Pancreas Care / Healing Alvleeslier en Galblaas

pancreas-care

Pancreas Care bevordert de gezondheid van jouw alvleesklier en de galblaas.

De galblaas en de alvleesklier zijn belangrijk voor de spijsvertering. De alvleesklier scheidt ook hormonen uit die de bloedsuikerspiegel reguleren door je gehele lichaam. Onlangs werd bekend dat een aantal van dezelfde glucose regulerende hormonen ook door de galblaas worden gemaakt.

Vele factoren dragen bij tot een goed glucose niveau in de bloedsomloop en de organen en spieren van een persoon. Inname van voedsel en de hoeveelheid suiker of eenvoudige of complexe koolhydraten zijn één factor. Hoe je lichaam reageert op de hormonen van de alvleesklier om de glucose te verordenen is een andere factor. Er zijn een aantal dingen die je kunt doen door middel van voeding, en andere met behulp van de energiesysteem activering die spirituele levenskracht energieën brengt om de alvleesklier te voeden en te onderhouden. Een Pancreas Care sessie richt zich op het verstrekken van energetische ondersteuning die jouw pancreas en galblaas nodig hebben om hun gezondheid te verhogen.

Nadat je de Pancreas Care afstemming hebt ontvangen, kun je heel eenvoudig en op ieder moment van de dag de Pancreas Care activeren. Dit doe je door middel van je intentie. Als je een meer intensieve sessie wilt, dan kun je ontspannen gaan liggen en vraag je aan het Pancreas Care Team of zij voor ongeveer 20 minuten met jou willen werken. Het Pancreas Care Team is samengesteld uit gespecialiseerde Lichtwezens.

Voordelen van de Pancreas Care 

  • Verbeterde balans van de bloedsuikerspiegel
  • Verhoogde kwaliteit van spijsvertering
  • Verbetering van het energieniveau voor jouw dagelijkse activiteiten
  • Verminderde schommeling van de bloedsuikers
  • Minder insuline nodig voor diabetici
  • Minder hunkeren naar suiker
  • Je vind het gemakkelijker om te kiezen voor gezond voedsel

Je mag deze inwijding aan anderen doorgeven.

Founder: Mariah Windsong

Wil je graag de Pancreas Care inwijding ontvangen, dan kun je contact opnemen via het contactformulier.

Je ontvangt 1 afstandsinwijding, de originele Engelstalige handleiding en een certificaat via de email. Voor deze energie uitwisseling vraag ik 25 euro.

Ervaringen Pancreas Care

Beste Jose ,Heb gister nacht  je pancreas ontvangen …ben daarna in slaap getuimeld maar dat mag wel om 4 uur in de ochtend ….was daar voor heel erg met de vorige bezig…de tripple warmer meredian care …..heb alles uitgeprint in een mapje  en neem die dagelijks in handen en zeg gewoon activate now en ik voel het stromen ….


Hallo José, ik heb vandaag die Pancreas Care inwijding opgehaald. Ik ben ongeveer een half uur in meditatie geweest en de energie voelde heel fijn aan. Na een kwartier had ik het lekker warm en voelde tintelingen in mijn handen en een heel licht gevoel in mijn hoofd. Al met al het was weer een hele fijne ervaring. Heel erg bedankt.


Dag Jose, Dank je wel voor deze fijne inwijding. Een halfuurtje geleden heb ik de inwijding gedaan. Het duurde even voordat ik wat voelde, maar daarna een heel mooi warm stroompje bij mijn pancreas en het ging door naar mijn voeten bovenop mijn linkervoet aan de rechterkant voelde het ook wat warmer en tot slot onder mijn voeten. Warmte, stroming wat tintelen en ook in mijn handen begon het zacht te tintelen. Ben er zeer blij mee en reuze benieuwd wat het verder gaat doen.


Beste Josè, Ik heb vandaag de Pancreas Care inwijding opgehaald. Eerst was ik in meditatie, daarna heb ik het volgens de handleiding geactiveerd en losgelaten. Na een tijdje voelde ik en hele mooie zachte energie in het midden van mijn lichaam. Dit duurde een tijdje. Aan het einde voelde ik de zachte energie ook aan mijn rechter duim. Al met al duurde het ca. 15 minuten en het was een mooi gevoel. Bedankt voor het sturen van de mooie energie.