Etheric Cord Shield / Etherische Koorden Schild

Het Etheric Cord Shield beschermt tegen het binnendringen en aanhechten van ongewenste etherische koorden.

Etherische koorden zijn energetische verbindingen tussen mensen, dieren en soms ook voorwerpen. De koorden zijn onzichtbare draden van energie die informatie en energie overbrengen. Ze kunnen energie geven, en ze kunnen ook worden gebruikt om energie af te tappen.

Etherische koorden zullen vaak hechten tussen de chakra’s. Gezonde koorden zullen over het algemeen een verbinding maken tussen twee hart chakra’s. Ongezonde koorden hechten vaak aan de tweede en derde chakra (navel en zonnevlecht), maar kunnen ook aan de andere chakra’s hechten.

Hoewel er vele manieren zijn om koorden door te snijden als ze eenmaal zijn aangehecht, zijn er niet veel manieren om koorden te blokkeren voordat ze zijn aangehecht. Natuurlijk zal een sterke aura vaak een aanval van een koord kunnen afweren, maar voor ernstige gevallen is het vaak handig om een extra schild te hebben.

Soms hechten mensen onbewust een negatief etherisch koord aan een ander uit behoefte en manipulatie. Het Etheric Cord Shield is een effectieve manier om deze energetische aanhechtingen te weren. Het schild zal de gezonde en positieve koorden toelaten. Je kunt het schild programmeren om van een bepaald persoon, bijvoorbeeld iemand die veel negativiteit stuurt, alleen de positieve koorden toe te staan. En je kunt het schild ook programmeren om van een bepaald persoon alle koorden te weren.

Je mag deze inwijding aan anderen doorgeven.

Founder: Stephanie Brail.

Wil je graag de Etheric Cord Shield inwijding ontvangen, dan kun je contact opnemen via het contactformulier.

Je ontvangt één afstandsinwijding, een Nederlandstalige handleiding, de originele Engelstalige handleiding en een certificaat via de email. Voor deze energie uitwisseling vraag ik 25 euro. 

Ervaringen Etheric Cord Shield

Goedemorgen, Ik heb inmiddels de etheric cord shield gedownload en ik voelde het meteen binnenkomen via de palmen. Het stroomde kort maar hevig door en zag allerlei kleuren en poorten. Bedankt.


De Etheric Cord Flush gaf mij zuiverheid en die dag meer energie. Bij de Etherische Cord Shield leek het wel alsof ik ver weg was geweest, terwijl ik er toch bij was,  met een nagevoel alsof ik een middagdutje had gedaan.


Hoi, De cord shield is gedownload…Ging rustiger maar voelde ik toch ook sterk stromen… Ik kreeg veel visioenen van het effect van de afweer op die desbetreffende persoon. Maar ik krijg al jaar en dag visioenen…in deze kon ik het effect van the shield dus wel zien. Ik heb ook gemerkt dat ook al programmeer je het voor iemand dat het ook in het algemeen werkt….