een deel is van het aardse leven, en dat je het met vreugde moet aanvaarden. Door creatief te zijn, ben je mede schepper zoals God je gemaakt heeft. Dus je co-creëert door God.

Het Gele Geschenk is een gele etherische steen voor de Zonnevlechtchakra. En het zal je ego in evenwicht brengen, om in “perfecte vorm” te zijn. Om zo te zeggen, te weten wie je werkelijk bent, accepteren wie je werkelijk bent, je identiteit te accepteren zonder jezelf naar beneden te halen of jezelf boven alle anderen te plaatsen. Denk eraan, de sleutel is in balans.

Het Groene Geschenk is een groene etherische steen voor het Hartchakra. Het is er om je eraan te herinneren om een immense, unieke en onvoorwaardelijke liefde van God te accepteren en je open te stellen om alles in deze wereld lief te hebben, alles wat God heeft geschapen: mensen, bloemen, oceanen, dieren, enz.  Je moet altijd weten dat het mogelijk is om alles wat door God geschapen is lief te hebben en te accepteren. Om jezelf te accepteren. Dat is de eerste stap.

Het Blauwe Geschenk is een blauwe etherische steen voor de Keelchakra. Het zal je vermogen om jezelf uit te drukken een boost geven. Het is heel belangrijk om jezelf, je gevoelens, emoties, gedachten en alles wat jou uniek maakt uit te drukken. Het zal je ook in balans brengen, zodat je dat op een heel mooie en zachte toon kunt zeggen, zonder iemand te kwetsen met je eigen waarheid. Omdat we het in deze cursus hebben over waarheid en de waarheid zien, betekent dit dat je eigen waarheid moet worden uitgedrukt zoals alle andere mensen hun waarheid zouden moeten uiten. De sleutel is om de visies, waarheden, mogelijkheden en vermogens van andere mensen om te zien, niet te onderschatten.

Het Indigo Geschenk is een etherische indigo steen voor het Derde Oog. Het gaat je visie in balans brengen. Wat wordt er zogenaamd achter gezien en wat wordt zogenaamd verborgen. Niets is verborgen, het gaat alleen om beperkt perspectief. De mens mag niet altijd alles om zich heen zien, omdat het spirituele rijk soms niet overlapt met het zogenaamde echte rijk. Maar er is een mogelijkheid om verder te kijken, om deze dingen te accepteren die voorbij zijn, en om ermee om te gaan. Doorzien is het beste wat je kunt accepteren, alle andere mensen en jezelf accepteren. Het Derde Oog helpt je om intuïtiever en creatiever te zijn, en het geeft je inzicht in hoe andere mensen en hoe andere rijken bestaan en corresponderen met andere rijken. Dat opent je om de onvoorwaardelijke waarheid te zien, door ook de waarheden van andere mensen te zien en die met onvoorwaardelijke liefde te accepteren.

Het Paarse Geschenk is een paarse etherische steen voor je Kruinchakra. Het zal je openen voor het channelen van universele waarheden. Je staat meer open voor het goddelijke en weet dat je met alles verbonden bent, net als andere mensen. Door die waarheid echt te kennen, zul je weten dat jij, ik en wij allemaal één zijn met God. Dat is de grote waarheid. Dat is de waarheid zien. Al het andere is klein. Het allerbelangrijkste is om dat begrip in jezelf te realiseren en te wekken – dat we allemaal van dezelfde plek komen, unieke wezens, maar toch hetzelfde in onze verbinding met het goddelijke.

Founder: Marijana Gabrielsen

Wil je graag de 7 geschenken van Kwan Yin ontvangen, dan kun je contact opnemen via het contactformulier.  Je ontvangt 1 afstandsinwijding, daarnaast ontvang je een Nederlandstalige handleiding, de originele Engelstalige handleiding en een certificaat. Voor deze energie uitwisseling vraag ik 25 euro.