Orgone Life Force / Orgone Levenskracht energie

orgone-life-force

Maak nu zeer krachtige Orgone generatoren, zonder het gebruik van een specifiek materiaal.

Deze methode is veel gemakkelijker dan een standaard manier om Orgone generatoren te maken, omdat je niet afhankelijk bent van specifieke materialen.

Je kunt van alles een krachtige Orgone/ Life force generator maken.

Je verandert in feite het materiaal op een etherisch niveau, en zal het een sterke levenskracht antenne worden die nooit zal slijten.

Maak Orgone/ levenskracht hangers van oorbellen, ringen, staafjes, dekens, kristallen, massage oliën en vetten.

Daarnaast leer je om een krachtige Radionica manifestatie apparaat te maken.

Je mag deze inwijding aan anderen doorgeven.

Founder: Ole Gabrielsen

Wil je graag de Orgone Life Force inwijding ontvangen, dan kun je via het contactformulier contact met mij opnemen.

Je ontvangt één afstandsinwijding, een Nederlandstalige handleiding, de originele Engelstalige handleiding en een certificaat via de email. Voor deze energie uitwisseling vraag ik 25 euro. 

Ervaringen Orgone Life Force

Hallo José, De Orgone Life Force inwijding ging iets anders. Heel mijn lichaam leek wel gloeiend heet te worden. Dit duurde niet zo lang en was aangenaam. Daarna was ik mij bewust van het draaien van mijn kruinchakra.


Hi Jose, Heb ik gisteravond gedaan. Zoals vaker bij inwijdingen voelde ik het zeer sterk in het derde oog/hoofd, paar minuten lang. Daarna hoofd en voeten samen. Erg fijn! Het werken met de life force is erg leuk en interessant 🙂 


Beste Josee, Ik heb de attunement gisteravond uitgevoerd. Het was uitermate krachtig. Ik deed het zittend de eerste kwartier. De tweede kwartier is tegen mij gezegd, je kunt erbij gaan liggen wat ik ook gedaan heb. Ik gebruikte steeds een timer die op een kwartier was afgesteld. Na het tweede kwartier begon de energie echt te minderen. Ik moest de eerste 15/20 minuten heel veel gapen. en het was erg lichamelijk. Je moest je soms rekken en even strekken om de energie door te laten? Al met al een hele fijne, krachtige attunement.


Afgelopen week heb ik ook de Orgone Life Force Attunement mogen ontvangen. Dit was een mooie ervaring die gepaard ging met veel warmte in mijn handen en het stromen van de energie. Het is ook fijn dat je er op een hele simpele maar toch bijzondere manier mee kunt werken. Dit is een heel mooi energie systeem. Dank je wel en groetjes.