Clairsentient Awakening / Heldervoelend Ontwaken

Clairsentient Awakening is een energiesysteem die jou helpt bij het ontwaken en vergroten van je heldervoelende vermogens.

Mariah Windsong heeft deze energieën gechanneld toen ze haar eigen natuurlijke heldervoelende vermogens wilde vergroten.

Clairsentient (heldervoelend) komt van het Franse woord en betekent “helder gevoel”. In de achttiende eeuw werd het in de volksmond gebruikt. Het gaat om de paranormaal begaafde waarneming van geur, smaak, aanraking, emoties en fysieke sensaties die bijdragen aan een algehele paranormale en intuïtieve indruk van iets.

Iedereen kan zijn heldervoelende vermogens ontwaken. Hoe snel dit ontwaken zal gebeuren en hoe bewust je toegang krijgt tot de informatie die naar je toekomt, wordt bepaald door je hogere zelf en je ziel.

Clairsentient Awakening stelt je open voor het vermogen om de antwoorden op vragen te voelen en te weten en om informatie op afstand waar te nemen. Je leert hoe je jouw bewustzijn op verschillende plekken kunt plaatsen, terwijl je gevoelens en informatie waarneemt van andere mensen, plaatsen, dieren en tijden.

Clairsentient Awakening bestaat uit 3 levels:

Level 1 

Dit level moedigt je aangeboren heldervoelende gaven aan om te ontwaken. Dit ontwaken kan in een periode van weken, maanden of jaren gebeuren. Deze afstemming is een energiestroom die je op ieder moment kunt activeren om je heldervoelende vermogens te vergroten.

Level 2

Geeft je een afstemming die je ontwaken vergroot en bevat vier energiefuncties die je kunt activeren als je met je heldervoelendheid werkt:

  • Conscious Focus  – Bewuste Focus
  • Clairsentient Feeling – Heldervoelend Gevoel
  • Clairsentient Knowing – Heldervoelend Weten
  • Selective Awareness- – Selectief Bewustzijn

Conscious Focus is een energiefunctie die je kunt activeren wanneer je meer bewegingsvrijheid van je bewustzijn wilt hebben.

Clairsentient Feeling is een energiefunctie die je vermogen zal vergroten om te voelen en aan te voelen wat van toepassing is op de vraag of het doel in het moment. Het heeft ook een manier om je waarnemingen in het algemeen te vergroten.

Clairsentient Knowing is een energiefunctie die je vermogen vergroot om bewust die antwoorden te weten op de vragen die je stelt aan de Eeuwig Heilige Bron. Het verhoogt je nauwkeurigheid en spiritueel zelfvertrouwen. 

Selective Awareness is een energiefunctie die je helpt bij het aanscherpen van de gevoelens en informatie die van toepassing zijn op de vraag die je stelt, of het doel van de sessie die je geeft. 

Level 3

In dit level leer je hoe je een sessie voor andere mensen kunt uitvoeren en geeft je meer voorbeelden hoe je een sessie voor jezelf kunt doen.

Je mag deze inwijdingen aan anderen doorgeven.

Founder: Mariah Windsong

Wil je de inwijdingen van de Clairsentient Awakening ontvangen dan kun je via het contactformulier contact met mij opnemen.

Je ontvangt 3 afstandsinwijdingen, een uitgebreide Engelstalige handleiding, een Nederlandstalige handleiding en een certificaat via de email. Voor deze energie uitwisseling vraag ik 40 euro.